Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šķēles tiesāšanās ar publicistu Selecki par aizskarto godu Latvijas valstij izmaksās 25 000 eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Kapēc atkal tautai jāmaksā kretīnu vietā???!!! Lai tie kretīni, beidzot, sāk maksāt paši no savām kabatām!
Lelle
L
Es domāju, ka valstij ir pilnas tiesības vērsties pret to tiesas sastāvu un pret pašu Šķēli, lai šo summu piedzītu no tiem uzpirktajiem tiesnešiem un paša kretīna, jo Seleckim bija taisnība. Ko valsts guļ???
Priekšlikums
P
Te nu mums ir TIESĀŠANĀS KĀ ĶĒĶIS spilgts piemērs. Tagad vajag, lai ķēķa tiesneši samaksā par saviem ķēķa jokiem.
par faktu
p
Tikai ir viens noscījums, ja Latvija būtu piederoša tautai, tad šī nauda līdz pēdējai kapeikai ar uzviju b''utu Latvijas valstij jāpiedzen no Šķēles kunga un no tiesu varas pārstāvjiem, kas pieņēma latvijai neadekvātu lēmumu tikai Šķēles varenības ietekmes dēļ par nožēlu Latvija ir oligarhu valsts un tagad šo naudu jāatmaksā sabiedrībai par nodokļu maksātāju naudu. Tamdēļ pirms ejiet vēlēt apdoimājiet par ko balsojat. Par latvisku Latviju
Ad
A
Izskatās, ka pie esošā tiesu sastāva vienīgais risinājums ir likumā paredzēt tiesnesim materiālu atbildību par nepareizu lēmumu. Tikai jautājums - kur atradīsim tādu ierosinātāju, kurš būs gatavs noformulēt šādu prasību un pēc tam - kur atradīsm tādu Saeimu, kura būs gatava apstiprināt šādu prasību?
Risinājums
R
Jāpiedzen no bārdainā un tiesnešiem, kuri iespējams pielīda Andrušam!
llapa
l
..jaaliek,jaliek pie lielaa zvana..valstij nav naudas bet shie te tiesas tik viens otru bagatu dara.... ...ta jau atstrada sistema....jau 10 atpakalj to uzsaka vinji...keizari..jaashauj nost shitie te....
izbijis valsts patriots
i
palabošu----Laik;a kad publiskajā telpā ŠĶĒLE UN LEMBIS bija uz ragiem ---viņi abi divi rīkoja kopīgus tusiņus Puzes ezerā. ------MAKŠĶERĒJA. Tas kašķis bija uzmanības novērsšana.kā teikt mūsu dumjajiem ļautiņiem.. Šito informāciju man te neviens neapstrīdēs, jo to kas notiek manas dzimtās vietas apkārtnē noslēpt nevar.Cita lieta vai tam kāds ticēs. Jā es kļūdījos vēlēšanās ,bet par ŠĶĒLI .LEMBI VAI ŠLOSI vēlējis neesmu nekad. Varbūt pēc kāda šāda sitiena tauta reiz izies ielās un izdarīs kaut ko līdzīgu kā tagad kirgistānā,VARBŪT. Neredzu citu scenāriju ši valstī,lai šeit sāktos pārmaiņas,lai šie šlosi un šķēles reiz tiktu likti pie lielā zvana.
traductrice
t
vai, kļūdījos - Seleckim "tikai" 15 sanāk.., jo 10 jau atdeva
traductrice
t
kas mums tā par tiesu varu? Beigās sanāk tā, ka Šķēle ar šo prāvu nopelnīja 10 tūks (ko samaksāja Seleckis), un Seleckis nopelnis 25 tukst., ko samaksāsim mēs. Vai nav jauks pasākums?
hosa
h
Ja es pareizi atceros visu šito story,tad"publicists"Seleckis arī nebija gluži zelta gabaliņš,bet veica pasūtījuma darbiņu tai laika periodā,kad Lembergs ar Šķēli bija uz ninkiem ragiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas