Laika ziņas
Šodien
Migla

Skinheds 150 latu dēļ nosmacē vecmāmiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
khm
k
spriezhot peec "briivais vilks" varbut vinsh bija latvieshu skinheds kas bija apnemies ar savu arsenaalu uzsakt siivu kauju krievijaa
dormant
d
Tikai to, kur tad tā "veselā sabiedrība" ir. Paldies par info.
Kuļturu priņesļi
K
Nu, jau te panesās runas par naudas varu, tad iemetīšu arī es savus 5 centus par to, ka valdošā spice ir gatava savu valsti Latvijum ar visu kas pie tās piederas, pārdot Kremļa ge-bešņiku huntai par 33 sudraba gabaliem nē, bet par lētākām cenām uz gāzi. It kā tas būtu svarīgākais, kas var būt un it kā cena uz gāzi būtu mūsu mūža mērķis un dzīves jēga. Es saprotu, ka dažādi savicki mums var paskaidrot, ka tā tas tiešām arī ir un tas pat ir labi, bet man tas liekas no tās pašas operas kā savai vecmuterei 150 latu dēļ uzmaukt plastmasas maisu galvā. ;)
www.lv.
w
Zināt,kāpēc jauni cilvēki jūk prātā,tāpēc ka vienīgais elks ,ko sabiedrība pielūdz ir nauda ,nauda ,nauda,nav ideālu,garīguma,visapkārt no bērna kājas tiek bāzts galvās nauda,izklaides ,sekss,svarīgas manas iegribas ,nekas nav svēts ,ne ģimene ne valsts,viss pārdošanai,redzējāt televizijā kā šlesers ņirdza par piketētājiem pie saeimas kuri nosodīja uzturēšanās atļauju tirgošanu visādiem krievu bandītiem un salašņām,esat redzējuši viņa acis ,kad runā,un izteiksmi,tās ir tukšas ,trulas,vienīgais kas interesē ,nauda un vara,savu miesīgu māti pārdotu par pāris latiem,protams ,nauda ir vajadzīga,bet ja tas ir vienīgais mērķis un saturs dzīvē bez garīgām vērtībām,sākot ar valstsviŗiem un beidzot ar policistiem ,ārstiem,utt tad sabiedrībā iestājas tāds afekta stāvoklis kā tagad,kad visas robežas ir nojauktas,es nezinu ,kādiem pārcilvēkiem būtu jānāk ,lai tauru un valsti atkal noliktu uz pareizām sliedēm.
NPA
N
Skinhedi = urlas
EM
E
Atbildīgās personas-mostieties! 15 gadus veca jauniete un 20 gadus vecs jaunietis noslepkavo māti. Aptuveni 20 gadus vecs jaunietis izlec pa logu un ar naža dūrieniem noslepkavo garāgājēju. Policisti āpšauj cits citu. Dzīvojam garīgi slimu jaunu cilvēku sabiedrībā. Ir miljonieri, bet jauni cilvēki neredz izeju nākotnē. Man gribētos zināt Škēles viedokli! Ar ironisku smaidu melot visiem TV skatītājiem! Prāts ir, bet kur ir cieņa pret līdzcilvēkiem?Atbildība pret tautu. Tautas partijai ģimene bija prioritāte. Lembergs vismaz ir sakartojis pilsētu, jauniešiem ir ko darīt, var sevi attīstīt. Naudas dēļ jauni cilvēki jūk prātā!
1991
1
Skatos, tevi šitā krievvalodīgās zonas problemātika ir nopietni aizķērusi. Nu nekādi nevari nomierināties. Atslābinies! un baudi dzīvi.... kamēr vēl brīvībā ;)
Kuļturu priņesļi
K
:)) "Iļi krestik snimi, ili trusy nadeņ" (c) Abet šim pofig - tāpat latvieši vienmēr pie visa būs vainīgi...
Как вы хотите, чтобы кого больше сидело?
fricis
f
ja latviešu,tad varētu ar to pedofili kopā sēdināt-ne?
1991
1
>в тюрьмах много сидит русскоязычных. А знаете, почему? Потому, что мы ... - - - Tu tak, oķec, stāstīji, ka cietumos kā reize esot latvieši vairākumā. Tagad atkal, ka krievi. Tu vienreiz opreģeļis.
Kuļturu priņesļi
K
Mēs ta znajem počemu. Abet tev ta valoda vainīga, ta latviešu Latvijā par daudz. Tādi kā tu tā arī veidos lielāko daļu cietuma iemītnieku, kamēr nesapratīsiet kā būt par normāliem cilvekiem.
Вот вы пишете, что в тюрьмах много сидит русскоязычных. А знаете, почему? Потому, что мы живем в латышском государстве. Здесь большинство чиновников, так же, как и большинство взяточников, -- латыши. А сколько их сидит? Практически все гуляют на свободе. Вот то-то и оно.
who cares
w
Slimības katram savas. Pastulbi jaunieši ir diezgan vispārēja parādība, gadās pat somiem. LV vairāk raksturīgas "sadzīves slepkavības" pēc pārliekas alko lietošanas - to varētu nosaukt par slimību. ASV raksturīgākā iezīme (slimība) varētu būt paranoja (don't talk to strangers) un Vecās Derības (nevis kristietības) garā veidota sodu sistēma ar milzīgu ieslodzīto īpatsvaru.
GĀZĢENERATORS
G
ŠO MŪLI PAŠU GĀZES KAMERĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas