Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Šleseram pārliecība, ka cilvēki ir ieinteresēti, lai būtu no biznesa nākuši politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiai
a
Šleseram ir pārliecība, ka biznesmenis ir sociālās piramīdas augšgalā. Nabaga zaķītis. Žēl tādu aprobežotu.
Liene
L
Ja, Sleseri, i nepamaniji ka visos neatkaribas gados Saeimaa salidusi tikai biznesmenji !!! Visi tur taisa savu biznesu ari tadi kuriem agrak nebija savs bizness!!!! Bet ka ir ar valsts un tautas problemaam?>??? Tas jau neviens nerisina, Saeima tikai TERE NAUDU un nodoklu maksataji TIKAI ATMAKSAA TO KO SAEIMA IZTEREE. Un ka politiki iztuksoja valsts kasi ta keeras pie taa lai IEKILATU VALSTI UN TAUTU !!! Valstij no tadiem "biznesmeniem" ir bijusi VIENI ZAUDEJUMI VISU NEATKARIBAS GADU GARUMAA!
Rasputin
R
Jā, varbūt arī tā, bet nav nepieciešams sajaukt politikā un uzņēmējdarbībā. Valsts un savu naudu.
Pelēkais Vilks
P
Šleseram pārliecība, ka cilvēki ir ieinteresēti, lai būtu no biznesa nākuši politiķi ============= Kāds norvēgu palīgskolniekam sakars ar biznesu? Noželojams maskačkas lumpens - džīnu farcovščiks un KGB pidars. Vot i viss business...
Dr.xy
D
Wanted ! Atlidziba, 1,99 LVL / 1kg.kautsvars. Meklejama fotografiju var redzet,katru dienu, skrejlapa Diena.
K-K
K
... Augstpratiba un patmiliba savienota ar pasreizejo valsti pienemto biznis etiku, ir apvainojums katram moralam un domajosam pilsonim, lai cik S ... butu velme ta turpinat !!!! ... Ravejiem bija izdeviba ( pec likumibas nepilniba izvestas prihvatizacijas) izmainities, dekriminalizeties un pienemt normalas ekonomikas attistibas modela atributus - bet ne, vel lielaka mantrausiba vinus nodeva ka nekorigejamus cilveka eksemplarus ... tatad, bus driz jasanem tas ko ir pelnijusi !
he, he
h
šlesara bilde jāliek kriminālziņu sadaļā, nevis pie saimas vēlēšanām. neviens godīgs cilvēks par viņu tāpat nebalsos.
pilsonis
p
diena tagad pieder kampējam un buldozeram. tāpēc dienā nemitīgas buldozera reklāmas un kampēja ķengāšana. nav vairs vērts šo avīzi lasīt.
pilsonis
p
diena tagad pieder kampējam un buldozeram. tāpēc dienā tagad lasāma nemitīga buldozera reklāma un zatlera ķengāšana. nav vairs vērts to lasīt.
Saulceriite
S
Mees ar draudzeniiteem balsosim par smuko Raivi no VL Sleseriitis arii smuks bet vinam tacu driiz buus jaiet uz cietumu Veel man patiik Niils bet vins ir loti slimiigs un vinam nav naudinas lai nopirtu zaales un nav par ko samaksaat dakteriitim, staogaa diedeleedams pa pasauli
Ilze
I
Es atbalstu Šlesera domu gājienu,kas ir pilnīgi pareizs,ja politikā būs cilvēki,kas saistīti ar biznesu,tad vismaz varbūt vairāk domās kā palīdzēt šiem cilvēkiem,kas ar to nodarbojas,kas dod darbu arī citiem cilvēkiem,jo Valsts par ekonomikas izaugsmi nedomā,vismaz pēdējo 2 gadu laikā itneko.
Inesīte
I
Atbalstot Ilzītes domu gājienu, jāsaka, ka manam vīram par biznesu nekādas jēgas patiesībā nav - tikvien kā uzmest, pačakarēt, melot un sist. Nespēju vien piepirkt kosmētiku, lai noslēptu zilumus...
  • 0
  • 0
borats
b
Šleser, es tev saku, iedzer indi, kamēr kāds tev viņu nav ar varu iebarojis! Idi*ts!
Nesapratnis
N
Kāda gan man daļa, kāda ir Šakāļa pārliecība!
borcinsh
b
cilvēki NAV ieinteresēti, lai būtu no ZAGLU biznesa nākuši PSEIDO-politiķi un komunisti !!!
hmm
h
Vispār jau būtu labāk, ka valdības vadītāja pienākumi neapgrūtinātu Šlesera darbošanos biznesā, tad viņš visus savus darbības rādītājus varētu dubultot vai pat trīskāršot, gan radītās darba vietas, gan budžetā iemaksātos nodokļu miljonu simtus utt. P.S. Vēlams , lai dombrovsku ģimeni ar iesaista, jo šie labie premjeri tauitai par dārgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas