Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šlesers lietā neatrod apstākļus, kādēļ vajadzēja atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
Today the European Commission, on behalf of the European Union (EU), adopted the decision necessary for the disbursement of €80 million + ko mes darma darām ..ko tu gribi ko tev vajag ielas un vel nauda ...jaa kāds runa ...un kāds sauj .....jaaaaaaa + piedavajumi daudz skirosana ari ..daži ,laika gaita ..jaa tas big tirgus kas pastav arzemes ...yoo laiks jaa es cinos ar informaciju + nauda bizness ...video..prese ...ekonomika ..un Bloomberg + nelietigA SIEVETE BULS..VINAI TA BIG DOMASANA ..BET SAPRASANA..SMALL ..JAA TA IR ..TU PIRMA UZSAKI ..ES PABEIDZU ..JAA ESMU COOL
?????????????
?
TIKAI OLIGARHUS VAIRS NEIEVĒLĒJA UN TAUTAS BALSS IR DIEVA BALSS, ES NEPALĪDZĒS ČEKAS MAFIJAI
lai
l
nu kādsa nebūtu tur Šlesers, tomēr pilnībā skaidrs, ka mantkārīgais Zatlers, saprazdams, ka viņu nepārvēlēs, ierosināja Saeimas atlaišanu, lai uz emocijām tiktu parlamentā. Un visa tā oligarhu lieta aiz matiem pievilkta. Portams, trīs A pamatīgi parūpējas par savu kabatu, bet to pašu dara arī vienotība, bet par to mediji kaut kā klusē.
!
!
Drīz sāksies skola un tur tevi iemācīs ko nozīmē vārds mantkārīgais. Bet lai tev būtu saprotamāk tad mantkārības ziņā Zatleru varētu pielīdzināt "bomzim",bet Šleseru arābu šeiham...
  • 2
  • 1
hm
h
nu tikai nevajag....varbūt Šlesers iekāŗo LDz šefa amatu, jo, bez pielīmešanās valsts naudai, īsti neko citu viņš nemāk.
nu
n
Labāk lai Šlesers pastāsta kad viņš bija SM un Magonis sāka savu triumfa gājienu LDz šefa krēslā. Jo abiem tak bija dzīvokļi vienā kāpņu telpā,Ausekļa ielā. Nauda tika vesta vagonos,vai Magoņa automobīlī ?!
bruģakmens
b
Jautājums šleseram.Jūsu laikā būvēja Origo,spdrināja Rīgas centrālo dzelsceļa staciju.Kādēļ dzelsceļa stacijas otru pusi-peronus atstāja tādus,kādi tie bija 70 gados?To vajadzēja līgumā atrunāt,pirms ļaut celt Origo.Varbūt tur bija klusā saruna.Tur ir jāparokas tiesīborgāniem.Šlesers solija arī uzbērumu pie stacijas norakt.Muldoņa atkal parādījies Tv,presē.
Sofija
S
Pirmā doma, grib nopelnīt. Izbeigušies līdzekļi lepnai dzīvei. Nu, vajadzētu sākt strādāt, ne shēmot valsts naudu.
nu vispar
n
Saeimas atlaisana ir viens no labakajiem notikumiem, kas Latvijas politika ir noticis, jo atstuma no varas visus t.s. oligarhus. Patiesam, vini ir vainojami pie Latvijas atpalicibas, kaut ari - kamer tauta uzskatis ka vislabakie politiki ir Lembergs un Usakovs, un tures vinus ka piemerus, nekadas turigas valsts te nebus.
Jukums
J
Pievienojos. Saeimas atlaišana bija viena no labākajām rīcībām visā 25. gadu politikas posmā. Diemžēl, tā tikai daļēji uzlaboja situāciju, tikai daļēji mēs atbrīvojāmies no oligarhu varas. Šis process ir jāturpina.
  • 8
  • 1
Rita
R
Kungu spēlītes uzmanības novēršanai no emigrantu tēmas?
n
No sava drauga Magoņa lietas...
  • 6
  • 0
Dr.xy
D
Cik ilgi vel sis neandertalietis bojas Latvijas gaisu ?Atvainojos neandertaliesiem,jo ir pilnigi iespejams,ka vini bija apveltiti ar augstaku intelegences pakapi, ka sis primitivais radijums.
Nav taisnība -
N
neviens no neandertāliešiem nav absolvējis Norvēģijas palīgskolu - to paveicis tikai Šlesers!
  • 5
  • 2
zxzxs
z
Aizveries, Šleser!
nu "oligarhi lieta" jau s
n
visiem bija skaidrs ka zatlers tik atriebās par to ka viņu nepārvēlēja, " oligarhu lietu" ātri pēc pasutijuma uztaisija un tā beigu beigāz izčabēs , lai gan dakteris lnt vel šobrid tēlo ērgli un stāsta ka viss notiekas un būs labi, būs tiesa.....
Juhans
J
KNAB uztaisa "lietu", Zatlers ierosina kratīt Šlesera mājas, Saeuma tam nepiekrīt, Zatlers saeimu atlaiž. Taču pēc tam no Šlesera lietas "pazūd" smagie panti un izrādās, ka viss šis cirx ir bijis tikai tāpēc, lai varētu izstumt no vaŗas AA. Savukārt A palika. Kam tas bija izdevīgi? Kuŗš no šiem A sadarbojas ar KANB?
LI
L
Kas viņš par guru, ka pēdējā laikā tik bieži tiek intervēts vai pats uzbāžas? Pretīgs tips. Trīs aa un hūte ir pirmie, kuri ir atbildīgi par to, kur esam šodien. Gan jau kādreiz nāksies par to atbildēt.
nasca
n
Beidziet modināt to politisko mironi! Tas, ka nav apsūdzētā statusa varbūt arī ir tieši un tikai tādēļ, ka Saeima neatļāva kratīšanu Š. īpašumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas