Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Šlesers noliedz, ka plāno atteikties no deputāta mandāta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kukū
k
pretīgais šiziķa mūlis. Kā tādu zagli zeme nes. saražojis vēl 4 tādus pašus zaglēnus, jo gēni dara savu.
Anita
A
Vai tiesam vel atradisies kads idiots kurs balsotu par to M E R G L I (Sleseru). Visu jauko "gimeniti" taisna cela uz muza ieslodzijumu Sibirtijas plasumos. Bet ne- Latvija vel vispar vinu interve un uzklausa vina it kadam tas interesetu ko tas psihopats doma. Kauns un velreiz K A U N S par tadu necilveku.
Lasiitaajs
L
Nu protams, ka ne. Neies tachu zaudeet parlamentaaro imunitaati. Tachu ja neieveelees aarkaartas veeleeshanaas tad gan buus jaamuuk uz Dubaju kaa pagaajusho reizi.
prezīc
p
Tevi nošaut vajadzētu! Zaglis tu nelamīgais. Visus trīs A vajadzētu sodīt ar nāvi, vai arī ieslodzīt nāves nometnē. Savukārt visus līdzskrējējus aizvest uz doma laukumu un zem šlesera kupola publiski nopērt ar rīkstēm.
borcinsh
b
...skatos uz to purnu un uzreiz atceros "slavenus latvieshus-chekistus" ! paldies Dievam, ka shodien jau nav - tie izsutishanas uz Sibiriju laiki . ( tikai velns zin, cik tadus shleserus-lembergus bija starp stukachiem )
dr.
d
Tik tiešām Diena. Kāpēc bremzējat par KNAB paziņojumu? Pat Lemberga lapele kaut ko izsplāvusi.
Lelle
L
Nez kapēc Diena klusē par KNAB paziņojumu?
pamela
p
Vai tad to neviens neredz,ka c ilvēkam širmis iet strauji ciet?! Nu jau deputāti piesedzas ne tikaI AR SIEVU BRUNČIEM,BET PAT AR JAUNDZIMUŠIEM BĒRNIEM.kĀDS SAKARS šLESERES DZEMDĪBĀM AR lESČINSKA KORUPCIJU?bŪTU LABĀK VĪRU NO TĀ ATTURĒJUSI! tRAKO MĀJA! Lesčinskis zina ko darīs NĀKOTNĒ Zatlers!Laikam iespeķojis ar VDK palīdzību Prezidenta dzīves vietas ko piedēvēja citiem. Labu galu Lesčinskis neņems! Arī Urbanovičs,nerunājot par LC A.Bērziņu. Saeimā NEPIECIEŠAMS psihiatrs !!
lauķe
l
Nu pēc ģīmja kā gatavais pašmāju duče.....lai tik neaizmirst, kā Itālijā savulaik ar tādu izrēkinājās....
vilis
v
Baigi pašapmierināts mūlis.Laikam ir drošs ka tuptūzī neieliks!
Raisa
R
Viņam to nevajadzētu darīt..
slida
s
Tāpēc, un tikai sava labuma (un vēl sava "astoņkāja" )dēļ viņš Saeimā sēž. Gļēvs šeftmanis, kura viens no ruporiem - šis izdevums "Diena", kas pieder draugam un darījumu kompanjonam Koziolam. Saeima ir Šlesera drošais patvērums un vajadzīgu likumu bīdīšanas vieta. Gan jau arī jaunajās vēlēšanās viņa labuma guvēji, valsts naudas nozadzēji par viņu nobalsos.
Ativa
A
Mazos zagļus liek cietumā,bet lielos ceļ amatos....UZ mūžu?... Jo augstāk mērkaķis kāpj kokā ,jo labāk redzama viņa pakaļa
jautrais.
j
.. dzied kā lakstīgala būrītī.... bet kaķis sēž jau pie būrīša durtiņām...
cony
c
Īsti valsts vīri,kas pasaka tieši,atklāti , skarbi, visas tautas interesēs un attiecīgi rīkojās,nāk prātā vispirms Prezidents Zatlera kungs un bijušais Premjērs Repšes kungs.Premjēra Dombrovska kungs kompetenti, ar zināmu kompromisa nodevu spēj nodrošināt valstī stabilitāti,izeju no krīzes un jau manāmu ekonomisko izaugsmi.Pārējie augstie ierēdni nav palikuši atmiņā ar izšķirošu,kompetentu un visas tautas interešu aizstāvības lēmumiem.Tautai turpmākai valsts pārvaldei no pašu vidus jāizvirza cilvēkus ,kas ir spējīgi šai goda pilnajai karaliskajai kalpošanai savas tautas labumam,bet tikai ne tādai,kādu slavina apvienības Par Labu Latviju aktīvisti un daži pat kampēju slavu ieguvušie.Daži pat nelietīgi Tautas un Dieva vārdu zaimojuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas