Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Šlesers par cienījamu Valsts prezidenta amata kandidātu uzskata mācītāju Vanagu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Es vairs neapmeklēju luterāņu baznīcu pēc tiiem Vanaga skandāliem ar meitu un savtību piesavinoties draudžu naudu un īpašumus. Pēc Sinodes solījās atdot, bet pietuvinātie saka, ka neesot vēl atdevis. Glumjš cilvēks ar mahinatora slavu. Rūdīts pūļa hipnotizētājs. Paldies, Vanaga kungs, ka atvērāt man ceļu prom no tiem jūsu liekulības kambariem. Tie, ko jūs esat vajājis, ir gudrāki par jums. Daudz gudrāki un drosmīgāki.
noteikti nē
n
Nu lai nesmīdina ar šo priekšlikumu tautu. Ne tur dievbijības, ne saimnieciskuma, ne normālas ģimenes.. Viena vienīga liekulība un diskosība ir šajā cilvēkā. Vai pēc sinodes šis cilvēks ir atdevis draudžme atsavinātos īpašumus? Vai arī tas ir kāds slēpts plāns, kā glābt no bankrota savu organizāciju?
as
a
Tikkai pār manu līķi valsts vadītājs būs tas, kurš "pagriež otru vaigu", "piedod saviem pāri darītājiem" un netic evolūcijai.
ses
s
TU,BURUNDUK,PAR KAADU VANAGU TU RUNAA,PAR VISTU VANAGU VAI PELU VANAGU?
brīnos
b
Apvienības Par labu Latviju (PLL) pārstāvis Ainārs Šlesers par cienījamu Valsts prezidenta amata kandidātu uzskata luterāņu baznīcas galvu Jāni Vanagu. ================================= Saeimā ir KAITĪGI sēdēt pat lielākais IDIOTS degradējas ...
Lelle
L
Nu jāāā... to, kurš korumpantus no taisnīgas tiesas mēģināja izpestīt.
Shaha cienitajs
S
Jadoma Shlesers labi kontrolee Vanagu, attiecigi iesaka ka prezidenta kandidatu.
Juhans
J
Kāpēc pats Šlsera kungs nevar? Nominēju!
traktorists
t
Un galu galā ir beidzot jāpieliek punkts ar Krievu val. problēmām. Vajadzētu izdomāt kautko Ekstra Ordināru, kautkādu Kosmisku izgudrojumu! Lai tiešām būtu sašam labi un pašam! Bet Pirmāmkārtām Mums Latviešiem, kā Pamat nācijai un noteicējai šajā zemē! Vajadzētu ar laipnību, pa velti Krievu tautības cilvēkiem mācīt Latviešu valodu, protams lai arī Latvieši viņu mācās un saprot. Jo blakus ir Mums Milzīgs kaimiņš - Krievija! Kā vienīgais, visu līdz zināmai robežai! Iedosi pirkstiņu, paņems visu roku! Mācoties latviešu val. Krievu tautības cilvēki iegūtu par to kautkādus dzīvei, ikdienai vērtīgus, pielietojamus Bonusus. Un lai viņi mācoties latviešu valodu būtu iedvesmoti, viņu ar vien labāk un labāk apgūt! Miers, saticība starp tautām un cilvēkiem labs prāts! bet tie ķīviņi, kautkāda abpusējā naidība, neieredzētība ir ar kautko jāapiet, jālikvidē! Priekš tam ir gudras galvas, ja vēl tādas Latvijā palikušas, jo viņi par to saņem labu naudiņu!
traktorists
t
eu laba ideja - Es domāju tādi Prezidenti kādi ir bijuši tagad pēdejie: Putins un Medveģevs, tādi Krievijai nekad nav bijuši! Cepuri nost! Un es domāju Putins, te varbūt kārtību ievestu. Es ceru, Prihvatizētājus iebāztu atpakaļ tur, no kurienes viņi visi izlīduši!
traktorists
t
Pats Šlesers var būt Prezidents, bet viņš jau bija augstos amatos. Es nezinu, bet tie kuri ar viņu kopā strādāja un bīdija visas lietas, kā piemēram satiksmes Ministrijā, varbūt daudzko labu var teikt par viņa izdarīto. Kā vienīgais Latvijas auto ceļi ir nolaisti šausmīgā stāvoklī! Šlesera laikos taču ceļus laikam arī nopietni remontēja, bet visu iepriekšējo gadu darītais izrādās ir šausmīga Haltūra. Kur iztērēta Milzīga nauda, bet rezultāts ir jūtams zem auto riteņiem, vai skatoties uz ielu bedrēm. Tātad savādāk ir jātaisa jauni ceļi, viņu segums un pamats. Lai iztur visas Arktiskās ziemas un Tropiskās vasaras un protams arī BMW riteņus. Nokūst sniegs un gluds, kā Biljarda galds! Jā un kapēc ne Šlesera kungs! Bet viņi tur valdībā viens otram traucē! Visas frakcijas/partijas cīņās savā starpā, kurš nu kuru izkonkurēs, bet ar pašu galveno nenodarbojas. Un re, kur mēs esam pie sasistas siles. Valsts - sabrukusi, sašķiebusies, kā veca Sabiles lauku būda. Tagad valdībām, kuras bijušas šajos pēdejos 15 gados, vajag par visu šo savārīto putru ar savu atlikušo mūžu ziedot un visu izlabot, uzcelt jaunu, Republiku, Ekonomiku/ Ražot spējīgu Republiku!
Cīņa
C
Pareizi, Latvijas prezidentam jābūt krievam un atkritīs cīņa par 2 Valsts valodām. Visi runas krieviski! Miers virs zemes un ilvekiem labs prats.
kolchoznieks.
k
LR prezidents būs jameklē Krievija . varbūt aicināsim Puķinu ?
traktorists
t
Šleseram ir acis aizlipušas no naudas, no varas. Es kā vienkāršs cilvēks, domāju, ka Arhibiskapam Janim Vanagam ir savs dzīves sauciens! Un nevajag te ar absurdām idejām nakt klajā! Šī gadsimta sākums Mūsu Republikai, Mūsu Latviešu tautai ir sācies, kā nekad līdz šim! Ar katru gadu ar vien lielākas ikdienas/visas problēmas! Un Zatlera kungs ir teiksim iegrūzsts savā amatā tādā Problēmu lavīnu laikā, gandrīz vai revolūcijas laikā. Jo šāda ekonomiskā situācija Pasaulē arī nekad nav bijusi! Man liekas, ka zem Maskavas tupeles bija daudz vieglāk dzīvot un saniegt Mūsu Republikai augstākas virsotnes. Bet tagad itkā zem eiropas savienības tupeles mēs esam nespējīgāki. Kā tikai ar izstieptu rociņu pie tuneļa sēžam un gaisma tuneļa galā ilgi vēl neieraudzīsim. Bet ja būs cits prezidents, nevis Zatlera kungs, tad man liekas, ka Mums nemaz nav kam par viņu kļūt. Tur vajag atrast tādu, kā Baltkrievijas Prezidents Lukašenko!
koļa
k
Šlesera atmoda....Tuvojas prezidenta vēlēšanas ! Esiet modri, Latvijas pilsoņi! Kangari nesnauž !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas