Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Šlesers: par Latvijas studentu izglītību maksās ārvalstnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kallis
K
Smieklīgi lasīt pat Šlesera vārdu šajā kontekstā. Profenes absolventa un kristīgās mācības kursu beidzēja, prātojumi par augstskolām. Ne viņš zina, ko tur māca, ne to cik tas un vai maksā. # Turiet tālāk Šleseru no Izglītības!!!
......
.
Šlesers acīmredzot nelasa avīzes, citādi viņš zinātu, ka lielā daļā ES valstu augstākā izglītība ir bez maksas, pat kaimiņi Igauņi pāriet uz bezmaksas izglītību. Citādi nebūs - Šlesers tagad izdomājis tirgot uzturēšanās atļaujas studijām austumu kaimiņvalsts jauniešiem.......tiem kuriem nav naudas lai nopirktu dzīvokļus Latvijā...
Arnerts
A
'Daudzi teiks, ka Šlesers grib tirgot izglītību...' Nē, es teikšu, ka Šlesers nezina, kas notiek LV augstākās izglītības sistēmā... Pilnīgi suņa murgi.
daarta
d
kad tas verplis ar diezgan aprobežotām prāta spējām pazudīs no Latvijas zemes?....:(
Pārsmējos
P
Nu laidiet tik pie varas raķeti un būs arī ilgi lolotā raķešu bāze Rīgas lidostā
  • 0
  • 0
Ne tik drīzi,
N
vēl nav realizēti plāni audzēt banānus Latvijā, ražot kosmiskos kuģus, likt upēm mainīt tecējumu, kūdras purvos iegūt akmeņogles, radīt jaunu brētliņu sugu - tik pat lielas kā lašus.....
  • 7
  • 0
No Zviedrijas
N
No kurienes Sleseram tadi skaitli? Pirms Zviedrija tika ieviestas maksas studijas studentiem no valstim arpus ES un EES Zviedrija macijas apm 16600 t.s. treso valstu pilsoni. ES un EES valstu pilsoni joprojam var Zviedrija macities par brivu. No kurienes naks 10000 arvalstu studentu, kas gribes macities Latvija par maksu?
Arturs M.
A
Šlesers -izglītības ministrs ar Norvēģijas tautasskolu:D Nu domāju drīz būs jāizsakās arī par medicīnu un jāņem skalpelis rokā, Jo kā tad Šlesers ministrs un bez operāciju prakses!!!:D
Dr.xy
D
Schloesser, vai Tu vispar zini,kas ir augstskola? Cik var noprast no Tava karteja murgojuma,tad Tu doma ka ta ir augsta skola,celtne 200 m augstuma,kura var sabast 10 000 arzemju studentus,un vel kadus 30000 Latvijas studentus. Un vai tad Latvija ir tik daudz macibu speki,kuri spetu apkalpot so auditoriju?! Un,Latvijas augstskolu pasniedzeji neparvalda anglu valodu tada limeni,lai vini varetu kvalitativi macit arzemju studentus.Vai ari ar arzemju studentiem ir domati,vel papildus iepludinat Latvija parstavjus no Launuma Imperijas?! Lai ka tas ari nebutu,Schloesser,Tavs IQ ir zemaks ka sapuvusai voblai.
lieliska izdoma.
l
Lieliska izdoma, esmu piedalījies libāņu studentu apmācībā. nekas cits, kā latvju beibes un iespēja iekļūt ES viņus neinteresē. izglītības kvalitāte viņus neinteresē. tiesa gan, esošie profesori varēs masveidā pensionēties, jo angļu valodā tie mācīt neko nespēj.
populisti , aiziet!
p
Nu šitais var sacensties a to ka sarkanais krusts lien politikā!
MoT
M
Jā, jā - ārvalstnieki maksās par 50 000 latviešu studentu mācībām. Kaut kur jau dzirdēts tas viss. Labi, ka ārvalstnieki vēl to nezina, ka tiem būs tādi tēriņi jāuzņemas. Dienai uzslava - trīs dienas par Šleseru neko Koziols nebija publicējis. Likās jau, ka iestāsies bads.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas