Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šlesers: pilsonība netiktu tirgota, bet piešķirta par īpašiem nopelniem Latvijas labā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Davaj !
D
Šleser,būtu nu sacis stradat Latgales laukos. Resns cilveks ir miegains un kļūst truls.
Pratiņ , nac mājā !
P
Ainaris ir pavisam aizmirsis, ka pats teica:"Ja nevar darbu atrast Latvija, tad laižaties tur, kur to var atrast!" Negudrais divkosis !
Valdis
V
Kā vienmēr... Šlesers ar savām idejām, ir izgāzies kā veca sēta!
Lasiitaajs
L
Latvijas pilsoniiba, cena: 1 000 000 EUR. Shlesers vai kaa tur vinju ieprieksh sauca ar savu arodenes izgliitiibu nespeej savaa ljerksteeshanaa saskatiit pat tik banaalas sakariibas.
la
l
YES!!!!!!!!!!! :D -------------------------------------- Vajadzētu ideju attīstīt. Kad būs tikšanās ar SVF un kas tur vēl ir tie aizdevēji, pie sarunu galda rāmā, lietišķā tonī viņus informēt - naudu neatdosim, taču, viņi var dabūt 5000 Latvijas pilsnonības vakances, kuras var izlietot pēc sava ieskata. Un tad uzmnīgi vērot viņu sejas izteiksmi.
oho
o
zaglis atbaista zagļus,īsti nezinu cik ir to,kas godīgi būtu sapelnījuši milijonus,te nevienam neinteresē latvija kā tāda,tikai logs uz pasauli,tas arī viss
Betija
B
Nu Ostaps Benders, kas Ostaps Benders!
ucs
u
Tādiem,kā 2K Ar steigu Pilsonība jāatjem un ārā no LR,...pie baltajiem lāčiem
Bulciņa
B
Mna arī ir ieteikums: Tad kad vairs par miljonu eiro negribēs pirkt, tad taisīsim atlaides pa 100 eiro gabalā. Bet pavasarī uz 9. maiju būs izpārdošanas, ar atlaidēm.
ints
i
blozga uz ielas arī netirgo savu ķermeni, bet piešķir par īpašiem nopelniem viņas labā (15 ls)
Vasja
V
Tad būtu tikai normāli dot iespēju kļūt par pilsoni tiem, kas izglābs mūsu bērnus un mazbērnus no parādu nastas un palīdzēs atjaunot ekonomiku", uzsver politiķis.---Ļoti labs paziņojums!!! Tātad Saimā sēž cilvēks kurš nav spējīgs atrisināt Latvijas ekonomiskās problēmas , jo viņš neredz citu iespēju kā tikai kaut ko pārdot no tā par ko citi cīnījušies un miruši. Piemēram, vai Latvijas laukos, ja šeit pārceltos uz dzīvi kāds no miljardieriem, būtu iespējams dialogs ar vietējiem iedzīvotājiem uz vienlīdzības principiem!!! Viņš ar savu naudu noslaucītu visu no zemes kas viņam traucētu. Tas tikai pierāda paša mazspēju un tad ir jānoliek mandāts un jādod vieta kādam citam politiķim kas spēs radīt 50 000 darba vietas. Vājš vecis, tik ar muti zin braukt.
tendence
t
Otvetnoje predložeņije. Ir ļoti daudz cilvēku, kas būtu gatavi pat maksāt par iespēju atteikties no Latvijas pilsonības un turpināt dzīvi citā valstī nepilsoņa statusā, ja šādi būtu sakārtota likumdošana. Padomājiet par to, jo naudas izteiksmē tā varētu būt krietni lielāka summa.
šļesers
š
Jūsu vēlēšanās,lai pie varas stūres tiktu Vienotība kā redzat neļāva man īstenot labo gribu un radīt šīs 50000 darba vietu,taču jūsu patroni Vienotība pat nekustina ausis,lai par to runātu,vai to darītu,jo viņiem nav ne jausmas kā to izdarīt,tākā pagaidām jāēd sveša nauda,un jādanco pēc svešas stabules.
Janka
J
Pilnīgi atbalstāma šī Šlesera doma,es jūtu,ka cilvēks loģiski spriež,vismaz atšķirībā no tiem,kas ir kaolīcijā un itin neko nejaudā piedāvāt,lai kaut kas sāktu izkustēties no bedres,kurā esam iegrūsti.
otjec molodjec
o
šleseram kā vienmēr - galvā tikai biezputra :) ja naudiņa iegūta no ieroču tirdzniecības, prostitūcijas un narkotiku kontrabandas, tad arī tie ir īpaši nopelni?? šlesers uzskata, ka nauda pati par sevi ir nopelns, nu ja, tā jau arī pie mums ir - katram lielam zaglim - pa medālim, bet vislielākajiem zagļiem - katram - ordeni! oi, novaciet stulbo šleseru ar viņa idiotiskajām idejām, u ja nav politiķu, tad lai nav - nevajag, bet nu nevajag laist pilnos muļķus saeimā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas