Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šlesers vispirms grib redzēt Dombrovska rīcības plānu

Pirms atbildēt uz piedāvājumu iesaistīties Valda Dombrovska (JL) vadītajā valdībā, kas pēc Tautas partijas aiziešanas opozīcijā palikusi mazākumā ar 47 balsīm, LPP/LC līderis Ainārs Šlesers Dienai sacīja, ka vēlas redzēt premjera rīcības plānu.

Oficiāli attieksmi pret Jaunā laika piedāvājumu LPP/LC izteiks pirmdien pēc partijas valdes sēdes, šodien raksta Diena.

Jaunais laiks ir gatavs piedāvāt rīcības plānu katrā sektorā, Dienai apstiprināja ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL). Viņš gan pieļāva abu partiju viedokļu atšķirības atsevišķos jautājumos, piemēram, par uzturēšanās atļaujām ārvalstu investoriem, jo JL uzskata, ka uzsvars jāliek uz ražošanas attīstību. Taču A. Kampars neredz šķēršļus sarunu sākšanai.

No sarunas ar LPP/LC valdes priekšsēdi A. Šleseru Dienai radās iespaids, ka viņa vadītā partija valdībā neies, bet tāpat kā līdz šim atbalstīs valstiski svarīgus lēmumus. A. Šlesers atgādināja, ka LPP/LC nobalsoja par uzticību V. Dombrovska valdībai, bet gada laikā premjers tā arī neesot uzaicinājis partiju uz tikšanos. Viņaprāt, diezgan pazemojošas bijušas valdības veidošanas sarunas pirms gada, kad ekspremjeram un vienam no partijas līderiem Ivaram Godmanim piedāvāts zemkopības ministra amats. A. Šleseram radies iespaids, ka pēdējā laikā JL līderi ņirgājušies par Tautas partiju, veltot tai ne pārāk glaimojošus izteicienus par šuneļiem, kas rej pie sētas, un tamlīdzīgi. Taču jebkurā gadījumā LPP/LC ir noskaņota nopietni izvērtēt V. Dombrovska piedāvājumu, apstiprināja partijas līderis, kurš pašlaik ir ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas