Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Šonedēļ kandidātu sarakstus iesniegs arī Saskaņa un Jaunā Vienotība

Šonedēļ kandidātu sarakstus vēlēšanām plāno iesniegt partiju apvienība Jaunā Vienotība un partija Saskaņa, aģentūru LETA informēja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Jaunā Vienotība sarakstu plāno iesniegt 2. augustā plkst. 10, bet Saskaņa - 3.augustā plkst.15.

Savukārt nākamnedēļ - 6. augustā plkst.14 - saraksta iesniegšanu pieteikusi partiju apvienība SKG, kuru veido Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, Kristīgi demokrātiskā savienība un partija Gods kalpot mūsu Latvijai.

Kā ziņots, 1. augustā plkst. 12 savu sarakstu iecerējusi iesniegt Latvijas Reģionu apvienība, 2. augustā plkst. 14 - Zaļo un zemnieku savienība, 3. augustā plkst. 13 rezervēts laiks Progresīvo saraksta pieņemšanai, savukārt 6.augustā plkst.12 saraksta iesniegšanai pieteikušies Latviešu nacionālisti.

Partijas un to apvienības savu kandidātu sarakstu pieteikt var līdz 7. augustam. 13. Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Top komentāri

Neslāvs
N
Kādēļ pretlatviskai (pretvalstiskai) revanšistu organizācijai saSSkaņa Latvijā ir partijas statuss. Šis lielkrievu veidojums katras Saeimas vēlēšanas pārvērš par kārtējo latviešu valstiskuma referendumu. Tādejādi degradējot demokrātiju un brīvas vēlēšanas.
vienā laikā
v
Abas maskavistu bandas.
Paskaidrojiet !
P
Cik gan lielai bezkaunībai un visatļautībai jābūt, lai liktu tautai atkal kāpt uz tiem pašiem grābekļiem ???!!! Es par "Jauno" Vienotību domāju. Rižā Jūs ir nolaidusi zemāk par grīdlīsti ! Vai to Jūs neapjēdzat ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas