Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sprinteris labs, maratonam vēl jātrenējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OMG
O
Laizām muguru jaunajam bosam,ko? Nekas, ar laiku pieradīsiet un vēlāk nemaz vairs pateikt nevarēs :)
gm
g
Bija reiz taada filma "Panamas dreebnieks" (The Tailor of Panama) ar Pierce Brosnan. Tralmaks liidz Brosnanam nevelk, bet Panamas dreebi gan nosmekjeejis.
cirvis
c
Vai nav vēl apnicis gvelzt tās muļķības par izglītībām? Vai kāds no diplomētajiem ekonomistiem, kas augstskolu beiguši n-tos gadus atpakaļ, tagad kaut ko atceras no varbūtības teorijām, n-tajām statistikas metodēm uttutjpr??? Ja galva ir īstajā vietā, tad visu vajadzīgo un vēl vairāk var apgūt nedeldējot solus attiecīgajās iestādēs un kojās pa vakariem nekožot. Un tu ļoti labi zini, ja ir sanācis laiks arī kam citam bez mācību grāmatas, ka pasaulē un tepat Latvijā piemēri tālu nav jāmeklē.
xZ
x
Nu kā lai neatceras seno patiesību, ka visbriesmīgākās lietas vēsturē ir tikušas izdarītas ar gudru, ambiciozu un ar savu nenovērtētības sajūtu apsēstu cilvēku rokām. Vai tad te nevienam nav skaidrs, ka Tralmakam pašam nekas nepieder?
borzijs
b
Protams, ka šis cilvēks ir izkārtne, nu kam, mūsdienās nav kur likt miljoniem eiro uzņemumos, kas kopā ir parādā miljoniem latu!
Pabira
P
Kurš tad ierāvējs - Ausainītis?
Ku kū
K
Savādi gan -avīzei nepieciešams gudrs un izglītots cilvēks, bet Rīgas dzīvi var vadīt kaut kāds pabira bez izglītības, pie tam ierāvējs.
zvirbulēns
z
Tiešām, nav interesanti, ir jau vēl princips - guļošos nespārda :)))) P.S. Jūs tik bargi gan uz mani nebrēcat, man tas nepatīk!
Laucinieks
L
Nu, nu, sākam ziepēties, ko? Ak tad E. un A. neko neatceras par T. vecajiem grēkiem? var jau muldēt, bet ne tik atklāti.
knislis
k
Pareizi, Zigurd, vēl nav izauklēta čūska azotē, kā Benjamiņa izauklēja Vili Lāci un veselu pulku 1940.gada "Tautas valdības" locekļu.
kovārnis
k
citāts Premjerministrs Valdis Dombrovskis (JL) ir pārliecināts, ka sabiedrībai ir jāzina, kas ir jaunie laikrakstu «Diena» un «Dienas Bizness» investori. Dombrovskis intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes» atzina, ka pats vēl nezina, kas ir jaunie laikrakstu investori, tāpēc gaida, kad uzņēmuma «Nedela S.A.» vadītājs Aleksandrs Tralmaks, kurš iegādājies šos laikrakstus, trešdien plašākai sabiedrībai nosauks investoru vārdus. «Būtiskākais, protams, šajā kontekstā ir, lai īpašnieki neietekmē redakcijas politiku,» sacīja Dombrovskis. Viņaprāt, nav nekāda iemesla, kāpēc lai jaunie īpašnieki slēptos un ja paši mediji aicina uz atklātību, tad arī šiem medijiem pašiem ir jābūt atklātiem par saviem īpašniekiem.
Zigurds
Z
Latvijas avīzēm līdz veco laiku JAUNĀKAJĀM ZIŅĀM vēl tālu. Pat tīmekļi un ciparu tehnoloģija nepalīdz.
kovārnis
k
ja nav ko teikt, nerunā. vnk nožēlojami lasīt tos izmocītos teikumeļus par neko, lai tik es, zvirbulēns, būtu dajebko pateicis. neesi vairs lietišķs. acīmredzami krītas cīņas spars. vairs nav interesanti.
mazepa
m
...nu, kā var neredzēt , ka Tralmaks ir zicpriekšsēdētājs Funks?....un ja tiek iecelts zicpriekšsēdētājs, tad kā var nebūt skaidrs, ka īstais saimnieks slēpjas?....un ja īstais saimnieks slēpjas, kā var nebūt skaidrs - ka viņa nolūki nav paši skaistākie?
zvirbulēns
z
A.Tralmakam stāv priekšā smags darbs. Viņam jāpārliecina sabiedrība, ka Diena saglabās savas vērtības un tradīcijas. Tāpat viņam jāiedvesmo savi rūķi un jāpierāda, ka nav tikai mākoņu stūmējs. ------------------------- Ne Dienai jāsaglabā savas vērtības, ne arī tradīcijas, ne viņam jāiedvesmo savi rūķi un kas jāpierāda. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas