Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Stendzenieks: Ulmanis ir vājš cilvēks un ar to iegāza PLL

Politiskās apvienības Par labu Latviju (PLL) veiksmīgu reklamēšanu un līdz ar to arī startu 10.Saeimas vēlēšanās iegāza eksprezidents Guntis Ulmanis, kurš ir vājš cilvēks un uzņēmēji, kas pēdējā brīdī atteicās piedalīties, intervijā žurnālam Playboy atzinis reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks, kuram PLL neveiksmīgais starts tiek piedēvēts kā teju vienīgā neveiksme.
"Diemžēl no sākotnējas idejas, ka kustībā 70 procenti būs jauni cilvēki, nerealizējās nekas. Realizējās Šlesers ar Šķēli un pa vidu pilnīgi nesaprotamā veidā visvecākais no visiem politiķiem Guntis Ulmanis. Par viņu man ir vislielākā bēda. Tik vāju cilvēku es savā mūžā nebiju saticis. Es nedomāju, ka kāds vispār spēj būt tik vājš. Vadīt organizāciju un teikt: Šķēle un Šlesers ir blēži, bet es spēju ticēt, ka pat pēdējais nelietis spēj laboties... Tajā brīdī es sapratu, ka tas produkts ir, maigi izsakoties, izaicinājums," Playboy atzīst Stendzenieks.

Viņš esot mēģinājis ietekmēt šos jautājumus, tomēr nesekmīgi. "Jā. Mani redzēja bļaujam, sviežam datorus pa gaisu un cērtam durvis. Bet katram kustībā esošam priekšmetam ir kaut kāda inerce, ar ko tas ir spējīgs darboties. Ja tev apkārt ir viela, kas tavu inerci bremzē, lode iestrēgst sviestā. Mēs visi iestrēgām sviestā. Uzņēmēji tomēr ir ļoti pragmatiski cilvēki, sākumā viņi piekrīt visam, bet tajā brīdī, kad jāiet darīt, tad sākas – tieši šobrīd es ne, ir jau arī citi... Un beigās uz skatuves palika tikai Šlesers ar Šķēli," stāsta Stendzenieks.

Par lielu, taču ne savu kļūdu, viņš atzīst to, ka vēlēšanu rītā tika izlīmēti plakāti ar hokejistu Sandi Ozoliņu un uzrakstu Par labu Dinamo. "Tas bija reāls perebors. Reāls perebors. Reāls," atzīst reklāmas speciālists. 

"Ir baigi grūti vinnēt ātrumsacīkstēs, kurās maču laikā jāmaina mašīna. Mēs sākām braukt ar Aston Martin un finišējām vecajā žigulī," PLL startu 10.saeimas vēlēšanās rezumē Stendzenieks. Uz 11.Saeimas vēlēšanām Stendzenieks kampaņu Šlesera reformu partijai LPP/LC neveidoja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas