Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Štokenbergs: Šķēle izmantos iespēju pēc budžeta pieņemšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Kampējs sakārtos partiju un kādam pārdos!
S
S
Cerēsim, ka Štokenbergam taisnība un TP izgāzīsies. Taču zinot cik daudz Šķēles un viņējo biznesi ir atkarīgi no tā, vai viņi ir vai nav pie varas, es domāju, ka šķēle bliezīs no visiem iespējamajiem ieročiem, lai tik tiktu pie varas. Un galvenokārt mērķēs uz vēlētāju tuvredzību un slikto atmiņu. Uz to ka vēlētāji pie krīzes vainos esošo valdību, aizmirstot, ka tieši šķēles un TP bezdarbība mūs noveda tādā bedrē, kādā esam.
smart
s
Lauķim un Vivaldi - tā jau ir diagnoze ja var kaut ko tml. uzrakstīt 'jālūdz Šķēles kungs palīgā'. Atraduši glābēju..
Vivaldi
V
Jaunlaicēni noveduši valsti līdz bankrotam un nu, kad pašiem ūdens smeļas mutē, tomēr jālūdz Šķēles kungs palīgā.
JURIS
J
5. R JĀVĀC PARAKSTI VAI JĀRĪKO ELEKTRONISKS REFERENDUMS PAR GODĪGU NODOKĻU SISTĒMU.AR TIEŠĀS DEMOKRĀTIJAS PALĪDZĪBU IR JĀATBALSTA PILSOŅU VĒLME IEKASĒT VAIRĀK NODOKĻU NO BAGĀTAJIEM.
lauķis
l
Zini bronks.tas,kas notiek tagad nav TP un Šķēles nopelns,bet visu iepriekšējo valdību mazdarbības rezultāts.Starp citu, jaunlaicēni kopā ar arodbiedrībām bija galvenie bļāvēji un algu paaugstinājumu prasītāji.Tādējādi viņu vaina ir līdzvērtīga Kalvīša valdības vainai.Patin filmiņu atpakaļ un paanalizē,tad runā.
lauķis
l
Novēlu,lai Šķēlem netraucētu.Viņš prot strādāt ,ja viņam labi veiksies arī mums būs labi.Dombrovska valdība nekritīs ne Šķēles ne TP vainas dēļ.Ja kritīs,tad tikai jaunlaicēnu nemākulības dēļ.Ja pratīs strādāt,nostrādās līdz vēlēšanām.Varbūt vienīgi kampara vietā varētu paņemt Šķēli.
ierosinātājs:
i
Izlasīju tikkko šīs tukšās spriedelēšanas.........labi zināms, ka ja arī paliks vēl šogad šitās visas partijas un valdība (neticas ka paliks)...tiks panākts lai eiropa nedod naudu šādai ...nu...šādai valdībai vēl nav pasaulē nosaukuma... nevienā komentā nav pieminētas pašas TAUTAS intereses.......tāpat kā valdībā neviens TAUTU nepiemin un nemaz nezin kā tā dzīvo...DOMĀJU KA 80% no pašreizējiem tiks atlaisti un pārējie aizmuks paši
filozofs
f
šoriit dzirdeeju . ka Šķeele savaa paspaarnee ņems visus , kuri palikuši bez sponsoriem , tad jau biezausis ar teletuubijiem ( TB/LLNK) ar buus klaat,. taakaa jaunaa koaliiķija ( vecaa kliķe) sanaaks , taisniiba , valdiibas gaašana notiks peec budžeta pieņemšanas , tad sekos lata devalvaacija , peec tam kaut greeku pluudi.
Andris
A
Vai tiešām tas smirdoņa kopā ar TP nesaprot ,ka valdības maiņa šai periodā nebūtu ieteicama,kauit vai pēc bu'dzeta pieņemšanas,vai tam smirdoņam VALŪTAS FONDS uzticēsies,Šaubos.TAD GAN BŪSIM PIE SASISTAS SILES. Un ko tad .?Prasīsim atbildību no tādiem ka tu GUDRAIS VARĀN.To gan tev vajadzēja zināt ka tas smirdoņa šķēle mūsu naudas aizdevējiem ir labi zināms.Ja godīgi tad BAIGI RISKĒSIM.
vilis
v
Ko tu gudram padarīsi.Īsam var pietiķēt,bet ko garam?
Cēsinieks
C
Ja redzētu un parunātos ar Lorencu dzīvē, tad saprastu, ka murgus nekomentē :)
VAI TIEŠĀM
V
ZAGLERS IR TIK !!!!! DUMJŠ, KA VIŅU NOSAUKS? KAUT GAN TE NE PAR KO BRĪNUMI VAIRS "NENĀK". JA UZŅĒMĒJI UZSKATA, KA VIŅIEM NAV JĀUZTUR VALSTS, PIEDODIET, KAM TAD BUDŽETA ALGAS SAŅEMOŠAJIEM???????????????????????????????????????? TIKS TSULBI KA PABEIDAZA SKOLAS, NUJĀ, ČEKISTI DIPLOMUS DALĪJA, JO PLĀNS BIJA IZNĪCINĀT NACIONĀLO INTELIĢENCI. KATRAM ZIŅOTĀJAM DIPLOMU. IZDEVĀS, KATRAI SPEKULANTEI BODNIECEI TAGAD EKONOMISTA DIPLOMS. AŠ SKOLU DIREKTOROS SALIEN CAUR TP.
Maija
M
Es par DOMBROVSKI. Viņu var tikai apbrīnot par mierīgumu, kad nepartraukti tiek kavēts darbs no TP. Strādāt šādā situacijā nav nācies nevienam. Sliktākais gan ir tas, ka patreiz var notikt arī Šķēles atgriešanās, jo ZZS (Lembergs), tēvzemieši (Zīle), mācītāji (Šlesers) savā starpā vienosies ar TP(Šķeli), bet saeimas jau mums, tikai roku cēlēji pēc komandas. Kā Kalvītis jau portālā deklarēja, ka TP darīs tikai to, ko teiks Šķēle.
Jo
J
Šķēle būs nākamais gubernātors (baltjiskoi oblastji) :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas