Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Štokenbergs vienlaikus pilda četru ministru pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Vēl viens iemesls, lai šis nodevējs un TP atlieka pēc iespējas ātrāk izzustu no Latvijas politikas un tautas atmiņas.
TU-TŪ
T
CĒZARS ATRADIES! REIZ TV RĀDĪJA REKLĀMU, KURĀ BIJA SAUKLIS, KAS, MANUPRĀT, ŠAJĀ SITUĀCIJĀ IR ATGĀDINĀMS: "KAS DER VISAM, NEDER NEKAM!"
XYZ
X
Pašus spējīgākos izsvītro. Būtu vēl Dombrovski aizvietojis...
Vēlētājs
V
............un debīlie reņgēdāji svītro no listes ārā.Par ko???
darba rūķis ar labu redzi
d
Ko spiežat uz Štokiju - tā tak ir marionete, līdz šim ir bijis tā - kā saka valsts sekretārs tā arī notiek. Štokijs ir ņuņa un marionete, patiesībā nekas, jo ministriju nevalda to dara misters ..................
latviete
l
Ka tas vispar ir iespejams,arprats.
četri vienā
č
VD sausais atlikums 20.09.2011 13:28 Ziņot! Štokenbergs šodien valdības sēdē vienlaikus pildīs četru ministru pienākumus štoks pierādīja ,ka 20.09.2011 13:23 ZRPun Vienotība lai nepīkst, ka ministrijas nedrīkst samazināt ! Un vēl kā drīkst!!! un obligāti vajag to darīt , lai ministrijas tiktu samazinātas par divām trešdaļām 4 ministru vietā - 1 ministrs 100deputātu vietā- 25 deputāti jo gandrīz puse valsts iedzīvotāju Dimbrauvskis izsūtīja trimdā
Teikums
T
Re, iespēaja apvienot ministrijas? :)
grāmatvedis
g
nu sanāks labs vidējais
hmmm
h
Cilvēks orķestris! A, ja nopietni - es saprotu, ka var apvienot divu ministru pienākumus. Taču, ja vienam cilvēkam jāpilda trīs, vai pat četru ministru pienākums, tas liecina par nopietnām problēmām 1) ar visa Ministru Kabineta sastāvu (vai tad citi ministri ir tik vāji un muļķi, ka nevar uzņemties šos papildpienākumus?) un 2) ar ministriju skaitu (ja praksē var reāli vadīt 4 ministrijas vienlaicīgi, tad, acīmredzot, ministriju ir nepamatoti daudz un to funkcijas ir mākslīgi sadalītas, lai tikai radītu amatus egoistisku politiķu iegribu apmierināsanai).
UN normāli
U
Pie tam - to, kas pildīs šos citu ministru pienākumus, nosaka premjera birojs... tātad - premjera birojs uzticas tikai vienam ministram, kuru Dombrovskis taisās uzmest pavisam drīz :)
  • 4
  • 0
UN normāli
U
Jo Štokenbergs ir vienīgais, kurš to var izdarīt kvalitatīvi- žēl, ka Dombrovskis to nesaprot (atšķirībā no viņa biroja), pasakot, ka Štokenbergam vietas jaunajā valdībā nebūs.
vietējais
v
jā, na haļavu visi vecie kraķi pirms izmešanas vēl paceļos pa pasauli.
Grieta
G
Glumais lidejs, blatniks, bledis Stokenbergs kopa ar Pabriku vareja vadit visas ministrijas, ka ne ka Skeels kalpi ir izmaciti. Tas tiesam ir tragiski un sokejosi,ka cilveks kurs ir necienits Latvija vareja vadit 2 ministrijas, bet nu jau vada 4. Latviesi nekad ta nav pazemoti ka visus sos pedejos 20, gadus, kad ministru amatos ieliek azus, zaglus, korumpantus, slinkus, kompleksiem nomaktus smerdelus, egoistus un lielibniekus.
x5
x
štokenbergs jau ar vienu netiek galā kur nu vēl ar četrām!!!
fff
f
Par daudz to ministru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas