Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Sudraba: Ir tāda sajūta, ka pie mums ik pa laikam nolaižas marsieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sarma
s
Ingun, Tu esi superīga...
lno
l
Atcerieties - negatīvais pievelk negatīvo! ________________________________ Savus trūkumus vislabāk redz pie citiem:)
Pods
P
Sūdabrāļi, vēl nesen jūs bļāvāt - Sudrabu par premjeru! Tāpēc jau esam, kur esam - nekas, neviens, nekad jums nav labs, visam jūs gāžat virsū savu žulti un mēslus. Labāk ārstējiet aknas, varbūt tad labāk veiksies personīgajā dzīvē un savā biznesā un nemaitāsiet citiem. Atcerieties - negatīvais pievelk negatīvo! Visās jomās.
J
Tur nu viss ir skaidrs - oranža!
:):):)
:
PILNĪGI PIEKRĪTU...
Tā viņs i'
T
Gudreļi,nu nez vai starptautiskus līgumus būtu jāpadara par atklātu mauku māju,kur katrs var atstāt savu sēklu ----------------------------------- Nu es jau ar' par to pašu! Starptautiskus līgumus apsēklot drīkst tikai jūsu dievi- Dombrovskis un Repsis! Citādi dzims kroplīši! P.S. Tikai kā tur bija ar to atklātību? Viss jau vēstures mēslainē? Ja sponsoriem un stratēģiskajiem partneriem vajag kontrolēt- lūdzu! Tie taču valda pār pasauli! To priekšā klanīsimies un zemosimies! Bet savas tautas priekšstāvjus- nu tie muļķīši lai pastāv pie ratiem, kamēr JL ar saviem "lielajiem draugiem" spēlējas. Tā tas bija ar Drošības likumu, tā tas tagad sarunās ar ar SVF!
dermantīns
d
''marsietis''(atpazīt viņu varat pēc ''marsieša strīpainā kombinzona!!) šeit jau ir pasen!!! pat vesalu interešu grupeli savācis(saucas partija JL)!!..Kaut kādus papīrīšus ik pa laikam ''izmet tautai'' !!!..viena ''marsieša līdzskrējēja'' pat pieprasījusi apsardzi nesen lai mierīgi darba laikā var braukāt un vadāt savus bērneļus!!..Vēlu sekmes Sudrabas kundze!!
Melna vārna
M
Sāc veinreiz savā VK kvalitatīvi strādāt, nevis rēgoties ekrānā no rīta līdz vakaram, skandinot vienu un to pašu plati.
WEST
W
Sudraba man arī atgādina marsieti ;)))))
pamela
p
Gudreļi,nu nez vai starptautiskus līgumus būtu jāpadara par atklātu mauku māju,kur katrs var atstāt savu sēklu.Debīliem tas NAV saprotams!Par Parexu,NEAIZMIRSTIET ! liģumu slēdza GODMANIS!!!!Patenciniet dūjiņu Sudrabu ,kas tur strādāja un cūcības neredzēja,jo labi maksāja ,VAI un KAPĒC nevar visu par viņas bijušo darba vietu atklāt?!Tā viņš i'un Ko ,jūs jau gānat,apsaukājat ,TP,LPP sastrādāto pierakstot JL.Repše tas jau vispār /arī Sudraba/ pataisīts par necilvēku.Man ,piem.,riebjas Sudrabas izvalbītās acis un pārmērīgais apmatojums uz šaurās pierītes. Lai ko jūs še gvelztu ,vakar TP izgāzās kā sapuvusi sēta.PAT opozīcijai bija vairāk godaprāta.TP rīkojās apzināti PRETVALSTISKI ! Sudrabu vēl neviens nav lūdzis būt par politisko komentētāju.Ingūna,DARI SAVU darbu,jo no tā valstij labuma NEKĀDA,viena pļurkstēšana,BET miljoni pazūd!!!Varbūt dalās ar tevi,SLEPENI ?!
garāmejot
g
" I. Sudraba norādīja, ka Valsts kontrole pašlaik strādā pie tā, lai izstrādātu sistēmu, kā no konkrētām valsts amatpersonām vai ierēdņiem prasīt atbildību par pieļautām kļūdām" Nez kāpēc šķiet, ka tas vilksies akurāt tikpat ilgi, cik Šleseram radīt solītās 50 000 darba vietas Rīgā. :D
Tā viņš i'
T
Grūti noticēt, ka jēlo elektorātam rūp Latvija. Vienīgais, kas viņiem rūp ir lamas, ķengas un tirgusplača cienīga, bet nepārtraukta iestāšanās par saviem svētumiem. Nu tiem, kas viņiem dieva vietā- ne ideja, bet jēlo partija un politikāņi. Viss, ko viņi dara- ģeniāli!!!!!. Ja kāds ko iebilst- tas jānoķengā! (Domburs atļāvās tikai mazumiņu iebilst pret Repsi, jo gribēja būt cik necik objektīvs un sagaidīja pār savu galvu izgāžamies samazgas. Tagad tas pats līst pār Sudrabas galvu, jo viņa nenovērtēja JL un Vienotību kā pietiekoši uzticamu. Skumji, ka mūsu tauta ir tā degradējusies. Dievs ir izmests mēslainē, tā vietu ieņēmis politikānisms. Un lai pagļēvais JL izskatītos smukāk, nepieciešams attiecīgs fons- tam izvēlēta TP. Oranžie tiek demonizēti! Kaut patiesībā tā ir saprata balss, kas tiek noliegta, krāsojot pasauli meln-baltu.
aiai
a
Repše teču ir marsietis, kas slēpjas ādas žaketītē un biksiņās.
Atis
A
Nolaižas, nolaižas, un kā vēl ! Tādi svītrainos ādas svārkos !
???
?
Vai visi sisti ar stulbumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas