Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Suecas kanālu šķērso Irānas kara kuģi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mahmuds
M
Vai to noteiks Izraēla?
Kas par to?
K
Lai šķērso abos virzienos! Suecas kanāls ir paredzēts visu valstu kuģiem!
Bērziņš
B
Vispār jau citas valstu līderi mūsdienās tā nemētājas ar frāzēm, ka noslaucīs kādu citu valsti no zemes virsas. Grūti pat saprast, vai Irānas vadītāji patiešām plāno noslaucīt no zemes virsas savu draudu adresātus, vai vienkārši ir tik garīgi nestabili, ka no viņiem var gaidīt jebko. Irānas ļaunie darbi jau labi redzami Irākā, kur viņi atbalsta šiītu dumpiniekus (lai gan šiītiem Irākas parlamentā ir vairākums, un viņiem jau vismazāk vajadzētu raizēties, ka kāds ignorē viņu intereses), kā arī Hamas un Hezbollah finansiālā un militārā atbalstīšanā. Būtu daudz loģiskāk, ja Irāna nevis palīzētu Hamas un Hezbollah bruņoties, kam no iedzīvotāju aizsargāšanas patiesībā nav nekādas jēgas, jo Hamas un Hezbollah militārās akcijas, tikai izsauc kārtējo Izraēlas atriebību, bet labāk būtu palīdzējuši uzbūvēt dziļus bunkurus iedzīvotājiem, kur patverties no bumbošanas, vai vēl labāk - pievērst jauniešus labākām nodarbēm nekā terorismam (Izraēlā un Rietumkrastā, kur Irānas pirksts nav tik jūtams, paši palestīnieši dzīvo daudzkārt labāk nekā tur, kur Irāna palīdz visas attiecības sagandēt).
Azizs
A
Kur te saskatāma provokācija? Vieni drīkst,citi ne?
J
Vispār tur ir pilns ar amerikānu kuģiem. Amerikāņi savilkuši šajā reģionā kara tehniku kādas 100x lielākā apmērā par pārējiem. Kāpēc tieši par irāņu kara kuģiem jāraksta? Tāpēc ka tas tāds kā izņēmums uz ASV fona? Tad labāk pārskatīt ASV kanālu šķērsojošo kara tehniku.
Bezdievis
B
Labāk paskaidro kāpēc šie Irānas kara kuģi brauca tik tālu no Irānas teritoriālajiem ūdeņiem? Priekš kam? Ar kādu mērķi?
bbb
b
kāpēc žīdiem visu laiku velk uz kašķi? viņus tur kā speciāli izaudzē un zombe'?
sk
s
Starptautiskais likums nosaka, ka Suecas kanaalu driikst lietot visu valstu kugji. Bet uz Libermani un vinjam liidziigajiem laikam starptautiskais likums neattiecas - kaa jau to visi redzam Gazaa, Rietumkrastaa un Austrumjeruzaalemee. Manupraat ber sev ogles uz galvas.
drak
d
Ты прав
Bezdievis
B
Tāpēc jau to nosauca par provokāciju. Ja būtu Izraēlas ūdeņos bez Izraēlas atļaujas, tad tur jau lidotu daža laba raķete un būtu sācies karš, kas vairs nav ne tuvu provokācijai. Katrā ziņā viņam taisnība. Tas ir ļoti zīmīgi par tiem Irānas kuģiem. Jo Mubaraks apkaroja islāmistus un uzturēja mieru ar Izraēlu. Kāds ir šo karakuģu īstais iemesls mēs varam tikai minēt.
XXL
X
Lībermanam būtu vērtīgi nervus apārstēt. Pat, ja šie karakuģi nostātos reidā iepretim Telavivas pludmalei, ārpus Izrēlas teritoriāliem ūdeņiem, tas nebūtu nekas prettiesisks.
drak
d
Ну тогда надо просить компенсацию и у Швеции и у Германии и у Литвы и у Польши и ГЛАВНОЕ попросить компенсацию за оккупацию Латвии миллион лет назад у динозавров, а то топтали священную латвийскую землю....
>drak
&
o jes,kremlis noteikti ir kompensaciju parada savpiederigajiem kolonistu gjimenem,kuras preteji starptautiskajiem likumiem,nometinaja un pierakstija LV teritorija,katrs padomju civilokupants caur ECT drizuma piedzis ieverojamas summas no psrs mantiniekiem kremli.
drak
d
попробуй лечиться от злобы... как ты можешь жить с таким негативом???
drak
d
причём состояние корабля наверно уже такое, что он вряд ли вернётся своим ходом назад. )))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas