Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

SVF: Latvijā valsts tēriņos trūkst plānošanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu nu. Pārāk skarbi. Latvija (Einars & Valdis) gan prot plānot.
Ieva
I
Skaidrs, ka paralēli, jo kaut kā jāpierāda, ka tā visa vlstspārbaldes varza ir nepieciešama.
!
!
Plānošana ir, piekrītu komentāram augstāk, tikai ne tāda. Tajā plānā pietrūkst tikai naudas. Bet tagad visa brīvā nauda aiztecēs uz Grieķiju, kur to notrallinās.
dzeris
d
Latvijā trūkst ne tikai budžeta plānošanas, bet valsts politikas vispār. Valsts sadalīta atsevišķās daļās, katrai partijai caur savām ministrijām iedots savs lauciņš ganībām, un katra partija tur ganās, pelnot, kā tik grib, un, katrai partijai aizliegts tikai viens - ganīties svešā lauciņā. savā lauciņā - daru, ko gribu, es neredzu, ko dari tu, tu neredzi, ko daru es, un viss ir skaisti un likumīgi, visi apmierināti. Izņemot, protams, kvaukšķus, kas ko tur purpina par valsts kopējām interesēm utt. Dombrovskis pirmais, kas spiests domāt par valsti kopumā. Un, daudziem tas nepatīk. daudzi to uztver, kā ierastas kārtības maiņu un savu suverēnu tiesību apdraudējumu. Skat TP histēriju un aiziešanu no valdības.
Paskatīsimies spogulī!
P
Visa sākums jau ir vēlētāju naivums, slinkums un stulbums. Bet nevienam jau to negribas atzīt. Reklāmu lavīna apstulbināja tik daudzus jau neskaitāmas reizes, daudzi vēlēšanās vispār nepiedalās un ļauj visu izlemt citiem - tikai pēc tam nezin kāpēc bļauj, ka slikti. Tad kāpēc nepakustini savu paka.. un nepiedalies!? Vajag taču saņemties un kaut vai dažus mēnešus pirms vēlēšanām uzmanīgāk pasekot līdzi valsts dzīvei. Un informāciju iegūt nevis no viena, bet gan vairākiem informācijas avotiem, jo, kā zināms, daudzi no tiem ir angažēti. Tāpēc - jo vairāk informācijas avotu, jo "bilde" skaidrāka. Bet tas jau laikam no mūsu "vidējā pilsoņa" par daudz prasīt. Viņu aizrauj seriāli, šovi, privātās dzīves un tamlīdzīgas drazas. Tad nu parlaments un valdība ir šīs tautas debilizācijas sekas. Tā kā, mīļie tautieši, pēdējais laiks iesaistīties politikas vērošanā! Šoreiz kļūdīties nedrīkst, jo citādi Latvija būs briesmās.
auto
a
Lietas ar SVF, uzskatu, ka ir jāizbeidz. Jākonstatē parāda kopējā summa un jāsāk pelnīt. Lamātie "lielkapitālisti" svaidās ar idejām, bet valdība neņem galvā, žēl.
Juha
J
Nu te vinji (SVF) baigi alojas. Plaanoshana notiek un diezgan pamatiiga. Sheemas, sheemas, sheemas..
JS
J
valūtas fonda Lāsts
dzintra
d
Valsts plānošanā trūkst viss, izņemot JēLu kliķi, kas tikai gaida vēlēšanas neko nedarot. Plānošana nozīmē noteikt datumus strukturālām un citām reformām, nevis viens datums - 2.oktobris, kad tikai palaist startu kaut kā darīšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas