Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

SVF piešķir Latvijai 170,7 miljonu dolāru aizdevumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Man ar no komentāriem nepalika skaidrs, no kādiem līdzekļiem žults lējēji-bāleliņi izmaksātu pensijas, ja aizņēmums nebūtu veikts. Valsts bija bankrota priekšā.
:)
:
no kā interesanti vini plāno naudiņu atdot, jaunie mūk prom, ražosāna sagrauta.Laikam pemsionāri izvilks...
lulu
l
No ka tad Latvijas valsts shobrid partiktu,ja nebutu aiznjemuma? Berzinjam,Shkjelem,Lembergam un Shleseram lidzigie rauseji shobrid dalitos sazagtaja nauda ar Latvijas cilvekiem? Ar savu sazagto naudu veidotu Latvijas budzetu? Latvija butu bankrota bez shiem aiznjemumiem. Godmanis un TP zaglju banda ar savu negausigo,neprasmigo saimniekoshanu(teret!,teret!teret!) un tuksha Parexa noziedzigo glabshanu Latvijai noorganizeja bankrotu. Nav ko lamat shobrid Dombrovski,kursh ka godigs gramatvedis shobrid daudz maz ir spejis sakartot Latvijas bezcerigo bankrota situaciju.
Lelle
L
Būs atkal Rīgas mirlām trekns kumoss, ko savās rīklēs ieraut...
Ministry of Truth
M
Valstij, kurā premjerētājiem ir milzu parādi, kas teju čomiski karājas gaisā, kurā eksistē paralēlas struktūras, kas taisa pretlikumīgas shēmas, aizdot naudu nedrīkst.
He he...
H
but the authorities do not intend to draw this amount. ________________ neplāno izmantot šo summu, bet procentus .... he he.... maksāsim ....
no SVF paziņojuma
n
The Executive Board of the International Monetary Fund (IMF) today completed the fourth review of Latvia's performance under an economic program supported by a Stand-By Arrangement (SBA). The Board also completed the financing assurances review under the SBA. The Board decision makes available an amount equivalent to SDR 107.877 million (about €121.3 million or US$170.7 million), but the authorities do not intend to draw this amount.
He he...
H
Nu bet kāpēc melo Vienotība par Eiropas Kohēzijas fonda līdzekļiem..... he he.... kuri iet latvijai gar degunu.... hi hi....
Demisija
D
Kadel jaaiznemas, ja pec Dombrovska vardiem Latvija jau parvarejusi krizi? Nesaprotu???
marts
m
TIkai LETA aizmirsusi pierakstīt, ka mēs to aizņēmuma daļu neņemam.
Vilis
V
Vienotība vēl dziļāķā krīzē dzen Latvijas tautu turpinot aizņemties. Labāk jau nu nebūtu nēmuši, bet vienreiz pa īstam samazinājuši savus reprezantatīvos izdevumus.
He he...
H
Ko, lai finansētu Vienotības ..... he he.... nejēgu darbošanos..... hi hi.... kad sauks šitos nejēgas pie atbildības.... ha ha.... Jau kopš pagājušā gada 1.novembra Latvijai apturētas Eiropas Kohēzijas fonda līdzekļu izmaksas, piektdien LNT raidījumā "900 sekundes" paziņoja Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis (LPP/LC). Eiropas Kohēzijas fonda apstiprināto projektu īstenošana gan neesot apstājusies un valdība savus uzdevumus turpina pildīt, tomēr tas notiek uz budžeta deficīta rēķina, un Latvija vairs nesaņem fonda līdzfinansējumu, paziņoja Godmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas