Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Tatarinova: nekad nepiedalīšos ne politikā, ne politiskajās reklāmās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
De Fekts
D
Tā jau laikam ir. Netalantīgos jau neizmanto. Ne uz skatuves, ne - politikā. Nesatraucies, paies laiciņš un visi sen būs aizmirsuši tās sīkās blēņas, ko esi te sastrādājusi... Būs labi. ;-)
traductrice
t
Ar talantīgiem aktieriem tā mēdz notikt, ka zūd robeža starp realitāti un ilūziju. Katrīna, Tu esi forša aktrise - turpini spēlēt uz skatuves, nevis tur, kur ar tevi visticamāk tikai manipulē.
jes
j
Nomierinies,dievinātā helēnīte tak savu klibumu ir apārstējusi un pilnu krūti rudenī metīsies pie siles,lai varētu ķērnāt tālāk miljonus,tik nu jau aizņemtus,bet tas tak sīkums priekš dieva vaiga.
virši zied
v
Nu, Karina, pagoģi! Turēsim Tevi pie vārda. Tikai neseko senilā politāksta Paula skarbajam piemēram, kurš kādreiz pat TV kameru priekšā dievojās, ka nekad un nekad politikā, bet tad alkatība ātri vien nokāva čaļa augstos ideālus!
tiger
t
cien., Tatarinova, ko Jūs tagad darat? Aģitējat par kādu jūsuprāt "profesionālu" TP biedru
Krišs
K
jā jā, Polišcuka arī shitā ļerināja
kauns!
k
...un Rēzija naudas dēļ uztaisīja šovu, pat aizbraukt piedraudēja, un nu vēl Poļiščuka, un vēl māte-barotāja- Demakova! Atjēdzieties, ja sludiniet sevi par kultūras nesējiem!
Jā - Šampēteris
J
Piekrītu! Bija pat mazliet neērti skatīties! Ko pati uzskata par nepiedalīšanos? Nevajadzēja viņai to darīt , jo dikti izmainījās attieksme pret šo aktrisi, kas neko labu nevēsta par šīs profesijas pārstāvjiem kopumā, jo jūtams, ka viņiem svarīgākais nauda, un vēlreiz nauda, kaut sludina pavisam ko citu!
Olga
O
Naivi un nekompetenti cilvēki, paši to neapzinoties, kļūst par shēmotāju ruporiem! Tādi cilvēki ir ''labu'' cilvēku labs ieguvums, jo pauž neviltotu sašutumu, kas mēdz būt emocionāli aizkustinoši!
Šampēteris
Š
TV raidījumā Karina uzrādījās kā slikta aktrise - viņas demagoģijai trūka ticamības.
sims
s
oi, karīna, labāk nerunā, ja nav ko teikt, sarunāts? Uzadi zeķi, notamborē seģeni un palasi Dostojevski vai da vienalga ko...tikai nerunā, labi?
Man žēl viņai...
M
Laikam nesaprata kur iekuļas tajā "PLL/Ēķa/Burkovskis/Stendzenieka/Šķēle/Šlesera"-šova :( Laikam aktrise ir dabūjis ĻOTI SLIKTA REŽIJA...
esence
e
Par vēlu pakaļiņu saspiest, kad pirdieniņš jau iznācis....
lauķe
l
Beigās izrādīsies, ka sen jau ir PLL, gluži tāpat ka viņas dievinātā režisorša Gaļa ! Kādi draugi - tāda pati!
q
q
Vai tik Karina neskaitīja dzeju TP kongresā? Ja jau ceļ augšā informāciju par naudas dalīšanu, tad lai kāds žurnālists papēta kā tur bija un galvenais cik publiski izziņots bija šis konkurss, mūsu zemē bieži konkursi ir formāls pasākums, kā "likumīgi" piešķirt naudu vajadzīgajiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas