Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Tautas skaitītājiem durvju kodi jānoskaidro pašiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
laupītājs Babinskis
l
viņiem veel vajadzeejaaizk=liegt izmantot saskaitaamo atejas , lai nokaartojaas pie maajas stuura , otrs , pieteikt savu viziiti pie maajas vecaakaa , lai var šo atrast , ja peec saskaitiišanas izraadiisies kaadam saskaitaamajam buus pazudis maķelis rotas lietas , vaj jebkaadas citas ģimenes relikvijas vecaateeva piišļus ieskaitot , kuri glabaajušies sudraba biķerii uz kamiina karniizes...
PlayBoy
P
"Patikās" ka skaitītājiem kategoriski aizliegts, piemēram, ... ēst, ja apmeklētais cilvēks laipnības pēc piedāvā, piemēram, pusdienas. Interesanti KĀPĒC?! Skaitītājs kas - tērē līdz ar to valsts naudu? +vēl var saskaitītajam piezvanīt pārbaudes pēc un to mēģināt noskaidrot.
NLO
N
Kā lai zina, kas ir zvanītājs...
umka
u
Skaitītāji tiešām ir normāli cilvēki! Man pat viņus tīri cilvēciski ir žēl, par tādu suņa darbu! Interesanti cik % GFK iebāzīs sev kabatā? Tas par to pārbaudi pa telefonu ir taisnība! Lai tie zvanītāji iet uz vienu vietu, nav mans pienākums atbildēt uz jautājumiem kurus uzdod nepazīstams cilvēks pa telefonu! Uz jautājumiem atbildēju godīgi, žēl! Vajadzēja paziņot ka sausā tolete ir aiz stūra un ūdens akā! Varbūt apzināti šādi sačakarējot stastistiku varētu vēl kādus pāris miljardus izspiest no eiropas, mazattīsto valstu palīdzības programmai, bet ko nu vairs tā pat visu nozags pie siles esošie!
Elamo
E
Noteikti ieliec vismaz 3 slēdzenes. Citādi nāāāks viņš un visu pievāks. Drrrrr....
nekanebij
n
Kārtējā "datu drošība'.!! Ja jau jums personigi piezvana un pārprasa - kāda tur anonimitāte. Šajā valstī nedrikst nekur izpaust nekādu personīgu informāciju ,jo nekad nevar but droši ,kur ,kad, kurš un kā to izmantos pret jums! Manā dzivokī neviens netiks ielaists okšķerēt , ja ko vajag ,tad runāsim kāpņu telpā!
GFK
G
ir drūma kompānija, jo naudu nemaksā, bet cilvēkus dzenā kā vergus, nenodrošinot ne mazāko atbalstu, cieņu vai uzticību....Saskāros un brīnījos. Kāpēc tieši šai kompānijai izdevās uzvarēt, var iedomāties...
hm
h
tāpēc pieskaitījos inetā, lai pie manām ārdurvīm nevienam nav jāsalst un lai man savā dzīvoklī sveši cilvēki nav jālaiž!:)
Inter
I
Man interesē cits jautājums. Skaitītājs mani saskaitīja. Prasīju par datu drošību un paskaidroja, ka manus datus neviens neredzēs, jo tie būšot tīri statistikas prasībām. Tagad man zvana kaut kāda dāmīte, saka ka "pārbaudot skaitītāju" un sāk pieprasīt, lai es nosaucu tos datus, kurus teicu skaitītājam. Vai man tiešām jāsauc personiskie dati kaut kādam anonīmam cilvēkam pa telefonu? Un pat ja ir "tautas skaitītāju pārbaude" tad toni gan vajadzētu pieklājīgāku un jautājumus diskrētākus. Un kā tad paliek ar manu datu neizpaušanu trešajām personām, ja jau kaut kāda dāmīte mierīgi var pēc tam zvanīties? Teikšu vienkārši - tie skaitītāji normāli cilvēki, kuriem maksā dikti par maz, taču GFK ir naudu sasūcies s***.
-
-
tapat parasti treninjbikshu-cilveki ir ieskrapejushi kodus durviis
pasta taša
p
Hahaha - starp citu, pastniekiem aizliedza izpalīdzēt tautas skaitītājiem un pateikt durvju kodus.
yeye33
y
Kaut kā jau tā naudiņa ir jānopelna !
Roze
R
Vai tad nav par ko vairs rakstīt. Durvju kodu nezināšana nav nekāda problēma. Manā apgaitā 6 lielās mājas. Vienmēr jau kāds nāk, citur durvis vienmēr pusvirus. Arī cilvēki no 1. stāva nekad neatsaka, kad cenšos ar viņiem komunicēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas