Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

TB/LNNK valsts budžetā jāatmaksā 18 tūkstošu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valsts kase
v
Vēl TP miljonu un Lpp/LC - 500 000 nav atmaksājuši valsts kasē! Gaidām!
Juha
J
Eu, tieshaam, TP atmaksaaja to paarteereeto naudu?
Nu smuki!
N
Tagad to ir pietiekami arī Vienotībai! Gods kalpot korumpantiem!
X+Y
X
Šoferu dēli tēvzemiešiem ir pietiekamā skatā, atmaksāt nebūs nekādu problēmu.
Nu smuki!
N
... » Vienotības triumfam 10:13 LOĢISTIKA 10:07 25.May. izskatās ka Autotransporta direkcijā būs pašdarbības dramatiskais kolektīvs !Tas tik tiešām ir DRAMATISKI! _______________ JL un TB korumpanti kopā, būs tejaters.
?!
?
Administratīvā rajona tiesa uzlikusi par pienākumu apvienībai Tēvzemei un Brīvībai/LNNK nekavējoties iemaksāt valsts budžetā 18 tūkstošus latus, vēsta Latvijas Avīze. Tā bijusi kāda partijas biedra iemaksātā biedru nauda. Tiesa lēmumu pieņēmusi, atstājot spēkā KNAB lēmumu. KNAB konstatējis, ka šī summa maksāta no ienākumiem, kas neatbilst Politisko organizāciju finansēšanas likumam. ---------------------------------------------------------- ---------------- Šis ir ļoti STRĪDĪGS prasījums... Kāpēc neatrodas neviens vecis AR pautiem KNABā, kas KATEGORISKĀ formā pieprasītu, lai no 2006.g. pozitīvisma kampaņās pārtērēto MILJONU tp iemaksātu Valsts kasē, un lpp/lc - 500 000, a??? Vai kule no pārbīļa tik KARĀJAS starp kājām ...uz RIKTĪGI veči jau izmiruši, ir tikai pautu laizītāji, vai kā???
l`avocat
l
nu tad, skatamies kādi patiešam patrioti TB-šņiki ir. Ja pārsūdzēs lēmumu - negribēs maksāt valstij naudiņu, būs saprotāms ka tomēr katram savs krēkls ir tuvāks.
...
.
Ko tu, Dzerīt, tagad TB Vienotības sarakstā kā likts, jo tādu pakalpojumu JL jaun-pupam izdarījuši, ka prieks. Kad rakstīsi iesniegumu KNAB , lai šo lietu par amatiņu izmeklētu?
dzeris
d
Varētu tai TB vēl piemaksāt, lai tikai tie pazūd uz neatgriešanos.
...
.
Tagad šiem šo summiņu atlaidīs par labu kalpošanu Vienotībai!! Vienotības triumfs » TB un JL korupcijai 09:03 Modris Jaunups Dzimšanas gads : 1954. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīga Izglītība : vidējā Pabeigtas šādas mācību iestādes : Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums, 1975, Klubu darbinieks, pašdarbības dramatiskā kolektīva vadītājs _______________________ TB , lai tiktu Vienotībā apkalpo Vienotības vēlēšanu kampaņas vadītāju jaun-upupu junioru nodrošinot viņa papiņam dramatiskā kolekt'va vadītājam jun-jupam senioram izglītībai un pieredzei neatbilstošu amatu. Zīle atklāti korumpējas ar JL, lai tiktu Vienotības vēlēšanu sarakstā! Kad šo lietu uzsāks izmeklēt KNAB?
Latweets
L
jāatmaksā 18 tūkstošu ----------- tūkstoši, tūkstošu, nuja vienalga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas