Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

TIEŠRAIDE: Vēlēšanu nakts tiešraide no Dienas redakcijas!

Tiešraides video: Vēlešanu dienas ekspertu komentāri rezultātus gaidot

17.septembrī Sestdienas vakarā no plkst.21.45 laikraksta Diena redakcijā - Dienas cilvēki Atis Rozentāls, Māris Zanders un Andrejs Panteļējevs ar esošajiem un bijušajiem politķiem, kā arī citiem sabiedrībā aktīviem cilvēkiem video tiešraidē komentēs 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus.

"Runāsim par vēlēšanu rezultātiem, iespējamo valdības veidošanas intrigu un mēģināsim prognozēt kāda Latvija izskatīsies pēc trīs gadiem," atzina laikraksta Diena komentāru nodaļas vadītājs Andrejs Panteļējevs.

Videotiešraide notiks no plkst.21.45 līdz 1.00. Dienas cilvēki par Latvijas nākotni diskutēs ar bijušo iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci, lielāko partiju “lokomotīvēm” Jāni Urbanoviču, Valdi Zatleru, Aināru Šleseru, Raivi Dzintaru, tāpat diskusijā piedalīsies demogrāfs Ilmārs Mežs, aktīvists Vladimirs Lindermans, uzņēmējs Edgars Šīns, dziedātāja Olga Rajecka, politiķis Arvils Ašeradens, SIA Dienas žurnāli valdes priekšsēdētāja Inga Gorbunova, žurnālists Egīls Zirnis, ekspolitiķi Māris Gulbis, Guntis Ulmanis un laikraksta Diena galvenais redaktors Guntis Bojārs.

"Zinot, cik daudz cilvēku saka, ka politisko izvēli izdarīs pēdējā brīdī, šajā vēlēšanu naktī mūs gaida pārsteigumi. Tieši tāpēc ir svarīgi gan redzēt politiķu reakciju uz pirmajiem rezultātiem, gan noskaidrot sabiedrības pārstāvju viedokli. Tāpēc mēs esam uzaicinājuši ne tikai tos, kuri piedalījās vēlēšanās, bet arī tos, kuri balsoja un, iespējams, juta līdzi kādam no politiskajiem spēkiem. Kompānija ir ļoti raiba un ārkārtīgi interesanta. Ja es pats nevadītu šīs intervijas, es noteikti skatītos," sacīja laikraksta Diena žurnālists Atis Rozentāls.

VeriTweet.com piedāvā komentēt Dienas Vēlēšanu nakts tiešraidi twitterī. http://www.veritweet.com/event/1664/Diena.lv.Velesanu.Nakts

Seko līdzi un izsaki arī savu viedokli!  

Top komentāri

Krievs Latviešiem
K
.... Jebkurā gadījumā Latvijas tautas interesēm tagad jāizvirzās priekšplānā salīdzinot ar Birseles, Vašingtonas un banku interesēm. Un uz šo es ceru. Arī VL ir par tautas intersēm. Un tas ir labi. Es ļoti ceru uz to, ka pēc šīm velēšanām prioritāras kļūs tieši Latvijas Tautas intereses. Sabalsēti. Atbildīgi un Saskaņoti. Jo tagad Tautas interešu realizcija tiešām ir pirmajā vietā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas