Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Titavs: Nejūtu lielas problēmas starp latviešiem un krieviem, šī problēma ir tikai politiķu prātos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums > pirmajam koment
I
Kaadeelj anoniimais, taadeelj gljeevais komentaara rakstiitaajs bez pieraadiijumiem apvaino valdiibu? Laikam baidaas no soda! Cik nozheelojami! Un dadzam citam es saku: nelegaaliem kolonistiem nav Latvijaa pilsonju tiesiibas!
Andris,<Kā tad
A
Tas referendums vajadzīgs tādiem ,ka tev,kas parāda krievu īsto dabu.,un beigtu sapņot par kaut kādu līdzāspastāvēšanu.
Ilūzija
I
Nesaprotu tos, kuri saka, ka problēmas ikdienā starp latviešiem nepastāv. Pastāv, un kā vēl!! Es krieviski runāju švaki, knapi kaut kā varu izskaidroties par elementārām lietām. Par cik Rīgā latviski no krievveidīgajiem runā kādi 10%, tad man katru dienu ir problēmas ar krieviem. Atliek secināt, ka tie kas saka, ka nekādu problēmu nav, tie ar krieviem draudzīgi runā krieviski. Droši vien viņi arī domā, ka nekas slikts nebūtu ieviest oficiālo divvalodību, lai būtu vēl lielāk draudzība, un beidzot piespiestu tādus kā mani kārtīgi iemācīties draudzīgo valodu!!!
asais
a
Malacis! Laikam pirmais saprātīgais teksts tavā mūžā.
Kā tad
K
Jampadracis ar referendumu pirmām kārtām ir vajadzīgs varas partijām lai slēptu savu pilnīgo nevarību ekonomisko un sociālo jautājumu risināšanā.Vienotībai ne referendums bet medusmaize!
Pid-ral-lal-lā
P
Lai piesegtu savu pilnīgo nevarību kaut mazlietiņ valsti un tās tautu cienošs kangariņš izdomātu ko mazāk noziedzīgu un nelietīgu. Ar nodevības diedziņiem cauraustiem un ar krimināla strīķīšiem savītiem mūsu varas kropļiem sen vairs nav izvēlnes kalpot tautai vai politkriminālam (bijušajiem čekistiem-boļševikiem).
  • 0
  • 0
Pid-ral-lal-lā
P
Kad tas Duriks Tītavs un ar kuru vietu sajutīs atšķirību starp kangariem-dupsē līdējiem,šovinistiem-okupantiem,varas kropļiem un normāliem krieviem,latviešiem,baltkrieviem,ukraiņiem.....??? Laikam no tās kropļu vērošanas pats par kretīnu naida kurinātāju palicis,ka tik taurē nodrāzto; krievi latvieši,latvieši krievi,.....krievi latvieši,.......!
to DIENAS REDAKCIJA
t
Aiz vien biežāk izskan viedokļi, ka Latviešu Nācija ir Latvijas valsts pamats, kas tai nodrošinot "īpašas tiesības" savā valstī (zemēk citāts no Delfiem). Es gribētu lūgt DIENU noorganizēt ekspertu diskusiju un dot tiesisko novērtējumu šādam viedokli. Šis viedoklis pauž nacisma idejas un uzskatāms par naida kurināšanu, un ir krimināli sodāms. Vai arī tajā ir kāds likumīgs pamats? Manuprāt, tas ir ļoti svarīgi gaidāmā referenduma sakarā. Paldies jau iepriekš! Ar cieņu, Rudīte Salaspilī. ----------- citāts ---------- Lindermanis un Co pēc Antonijas ielas scenārija piedāvā mums savu "draudzību" uz saviem noteikumiem. Manuprāt, tie ir provokatori, jo izliekas nesaprotam, ka NACIONĀLAS VALSTS PAMATS ir valstsnācija. Mīļie draugi! Ja kādi no jums 20 gadus skatījušies ar dievinošu skatienu uz Kremli, uzskatījuši Latvijas valsti par krievu teritoriju un neatkarīgas Latvijas nodibināšanu — par vēsturisku kļūdu, tad nekāda pretimnākšana jums, nepalīdzēs beigt riebt šai zemei un tās tautai. Atklāti sakot, tad jūs esat uzvedušies nevis kā lojāli pilsoņi, bet augstprātīgi kolonisti. Bet brīdinu — tas vairs neiet cauri. Kolonistiem būs jāpārskata sava uzvedība nevis jādiktē šeit noteikumi. Pilnas tiesības Latvijas valstī ir tikai latviešu nācijai. Šeit ir Latvija, un saimnieks ir latviešu nācija. Latviešu nāciju veido visi valstij lojālie pilsoņi - latvieši, poļi, lietuvieši, igauņi, krievi, ukraiņi un citu tautību pastāvji. Tieši tāpat kā franču nāciju, vācu nāciju un krievu nāciju Francijā, Vācijā un Krievijā vaido visu tautību pilsoņi. Tas ir Eiropejiskas valsts pastāvēšanas pamatprincips, un pie tā mēs arī paliksim. Ja izvēlaties kļūt par latviešu nācijas lojālu un pilnvērtīgu daļu - LAIPNI LŪGTI! Kļūstiet par pilsoņiem, strādājiet Latvijas labā, savā labā, mūsu visu labā! Latvijai ir vajadzīgi visi tai uzticīgie pilsoņi, sagaidām jūs atplestām rokām. Bet ja tomēr uzskatāt sevi par cita svalsts pilsoņiem izbraukumā, tad neko darīt — nāksies samierinieties ar ciemiņa lomu. NACIONĀLĀ VALSTS BALSTĀS UZ VALSTSNĀCIJU. Tas ir Eiropas pamatprincips. Savukārts ciemiņam ir pienākumi ievērot pieklājības normas un šīs valsts likumus. Diemžēl bez noteikšanas pār šo valsti un tās likumiem. Tā lūk, mīļie draugi. Izvēle ir jūsu rokās.
Dundukovs
D
Nav,jau nav nekāda atšķirība, skaties uz krafcoffu un cauni- akurāt kā dvīņi!
TItav,
T
Kā pats pozicionējaties, kā vajag ? pirms pāris mēnešiem runājāt, ka starp krieviem latviešiem ārprāts ārprāts: Satricinājums varētu mobilizēt Latvijas elites pārstāvjus un likt viņiem saprast, ka spēlītes ar valsti ir bīstamas un pārāk tālu aizgājušas," norāda Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis. Pēc viņa domām, Zatlera neprofesionālā rīcība, sākot veidot koalīciju, saasināja krievu un latviešu attiecības. Tās pašreiz Latvijā ir tādas, kādas pirms pārdesmit gadiem bija Interfrontes laikā. Pastāv ļoti liela spriedze starp latviešu un krievu vēlētājiem. Kāda jēga tiražēt šādus nestabilus prātuļojumus??
ha
h
Titavs taču pats ir beidzis krievu skolu.
sirmais
s
Tas Tītava nesaprot, ka Latvijā pašreiz nav svarīgāku uzdevumu, kā nosargāt latviešu valodu.Bez valodas nebūs Latvijas.Runājot par ideoloģiju, tā ir partijai Visu Latvijai. Tītava ideoloģija ir, ja tevi mīda kājām, tad necelies augšā bet palien maliņā.Kad reiz mēs atbrīvosimies no pinekļiem un tītavām un kļūsim saimnieki savās mājās.
sirmais
s
Tas Tītava nesaprot, ka Latvijā pašreiz nav svarīgāku uzdevumu, kā nosargāt latviešu valodu.Bez valodas nebūs Latvijas.Runājot par ideoloģiju, tā ir partijai Visu Latvijai. Tītava ideoloģija ir, ja tevi mīda kājām, tad necelies augšā bet palien maliņā.Kad reiz mēs atbrīvosimies no pinekļiem un tītavām un kļūsim saimnieki savās mājās.
Edzis
E
Lielā mērā piekrītu - ikdienā jau tāda problēma nepastav starp latviešiem un krieviem. Bet tomēr - tas, ka 180tūkstoši gatavi parasktīties par klaji provokatīvu jautājumu vai ka 94% nobalso par Saeimas atlaišanu norāda, ka cilvēki jūtas aizvainoti par valdības/valsts politiku. Ir kautkas jādara, lai šo neuzticību mazinātu, pretējā gadījumā mēs būsim spiesti vairākas reizes gadā skraidīt uz bezjēdzīgiem referendumiem. Jau ierosināts par pilsonības nulles variantu, tad solās rudenī rosinat par šīs Saeimas atlaišanu ... Un atlaidīs ar to Saeimu - uzticība ap 10-12% - daži balsos pret krieviem, citi pret Zatleru, citi pret pēdējo Oligarhu, vēl kāds pret nacionālistiem, cits pret Dombrovska konsolidāciju, vēl kāds pret Olšteina banku ... pa visiem kopā atkal atlaidīs Saeimu ar mežonīgu balsu pārsvaru un tad ievēlēs apmēram atkal tādu pašu sastāvu (ja nu vienīgi ZRP vairs nevarēs ar saviem oligarhu kapusvētkiem iebraukt Saeimā) - rezultātā jau nākamajā rītā pēc vēlēšanām "tauta" atkal būs vīlusies un sāks gaidīt vienu gadu, la varētu atlaist Saeimu, pa starpām skraidot atdot savu balsi pret dažādiem "pamatus graujošiem" referendumiem ...
antidemokrāts
a
Kamēr vēlēšanu tiesības būs tiem, kas vairāk saņem pabalstos nekā nopelna, tikmēr tāda šļura turpināsies, vēlēs tik Laimes lāci katru reiz no jauna.
  • 0
  • 0
Laimonis
L
Šķiet, Titavs uz ielām nemēdz būt. Es gan katru dienu Latvijas galvaspilsētā nemāku izvairīties no krievu „mat-valodas” „maigajiem glāstiem”. Jebkuram cilvēkam ar pašcieņu un vēlmi pēc skaistuma ar šo faktu jau pietiek, lai saredzētu lielu problēmu, ko ievazājuši „krievvalodīgie” krievpadomju okupācijas laikā. Par cilvēku prātu apstulbināšanu ar demagoģiju par kaut kādām īpašām tiesībām krievu valodai citu tautu zemēs – problēma kļūst vēl nopietnāka. Krievimpērijas agresivitāte un vēl šodien esošo koloniju neatstāšana – vai tā visbeidzot nav problēma? Latvieši – neļaujam sevi apmuļķot!
Andris
A
Pēc intervijas LR un šodienas raksta ,esmu tevi Titav pārvērtējis ----Tāds pagalma politikas vērotājs vien esi un nekas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas