Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Titavs: Politiskā un ekonomiskā stagnācija var novest pie neatkarības zaudēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jonass Klucis
J
Ja mazo gadu deelj nezini vai komunistu izskaloto smadzenju deelj atkal esi saacis melot, atgaadinu. Dziesma "Tik un taa" 1982. gadaa tika pilniigi legaali atskanjota koncertos, paarraidiita pa TV un nevajadzeeja nekaadu paarcilveecisku drosmi, lai to dziedaatu. Tiesi taapat kaa sodien nevajag buut supermenam, lai karotu ar rietumu veertiibaam un atgremotu komunistu idejas. Vienaa daljaa sabiedriibas tas pat skaitaas modiigi un stiliigi.
Jonass Klucis
J
Karogs un himna ir valsts simboli. Protams, ja tu saprotim par ko ir runa.
Jonass Klucis
J
Pēc iestāšanās ES un NATO tev, PSRS pārpalikum, atliek tikai bezspēcīgi gaudot komentos jo neatkarībai tu vairs neko padarīt nevari. Ja neesi ievērojis, ES un NATO atrodas arī tāda attīstīta ekonomiska un militāra lielvalsts kā Lielbritānija. Tu taču nesāksi bļaustīties, ka briti iz atkarīgi? Bet ja ir, no kā? No tiem dažiem Briseles kvartāliem, kur atrodas ES institūcijas?
liekā kule
l
Labrīt, Titava kungs, tas sen jau ir noticis. Karogs un himna neko dižu nenozīmē.
K-K
K
... Titov, beidz plurinat - iesaki kas jadara degradetas valsts un tas sabiedribas uzlabojumam, vai ari atklaj specifiskas nebutibas, jo tas ir zurnalista darbs !!
Janis
J
Var pieņemt ka neatkarība zaudēta līdz ar iestāšanos ES,tagad vēl nākusi klāt atkarība no SVF utt..Ja krievija savāks Baltijas provinces,tad neskatīsies vai runā latviešu vai igauņu valodā.
dziskis
d
Titavs ir nobijies par savu neatkarību. Ir ko sliktu sadarījis, ka jābaidās?
RRR
R
Nu pateicis shoreiz Titavs ir pareizi. Nez kas nu atgadiijies, ka shoreiz tik pareizi izsakaas... Pasreizeejaa politiskajaa situaacija gan ir loti iespeejams, ka shii izteikshanaas ir "LIELAAKU SPEEKU" atlauta vai pat inicieeta. Taa nu tas laikam gan ir. No "LIELAJIEM SPEEKIEM" neatkariigas individualitaates politikaa ir loti reta paraadiiba.
qwerty
q
Piektdien, 27.maijā, Rīgas Ekonomikas augstskolā Dombrovskis reprezentēs grāmatu – Kā Latvija no krīzes izkļuva! Kurā vieta mēs esam izkļuvuši? Es arī noteikti būšu tur klāt, kad viņš man to atbildēs. Jābūt taču kaut cik pamatotai tai ekonomistu grāmatai. Vai varbūt tā ir tikai daiļliteratūra, kas Dombrovski nodarbinājusi pēdējos gados, kad vajadzēja valsts budžetu pieņemt. Bekaunīgi.
mimohodom
m
čeloveku eto otnositsja i k Vam tozhe (i k nam vsem).
Žanis
Ž
Nu kā tā drīkst runāt, ka Latvija nepastāvēs mūžīgi mūžos un, pasarg dies', vēl neatkarību zaudēs ! Kā tad valsts elite un to apkalpojošie politiķi varēs rūpēties par nodokļu maksātājiem un vienkāršajiem Latvijas cilvēkiem ?
latvju
l
(ar 3. klašu izglītības sertifikātu mājās pie sienas blakus tautiskai lauku ainavai): Brīvu Latviju - brīvā Krievijā!!! (bija reiz arī tāds sauklis...!)
reālists
r
Vai tiešām vēl kāds domā, ka Latvija pastāv de fakto kā neatkarīga valsts! Jau krietnu laiku te būtiskākos lēmumus pieņem "troika" EK, SVF un svensonu komanda. Mūsu "vadoņiem" ir "tiesības" tikai ātri izpildīt norādījumus, lai saņemtu kārtējo aizdevumu.
Kamene
K
Latvijas valsts neatkaribas draudi sakas tad, ka latvijas valsts atjaunoja savu neatkaribu, jo valst svadiba nokluva debili, neizglitoti, negodigi, zagligi, meligi cilveki Godmanis un LC nabda, Lembergs un ZZS banda, Skele un TP zaglu banda, TB un Straumes banda, nejausibas del prezidentu amatos iekluna nepiemeroti, kompleksiem parnemti cilveki Ulmanis un Freiberga.......20.gados notiek Latvijas valsts izlaupisan un latviesu tautas iznicinasana ar vienu merki, lai tie, kuri ir pie varas, siles klutu bagati bez darba un piepules. Kapec joprojam Ulmansi un Freiberga atrodas valsts dzivoklos? Kapec joprojam vini legali aplaupua Latvijas valsti un tautu uz tas rekina sanemot nepelniti lielas pensijas, Ls, 1500/menesi kartis, visadas, politku un pasu sev izdomatas privlegijas, soferus, sekretares, automasinas, miesassargus un visu to apmaksa apzagie, pazemotie, nabadzib aun post dzivojosie Latviajs iedzivotaji......valsti kura tauta dzivo bada, piusbada, neiedomajama nabadziba valsts parvalde dzivo neiedomajama parpilniba... Freiberga bija ta, kura darija visu iespejamo, lai Latvija ierobezotu latviesu valodas lietosanu, Freiberga bija ta, kura paveleja ap brivibas pieminekli uzlsiet metala zogu 16. marta.....
Memory
M
Baidēt un vaidēt par kādu valsts ''izbeigšanos'' var tikai tāds mankurts, kas ne 1982.g., ne arī tagad nevar uzdziedāt un/vai noskaitīt M.Zālītes 'Tik un tā'. Latvija vienam otram nebij' mīļa māte ne 1982.g., ne arī 2011.g. Kāpēc?- tāpēc, ka nevar zināt vai tikai ko gaidīt, ja pats neko no sirds nedāvini. Ak, šie rietumu ''vērtību'' nesēji - mocās nabadziņi ar liekām problēmam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas