Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Titavs: Priekšvēlēšanu kampaņa būs naida pilna un sabiedrību šķeļoša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re - re
r
Titava kungs, beidz murgot, Zatlera kungs iztiks bez tavie stulbajiem padomiem! Titavs ir mēsls, kurš izkritis no laivas un nevienam nav vajadzīgs.
replika
r
prezidents rūpējas par tautas labklājību,kā to pierādīja Guntis Ulmanis un Vaira Vīķe-Freiberga.... ----- labais! :) Nez kuros gados notika vislielākā valsts izzagšana, ja ne Vairiņas valdīšanas laikā
ha ha
h
Bet kā gan citādi? Bez naida kurināšanas un tautas šķelšanas Vienotībai iekļut Saeimā nav ne mazāko izredžu
Vilibalds
V
Būs kā 1000 gadu miera valstībā:tīģeri un lauvas kopā ar aitām un kazām zāli ēdīs!
Titava kungs
T
Jūs esat izslēgts no Vienotības. Bet ne jau tāpēc, ka esat labāks par viņiem. Jūs esat tieši tāds pats. Jūs izslēdza tikai tāpēc, ka aizšķērsojāt kādam ceļu, šajā situācijā konkrēti - Jaunupa un Āboltiņas grupējumam. Bet nepārvērtējiet arī tur sevi. Šī grupējuma mērķis bija novākt kā konkurentu Repši. Jūs bijāt tikai līdzeklis. Tā ka labāk tāpat kā Kampars - izmantojiet iespēju paklusēt. Zatlers iztiks arī bez jūsu padomiem un komentāriem. Kā jau izmantots un caurkritis politiķis - meklējiet savu nišu. Divreiz iekāpt vienā upē nav iespējams.
Pēteris
P
Dans savu laiku draudēja ievērojamu, cienījamu cilvēku ģimeni iznīcināt savu parādu dēļ... ""Vakara Ziņās"" bija plaši aprakstīts. Gadu neatceros.
īsais kurss
ī
Lasām Titavs, domājam Belokoņs.
vilis
v
A ko tu gribēji?Dabiski,ka cīņa būs nežēlīga.Vecais romiešu princips: "Skaldi un valdi!"Apvienot,vienot?To jau tikai Staļins darīja.Pie kā tas noveda,atceras ļoti daudz mūsu zemē.
west
w
Titavs atkal kļūdīsies
Oma
O
politika, 28.06.2011 10:15 Vispirms atdādināsim Valdim Zatleram, ka viņa prezidentūras laikā no 2 ar pus miljoniem cilvēku palika 1,9 miljonu, daudzi latvieši kā kara gados bēga prom no Latvijas. Tieši Zatlers ieteica Ivaru Godmani un Valdi Dombrovski /2 x / kas kopā ar Pareksiešiem noveda latviešus līdz nabadzībai. Zatlera darbības, lūdzot sev dzīvoklīti, ir politika, sevi parādot, kā cietēju kā arī no esošās politiskās elites attālinātu personu. Zatlera solījumi un Saeimas atlaišana ir farss, Zatlers neatlaida Saeimu, kad tauta to Doma laukumā prasīja, ja būtu uzklausījis tautu un atlaidis Saeimu, izpaliktu Parex bankrots ar Godmaņa, K&K mahinācijām, izpaliktu aizņemšanās no Pasaules bankas, ar savām savtīgām interesēm LV neienāktu Eiropas rekonstrukcijas un attīstības banka ar savām daļām bankā Citatadele. Daudziem jo daudziem latviešiem ar ģimenēm nenāktos pamest LV teritoriju, dodoties vergu gaitās ārzemēs, Zatlera atbildība, esot prezidenta amatā, īpaši jāizvērtē kompetentai tiesu iestādei, šai atbildībai nav noilguma, jo jāvērtē sekas, kādas iestājušās LV pilsoņu kopumam... Zatlera sausais atlikums- PUSTUKŠA LATVIJA
Dzens
D
Skaidrs, un lielākais emigrācijas cēlonis, protams, ir Zatlers, jo tieši viņš atbildīgs par ekonomisko stāvokli valstī, vai ne?
  • 1
  • 0
Mampe Šnabdeguns
M
Ir dīvaini lasīt Dana amatu - no JL izslēgtais... tas ir svarīgi? Kas attiecas uz viņa komentāriem - ja saliek kopā Danu, Jurģi, Vitu, Robertu un vēl vienu otru - apmēram var nojaust, kas valstī ir un kas nav kārtībā. JL tā arī nav paskaidrojis un argumentējis Dana izslēgšanu, kas valdošai partijai piederētos pēc būtības. Īpaši partijai, kas uzsver un akcentē jaunas politikas veidošanu [Tas nekas, ka nav vecās, jo politikas nav vispār...].
tītaviņ
t
vienreiz aizveries
hm
h
Tītava raksts smaržo pēc zema līmeņa žurnālista demagoģijas. Nez kāpēc viņš nav pat ievērojis, ka visvairāk ļaunuma sabiedrības šķelšanā nodara nevis personas, kuras kaut ko neveikli vai varbūt nevērīgi pasniedz, bet gan pērkamie mēdiji. Arī jaunā prezidenta publisko tēlu veido nevis cilvēki, kuri ar cieņu izturas pret līdzpilsoņiem, bet tie paši "žurnālisti", kuri no jebkuras mušas cenšas uzpūst ziloni. Tieši zemās žurnālistu kultūras dēļ mediji tiek pārpludināti ar viņuprāt "asiem" , bet pēc būtības necieņas un provokāciju pilniem diletantiskiem vēstījumiem..
jā...
j
Un nopirktie mediji aicina dažādus demagogus izteikties par sabiedrībai nozīmīgām lietām. Kas tikai tagad nevarkš par lietām, ko paši salaiduši grīstē, bet nupat sadomājuši tikt tuvāk silei? Tas gan neattiecas uz Titava kungu, bet arī viņa pļāpāšana neko labu nedod!
  • 5
  • 0
no malas
n
Tas ir LETAS raksts. Diemžēl, LETA ar nevar lepoties ar precizitāti savos atstāstos.
  • 3
  • 0
Pēteris
P
1999. gadā Īrijā nogalināja žurnālisti, kura atmaskoja noziedzniekus oligarhus, sākās plaša mēroga nemieri. Oligarhus- bandītus arestēja, iespundēja cietumā, īpašumus konfiscēja. Īrijā sākās uzplaukums, jo saprata, ka zogot nokļūs cietumā. Ja pie mums nenotiks līdzīgi, tad pa tumsu mētāsimies ilgi. Paši sev taisām likumus it kā legālai biznesa darbībai un to izmantojam ar pilnu klapi....
Oma
O
Tāpēc jau pie mums kampēji pērk avīzes un cīnās pret godīgiem žurnālistiem! Pārņem šausmas paskatoties atpakal un redzot, kas pie mums vadījuši valsti?! Ar plikiem dibeniem bāleliņi ienāca politikā, bet ātri vien apauga ar pamatīgu tauku slāni.Nebūtu godīgu žurnālisu, i Brīvības piemineklis būtu nozagts un pārdots!
  • 7
  • 0
Dzens
D
Jā, izrādās, sabiedrību šķel naids starp oligarhiem un neoligarhiem. Jādomā, ka proporcija ir apmēram 50 : 50. Šķiet, ka Titavam vajadzētu labāk piestāv Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes locekļa nevis politikas analītiķa amats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas