Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

TOS vadība: absurda situācija, ka par būtiskām pārmaiņām mūs informē ar preses starpniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
„NO TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS ALĒNA DELONA MIESASSARGS PRASA 300 TŪKSTOŠUS”.
Terorists
T
Atvainojos-GRAUDUS NO PELAVĀM.
Terorists
T
20 gadus viena smadzeņu skalošana un tauta nav iemācījusies vēl atšķirt pelnus no pelavām.Tad jājautā -,,Kurš vainīgs"?
He he...
H
Kur tauta skatījās? Bet vai tautai ļāva skatīties? Vai neredzēji kā tika bļauts, ieskaitot VVF, ka atkal krievi nāk... Dien' un nakt' mūsu žurnaļugas no avīzēm un radio un TV slavināja arī jenotības triumfālo uznācienu... un dabūja ar bomi pa galvu..., ko vainot? Ticēšanu spalvas un runas brāļiem vai brīnumam jenotības izskatā?
TAS
T
"......pēc premjera ierašanās slimnīcā un diskusijām premjers aprunājās ar KNAB darbiniekiem un secināja, ka Zatlera kungs ir atjaunojams amatā.".
Terorists
T
Nu redzi tad jau tev lāčbiksim ir jāsaka lielākais paldies par izrādītām rūpēm ja pat jūsu apvidos šie taisās visu likvidēt.Un iedomājoties jauno māmiņu vai infarkta slimnieku gribas jautāt ,,TAUTA KUR JŪS SKATĪJĀTIES''.
Lelle
L
Kādi tev 20-50km līdz slimnīcai?! tagad tie ir 20-50, bet ja nolikvidēs tās rajonu slimnīcas, tad no Madonas līdz Valmierai ir 150, no Alūksnes 130, bet ja jāved no tādas Lubānas vai Liepnas, tad visi 200km snāks!!! Tie ātrie kamēr atbrauks, īpaši pa ziemas vai šķīdoņa ceļiem, tikmēr slimnieks būs garu izlaidis. Laukus totāli iznīcina, kur varēja ražošanu attīstīt. Uzgāztu piem. ievedamajai gaļai kārtīgu akcīzes nodokli, tā krietni padārdzinātos, lauki sāktu audzēt paši savas cūciņas...Cik ilgi klanīsimies Jevropas parazītiem?! Vai nebūtu laiks sākt aizsargāt savu tirgu, vismaz lauks. produktus?!!!
rubins
r
Bet teica, ka visas reformas esot jau sen plānotas, turpinām tik griezties tajā melu virpulī visu laiku, bet esam to taču pelnījuši, jo vēlēšanas jau parādija, ka liela daļa sabiedrības akceptē tādu politiku.
Terorists
T
Bet lācītis aicina visus palikt un lēnām un pacietīgi atmest kamiešus.Līdz slimnīcai laukos 20 -50 km,līdz skolām 20 -30 km un vēl par recepti penšiem ar minimālu pensiju jāpiemaksā. Un ne jau viens Lembja ieliktenis diriģē parādi bet visa valdība kas birokrātu varai negrib ķerties klāt un kur nu vēl aizjūras onkas no SVF pakratīja ar pirkstiņu un biksis ar valdību MIERASTĀJĀ.
He he...
H
Tas lielākais kretīns vienkārši pilda , ko tavs dumrovskis liek... pieleca? he he....
Lelle
L
Nu i nu Lembergs iebīdījis par veselības ministru! Lielāko kretīnu nudien atracis.Kā pašam nav kauna par savu ielikteni?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas