Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

TP Eiropas komisāra amatam izvirza Riekstiņu “pieredzes un nosvērtības dēļ”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Austra
A
Tautas partija ir palaidusi garām iespēju paklusēt.
Lelle
L
Sveiks! Nu ko Tu tā ārdies uz Solvitu?! Vai viņa Tavu personīgo hūti ir pietaisījusi? Man jau arī nepatīk, ka nopietnas sievietes sāk tēlot zvaigznes...dumi izskatās, bet kā politiķe, manuprāt, viņa ir OK, bet uz eirokomisāra amatu nevelk gan. Saeimā, MK, pašvaldībās taču sēž pavisam aprobežoti un padebīli ļautiņi, bet ko var darīt-kāda tauta, tāda valdīšana. JL ar to pašnovērtējumu ir pavāji. Būtu uz RD mēra krēslu nominējuši piem. Zaķi, nevis Jaunupu, dabūtu vismaz par trešdaļu vairāk balsu.
Lelle
L
Vajag, vajag Eiropai arī iesmērēt komjauniešus un čekistus...
Limpopo
L
Skaisti! Vai kāds vēl atceras kā TP negāja Eiropas parlamenta vēlēšanās? Tauta izmeta pa durvīm, bet šie atkal taisās līst iekšā pa logu. Nu gluži kā ZZS Ūdrīte pagājušajā reizē. Jācer , ka pēc netikšanas amatā nenodzersies aiz bēdām vai nesāks dziedāt ar zvaigznēm.
Lāpītāja.
L
neder neviens, no 3 te minētajiem, TP vispār laiks ieraut asti starp kājām citādi atgādina zaglīgu hiēnu,mkas cenšas vēl pakampt kādu kumosu pirms tiek padzīta, Solvita kā politiķe - partijas vadītāja ir parādījusi savu nekompetenci ar to vien, kādu sarakstu JL uzlika startam RD. Nu bet šitas Abrenes atdevējs un viedokļu mainītājs TV ekrānā dažu stundu laikā Pabriks vispār varēja beidzot vākties porom atpakaļ uz pasniedzēja darbu,ja kāds viņu tur vēl ņem. Dombrovskim jānosauc cits īsts profesionālis - piemēram Verjē, vai kāds cits ar partijām ilgus gadus pārāk ciešākontaktā nebijis kandidāts.
Vuarzazi
V
Treknas Partijas sistema bija/ir : mes liekam amatos "savejos", kompetenti vai ne, un izravejam tos, kas ir kompetentaki, bet nav "savejie". Lidzeklus pieskir "savejiem", nevis tiem kam visvairak vajag. Pozicijai visu, opozicijai neko. Ir citas pieejas demokratijai.
Zigis
Z
TP vienreiz pienacis laiks noiet no skatuves ar visiem biedriem visos amatos!Pietiek seftet unz tautas rekina.
skaugis
s
nē neesam un ko nozīmē tas tavs proponētais diplomāts - tāds kas vazājas pa visādām pieņemšanām un ir iemācījies veikli pateikt neko? un lai nu eiropas politiķi dara savu darbu, bet latvijas politiķi - savu. Ceru, ka jaunajam laikam pietiks prāta nepakļauties oranžo diktātam un riekstiņš turpinās pildīt profesionāla diplomāta pienākumus.
Morfēmiķis
M
Come on, vai tiešām esam tik aprobežoti, ka nespējam saskatīt atšķirību starp sarkanmatainu virspusējību un profesionālu diplomātu?? Tā vien šķiet, ka vislabāk žūrijas kārtā būtu jābūt Eiropas politiķiem, kuri adekvāti izvērtētu ābu kandidātu +/-, nevis ņerkstētu par pīļu dīķa iedomātām problēmām...
Šampēteris
Š
Meierovica bulvāra dežurējošo komentētāju histērija atgādina trešā reiha kanceleju maijā. Ierobežotā, maigi sakot, TP kadru izvēle arī.
Vuarzazi
V
Ka var kandidet dama, kas neparvalda anglu valodu un nespes izlasit darba dokumentus ? Iedomajas ,ka Barozo un Eiroparlamentariesi ar vinu runas latviski, kad parbaudis vai vina ir komisara limeni ? Riekstins ir Treknas Partijas biedrs un TP sistemas parstavis, kas ir Latviju iedzinusi dzilaka krize starp ES valstim. Ir tads jedziens "politiska atbildiba": ja esi salaidis deli savu valsti, aizej no politikas ja esi goda virs. Neturpina vel smagak sagraut savu zemi. Ja politikis nesaprot ko vina Trekna partija ir izdarijusi, tad vins nav uzticams nekada joma.
Zinātājs
Z
ies jau ies arī jēļi skuju taku. Tāpat kā taukmūļi un batjkas. Laika jautajums. Re cik sliktas jēļiem Domes vietas, laikam 8 cilvēki tikai tika, tā ka nenovēršami iet uz grunti JL. Cerēsim uz Visu Latvijai.
Siigne
S
Ne Ūdre, ne Piebalgs, ne Riekstiņš, ne Āboltiuuņa, ne Pabriks nav personības un komisara amata cienīgas personas. Tūtiņdreeijeri. Ir Latvijā daudz profesionāļu, tikai viņu dēļ jau nu konkursu nerīkos .
alberts
a
Vai cik jauki, ka atradi vienu gaudulojošu domubiedru par kuru gan gribētos teikt - Dievs pasargi mani no tādiem draugiem, bet ar ienaidniekiem es pats tikšu galā. Bet jums, Ha, iesaku neķert tādu kreņķi par manu personību - nav tā tik ievērojama, lai izpelnītos plašāku apspriešanu ;)
Ha
H
neņem kreņķi, bij tur viens tāds glumš Alberts Krūmiņš ;-(, tagad šim mīkstais mandāts gadījies. Speķains un glumš kā Šmits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas