Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

TP, LPP/LC un uzņēmēju kustība grib apvienībai nosaukumu "Par labu Latviju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krista
k
Tas viss ir jau bijis ieprieksh saplanots - vientieshiem par godu.
kate
k
Katrs cilvēks var balsot pēc savas izvēles, tāpēc jau tas, kas balso citādāk jau nav sliktāks par to kas balso savādāk. Arī katrai apvienībai ir savs elektorāts, un arī šitiem tas nav mazais.
kate
k
tavas uzskaitītās lietas nav nekādi pierādījumi
Gatis
G
Nu ko - šīs vēlēšanas parādīs tautas spēju kaut mazliet domāt. Ja šie atkal tiks pie varas, tad nu vairs latvieši nedrīkst justies apbižoti. Jo ja kāds kāpj uz tā paša grābekļa n-tās reizes, tādam pat gribēdams nepalīdzēsi.
hmmm
h
Interesanti, kā būtu ja 2 aktīvisti reģistrētu biedrību Par labu Latviju....
kate
k
cienītā neuzskatiet visus par muļķiem, kas nedomā tā kā jūs. var redzēt no jums, kas nav mani tas ir pret mani, labāk lai cilvēki runā, nevienam nav aizliegts izteikt savu domu!
Krasts
K
cik tad neizmaksā Vienotības reklāmas, vai kāds tos ir paskaitījis? intersanti no kā tad nāk tā naudiņa vai neno sorsosa?
Krasts
K
un kas tad pieder Vienotības ruporiem...
Krasts
K
un kā vēl balsos!
pakausis
p
man kaut kaa shkjiet ka visa shitaa apvieniiba ir domaata taapeec lai vareetu nolikvideet partijas un nebuutu tie ieprieksh paarteereetie milioni jaatdod atpakalj kad peec veeleeshanaam buus tiesas spriedums par ieprieksheejaam veeleeshanaam beidzot... tipo prasti nebuus vairs kam maksaat..
bimbam
b
Atceramies: nerunajm par kludam, bet gan par kriminalam poliburlaku mahinacijam! Kludas var saprast un piedot, bet klajji sava laba izdaritus kriminalnoziegumus ir jasoda!
garāmgājējs
g
Lai neaizmirst saglabāt arī savos priekšvēlēšanu tēriņu sarakstos apvienības "Par labu Latviju" jau tagad reklāmās iztērētās summas
Valdis
V
Tāpat cilvēki nebalsos par to apvienību.
pamela
p
Coien.jūs esat no (AŠ)2 pietuvinātajiem,JO TĀĀ melot prot tikai viņi un Urbis.Krievijas soross,meit,visu ir sagrābis un to nevis viena bāba teica,bet UR.Kad sirsniņ,pieder Latv.gāze,Vagonu rūpn.,Inčukalna krāt.,Dobeles zemes priekša gāzes krāt.,Rīgas balzāms,Staburadze,Laima, šī Diena,LNT ,kuģubūve utt.????Nosauciet kaut vienu iestādi,komercnozari kura pieder Sorosam? Šķērmi metas ap dūšu redzot klauna Burkovska vadīto "" TAUTAS """/Stendzinieks un Co/ deklarācijas tapšanu.Par "labu Latv.ŗeklāma -rudenī iedod vienu ābolu - kapēc ne visu gadu?Pirms muldēšanas parāda izsalkušu ģimeni ar vienu maizes kukuli,KUR TAD IR TĀ BIEDRĪBA labā Latvija,ja ko tādu atļauj?CIK visi tie biedrības un (AŠ)2 maitu ērgļi ir ziedojuši kā V.VĪTOLS Latvijas nodrāztajai,izvarotajai,apzagtajai tautai?KUR ņēmuši miljonus ,luxus mājas un vasarnicas Arābu Emirātos?Tie politplēsēji nomainīs nosaukumu kā LPP/LC un ATKAL nemaksās slavas dziesmu tērēto.MAN DRAUSMĪGS kauns par A.ĒRGLI,Streiču/lai arī runā pareizi/ par piedalīšanos šai NE TAUTAS,bet tautas APZADZĒJU balagānā.Lai arī kungs ar akcentu sirsnīgi pateicās "tautas"vārdā altrūistam Ēķim.Neizpalika milzīgos parādos iestigušā OŠLEJA gaudas par DEVALVĀCIJU un SVF naudas pārmešanu bankām.Tas būtu tik vienkārši - Ls.devalvācija!Šķēles un Co rupors!Viņš idiots vai mūs par tādiem uzskata?! Vienu gan prognozēju,ka (AŠ)2 šoreiz nelīdzēs arī Stendzinieka VILTUS vīģes lapa naudas lepras izkropļotiem ģīmjiem.
Ventspils Muļļa
V
Šķeelis veikli nomanevreejis un tgad arii miljonu valstij neatdos??? kas viņu var tiesaa iesuudzeet , taa diezgan liela nauda?? ... visi bleeži savienojass ....V.I. Ļeņins

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas