Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

TP un LPP/LC apvienības nosaukumā varēs izmantot vārdus "par labu Latviju"

Sestdien Tautas partijas (TP) un LPP/LC dibināmās politiskās apvienības nosaukumā varēs izmantot tautas kustības Par labu Latviju nosaukuma daļu "par labu Latviju", otrdien paziņojusi kustība.

Pēc tās sniegtās informācijas, politiskajā apvienībā bez TP un LPP/LC būs arī partija Jaunlatvija, partija Ogres novadam, partija Latgales tauta, partija Vienotā Rēzekne, kā arī vairāki kustības pārstāvji.

Lai gan iepriekš kustības Par labu Latviju padomes priekšsēdētājs un LNT īpašnieks Andrejs Ēķis Dienai apgalvoja, ka LNT pagājušajā nedēļā rīkotā ikvakara televīzijas diskusija Tautas deklarācija ir politiski neitrāla un ka tā nav Andra Šķēles (TP) un Aināra Šlesera (LPP/LC) apvienības AŠ2 kampaņas daļa, otrdienas paziņojumā teikts, ka sestdien tiks dibināta "jauna politiskā apvienība, kuras darbības principi būs balstīti uz kustības Par labu Latviju manifestu un Latvijas iedzīvotāju izstrādāto Tautas deklarāciju". A.Ēķa sabiedrisko attiecību konsultants Pavels Raudonis arī pagājušajā nedēļā teica, ka pēc tam, kad būs uzrakstīta diskusijās tapusī deklarācija, kustība domāšot, kurš politiskais spēks varētu ieceres īstenot un līdz ar to arī gūt kustības atbalstu.

Pati kustība pēc apvienības dibināšanas savu darbu turpināšot, īstenojot manifestā ierakstītos principus, kā arī "pārraugot, kā politiskās partijas ievēros Tautas deklarācijas pieņemtās pamatvērtības".

Patlaban kustībai pievienojušies vairāk nekā 4000 iedzīvotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas