Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

TP valde Eiropas komisāra amatam, visticamāk, virzīs Riekstiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nika
n
Tautas partijai - nekādu amatu! Kamēr bārdainais no mākoņiem visu komandē un nav atgriezies nozagto!
krampars :
k
Vaira Paegle dzimusi Rīgā 1942.gada 6.jūlijā. Kara laikā ģimene devusies bēgļu gaitās, kādu laiku mitusi Vācijā, vēlāk ­ ASV. Amerikā arī gājusi skolā, Tafta universitātē ieguvusi vēstures bakalaures, bet Ņūhempšīras universitātē ­ starptautisko attiecību maģistres grādu. Savu karjeru sākusi kā vienkārša sociālā darbiniece, vēlāk kļuvusi par ASV Senāta likumdošanas padomnieci, sociālo programmu vadītāju, Stratēģiskās plānošanas un attīstības nodaļas direktori, valdības konsultanti. Pēdējais amats ASV ­ Izmeklēšanas un ieņēmumu dienesta direktore. Dzīvodama ASV, bijusi arī aktīva sabiedriskajā darbā, personīgi pazīstama ar daudzu valstu politiskajiem līderiem, vadījusi Pasaules brīvo latviešu apvienību. Viņa bijusi tā, kura braukusi uz Krieviju, lai interesētos par Sibīrijā mītošo latviešu likteni, organizējusi "3×3" nometnes. Bet pirms gada pārcēlusies uz dzīvi Latvijā. Tagad ir 7.Saeimas deputāte, darbojas Ārlietu komisijā un Eiropas lietu komisijā........... ....................................... ................................ Ir jau vismaz viens cilvēks, par kuru patiešām nebūtu jākaunās, takai 2 "bet" : - vai pašai nebūtu kauns šito žurku midzeni pārstāvēt un 2. - būtiskais - pašas klubiņš TP VIŅU UZSKATA PAR SVEŠĶERMENI UN TRAUCĒKLI
Vuarzazi
V
TP ir lielaka mera atbildiga par valsts bankrotu. Kada aprivataa firmaa, TP cilveki sen butu izmesti uz ielas. pret viniem nobalsoja 608'000 bet vini nekaunigi pretende uz komisara vietu Cinisms, politiska bezatbildiba, kauns
kurnu
k
Universālais cilvēks Riekstiņš - valsts sekretārs, vēstnieks, biroja vadītājs, ministrs, ES komisāra kandidāts, TP sešinieks...
Roberts
R
Riekstiņš ir nopietna kandidatūra, bet kurš traktors TP paliks Latvijā?
Berta
B
Smaga lieta! Eiropas komisija pratinās Riekstiņu un nodomās, vai tiešām Latvijā nav neviena labāka? Vai tad nepietika ar Ingrīdu Ūdri?
Politiskaa atbildba
P
Māris Riekstiņš ir tads personazs, ka vins ir, bet nav vinu kur bazt, bet kaut kur ir jaiebaz. Atceros raidijumu, kuraaa vins kusli meginaja runat par likumiem, bet istie juristi vinu atri atsedinaja, jo vins darbodamies birokratijas gaitenos lielakoties visus likumus ir aizmirsis, bet izliekas, ka tos zin. Noveroju, ka vins censas izdabat un aiztavet savas partijas biedrus, pat tad, kad viniem nav taisniba. Tadu cilveku var atri korumpet, jo vins nekad nestaves un nekritis par lietu. Riekstin, pieteik bikses deldet, ej malaa!
Kuzma
K
Seglins ir pilnigs zabaks un smerdelis. ka sads idiots, kretins, kurs nespej nevien sakarigu domu izrunat, nevienu normalu lemumu pienemt var stradat par ministru? Riekstins ir smerdelis un riebeklis, tas butu posts, ja sads smerdelis tiktu ielikts saja amata. Riekstins ir augstpratigs, ciniskis, nekaunigs narcists...un neizmirsisim to, ka vins ir piedalijies Latvijas valst siznicinasana, iedzivotaju apzagsana.....un ari juras krasta ie iegadajies ipasumu, kurs ir prettiesiski uzbuvets...ka sadam cilvekam var uzticet arlietu ministra posteni, nerunajot jau ka so smerdeli vel sutit uz kadu amatu ES.
eis
e
Komjaunatne- PSKP kalve!
īsi un skaidri
ī
TP NEKĀDU JAUNU AMATU - SAUKT PIE ATBILDĪBAS PAR KRĪZES SITU"ACIJU VALSTĪ.
dzeris
d
Būs atkal skandāls, sakarā ar to "klētiņu", ES tādas lietas nav pieņemamas, un virzīt kandidātu ar tādu morālu stāju - kārtējais apkaunojums Latvijai. Bet, TP, dabīgi, tas pie vienas vietas, valsts rreputācija šos politbiznesmeņus nekad nav interesējusi.
Berta
B
Riekstiņš ar savām mazajām smadzenēm un likumpārkāpēja slavu par komisāru??? Vareni! Tautas partija nemainās!
LM
L
Nu tas buutu taa kaa pasviest vinam glaabsanas rinki, jo skaidrs, ka vins grib nozust tur, kur dziive buus saldaaka un kur vairs nebuus jaadarbojas taaa grimstoshajaa TP. Bet par kaadiem iisti nopelniem? Manupraat situaacija valstii ir taada, ka vispaar nevienu esoso un bijusho ministru tur nevar virziit.
riņķī apkārt
r
Solvita Āboltiņa no premjera partijas krīzes laikā lai labāk paliek mājās. Māris Riekstiņš, kā "norietošas" partijas pārstāvis, var arī kļūt par ES komisāru. Pabrikam šī vieta nespīd.
enots
e
LAI VIŅŠ VARĒTU 2% ES TERITORIJAS NODOT!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas