Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Turlais: kas īsti ir policija - dienests vai darbs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezops
E
Sistēmiska rakstura cēlonis ir tam, ka Rīgas reģiona poliči brauc savākt Latgales un Zemgales piķi. Tas satracināja Jēkabpils sistēmsargus un kariņš gāja vaļā. Nožēlojami!
z
z
Nezinu kā citās vietās valstīs - Latvijā policija ir noziedzīga bruņota organizācija ,kurā papilnam no patvaļas, savas nesodāmības apreibušu noziedznieku. Tos piesedz tādi paši no viena siltā krēsla otrā rotējošie ,, rotējošie'' vecie kadri. Sūdzības beidzas ar piedraudējumu cilvēkiem, ka pašus par vainīgiem uztaisīs un tiesā iesūdzēs. Zēl, bet daudziem prokuroriem, tiesnešiem ir info par patvaļu policijā, bet arī viņi klusē un piesedz!
ivs
i
Darbs vai dienests,Amerikāņu policija vai padomijas milicija ,ko vēl te teikt.
ccmusa
c
ES ARĪ NETICU, ka tā bija laupīšana, šķiet, ka vairāk uz jumta remontu izskatās, citādi jau tos laupītājus par debiliem kvadrātā jāuzskata, bet pilnīgi debilus jau policijā neņem. Visvairāk žēl, ka bojā gāja puisis, kurš godīga pildīja savus policista pienākumu un ne pie kā nebija vainīgs. Kā labā t.s. laupītāji strādāja?
Arturs M
A
Kas ir Turlais-politiķis vai pasaules partiju staigule?
Tre
T
Jēkabpils iedzīvotāji, kā izskatās, gan var paļauties uz savu policiju...:)
?
?
! 14:19 Chiko 26.01.2011 13:53 Man jau liekas ka cilvēki kuri strādā struktūrās ļoti labi saprot un apzinās, ka iet uz laupīšanu par kapeikām ar dienesta vai personīgajiem ieročiem, formās, iestādē kur ir novērošanas sistēmas ir absolūts debīlisms. Nu cik tad viņi tajā Jēkabpils "fēniksa" varēja paņemt 10 000 Ls??? (gribētu domāt ka tur tik daudz skaidras naudas nav) darīt to uz pieciem ...cik tad sanāk??? un pie visa tā vēl rēķināties ar "slapju lietu"...NETICU. Versija: Brauca kolēģi un darīja ikmēneša darbu (haltūru) citi to sauc par "inkasāciju" un sanāca herņa vai nu apsargs nobuksēja vai paši par daudz iztaisījās. Nu un ko tad tālāk protams jāņem "platais" un tad iesaistījās ceļinieki kuri godprātīgi pildīja savus pienākumus...beigu beigās džekiem jau atkāpties vairs nebija kur...un šmuce pa pilnu programmu...Jautājums ir: "KURŠ IR ŠĪS HALTŪRAS SAIMNIEKS"?
zvirbulēns
z
Turlajam gan būtu jāpaklusē, jo kad pats ministrēja, tad pakļautā dienesta darbības rezultātā, Talsos izvērtās īsta traģēdija!
Joker
J
Citiem vardiem sakot, Latvijas policija nekam neder, valsts iedzivotaji uz policiju palauties nevar. Nodoklu maksataju nauda tiek skerdeta nelietderigi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas