Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

TV3 piekrīt LVRTC jaunajiem tarifiem, lai paliktu analogajā apraidē; LVTRC: vienošanās nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ansis
a
Vecīt, izlasi ziņu par Beta faktam (kas gatavo TV3 ziņas:))pieškirto tiesisko aizsardzību . Bankrotējuši un tapēc objektīvi???
Lattelecom
L
Virszemes televīzija sniedz daudz un dažādas iespējas. Sīkāk lasi
...
.
secinoši, patiesībā mēs esam pilnīgā trubā, mūs jau ir apčekarējuši atkal. Cieņā,
...
.
Saimnieki ir zviedri. Politika, kas viņus interesē ir zināma - Ls konstanta vērtība - tieši tas, ko EU komisija jau nupat darīja zināmu un par ko lēmumu pieņēma LPP/LC Valdība ar Godmani un TP, ZZS, TB/LNNK un aizņēmas dēļ tā no SVF un EU. Ja jāizvēlas starp t.s. bezmaksas piecām TV, tad LTV1 un LTV7 ir nogaidoši un gaida jauno saimnieku no oktobra, LNT un TV5 atstrādā parādu, paliek TV3, kas nemot vērā to, ka zviedri savu jau ir dabūjuši (LS nedevalvāciju), tad varbūt sniegs ziņas sabiedrībai BEZ CENZŪRAS vai vismaz bez saskaņošanas ar LPP/LC un TP.
Bezdievis
B
Viss tas TV3 cirks ir vajadzīgs ne jau, lai izpatiktu vienkāršajai tautai, bet lai bīdītu savu saimnieku politiku. TV3 saimnieki ir MTG un viņiem arī pieder Viasats, kurš zaudēja valsts konkursā pašmāju Lattelecomam. Viss šis teātris ir, lai pēc iespējas diskreditētu Lattelecom, diskreditētu konkursa uzvarētāju un pa visu šo jezgu vēl notirgotu pēc iespējas vairāk satelītšķīvju no Viasat. Kā runā paši Viasat - šis ir aktīvākais tirgus pārdales periods. Un par to, ka Viasatam interesē tikai tirgus un nevis iedzīvotāji pastāstīs simtiem to cilvēku, kuri dēļ līgumsaistībām nevar no Viasata atkratīties.
:-|
:
Kāda gan varētu būt TV3 īpašnieku interese par auditoriju, kura pat nieka Ls39 nevar atļauties? Atbilde ir tikai viena - viņu balsis nākamajās vēlēšanās par pareizo sarakstu.
aha
a
Ja LVRTC iedeva TV3 tarifu piedāvājumu bez piedāvājuma beigu termiņa, tad LVTRC tagad mēģina atkāpties paši no sava piedāvajuma. Viņi to varēja izdarīt pirms TV3 piekrita, bet ne pēc tam. Attiecīgi tagad saņems papildus izglītību darījumu slēgšanas jomā kompetences robu likvidēšanai ;)
3VT
3
vismaz vares skatit TV3 un pavadon TV. kopa ap 509 kanali bez maksas, ko vel var veleties
Janka
J
ko lamaajies? saukaa par aazziem ctus. cilveeks raksta par TV3, bet tu ssim gaaz virsuu VIASAT. Kaut kaads jociigs esi.
aris
a
Autore lūdzu nemelo - "Tādējādi šīs televīzijas nebūs redzamas iedzīvotājiem, kas līdz šim izmantojuši parastās antenas", Antenas gan derēs tāpat kā līdz šim, tikai antenas signāls ir jāizlaiž caur dekoderu.
super
s
Urrā! beidzot domā par skatītājiem!
lauķis
l
Lai tak viņi spēlējas, bet es priecājos, ka vēl varēšu skatīties kādu laiku TV
Higgins
H
kāmi..a ko tu nervozē.....Tev kāds uz krēsla TV priekšā nosēdinājis, rokas salēdzis, spičkas acīsiespraudis un ieslēdzis TV3? slēdz tak iekša LNT un priecājies par bildi un aplaudē abiem fīreriem
Ērglis
Ē
" Otrdiena, 25. maijs * Sākumlapa * Sabiedrība * Bizness * Sports * Izklaide. Mākslas * Dzīvesstils * Tūrisms * Tehnoloģijas * Diena TV * Tautas balss / 8778 * Sludinājumi Sabiedrība Ziņas Watermark image Vērtēt attēlu: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 5 Balsu skaits:2 x Autors: Publicitātes foto TV3 piekrīt LVRTC jaunajiem tarifiem, lai paliktu analogajā apraidē; LVTRC: vienošanās nav Elizabete Rutule Otrdiena, 25. maijs (2010) 18:28 AA Komentāri: 18 Vērtējums: -1 balss -6 +1 balss +12 Ziņot facebook.com Tweet this! draugiem.lv Ziņot redakcijai Drukāt Sūtīt draugam Komentēt TV3 Latvia nolēmusi akceptēt Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) jauno tarifu piedāvājumu, lai varētu turpināt raidīt analogajā apraidē gan Rīgā, gan reģionos. Attiecīgs apstiprinājums nosūtīts LVRT, informē TV3. Iepriekš jau vēstīts, ka tarifi, pēc LVRTC norādītā, ir balstīti uz reālajām vienas raidorganizācijas pārraidīšanas izmaksām analogajā apraidē un tie ir augstāki. TV3 norāda, ka juridisku šķēršļu analogās apraides turpināšanai nav, jo patlaban Ministru kabineta rīkojums paredz analogās apraides termiņu līdz 2011.gada 1.decembrim, savukārt LVRTC ir pienākums nodrošināt apraidi analogajā formātā. Patlaban TV3 notiek sarunas ar Lattelecom par TV3 apraidi virszemes ciparu formātā. Tikmēr LVRTC, reaģējot uz TV3 pavēstīto, paziņojis, ka apgalvojumam par palikšanu analogajā apraidē arī pēc 1.jūnija nav nekāda juridiska pamata. Pašreizējās līgumattiecības ar TV3 ir spēkā līdz šā gada 31.maijam, bet vienošanās par jauna līguma redakciju līdz šim nav panākta, jo "TV3 mēnešiem ilgi vilcinājās un nedeva atbildi par LVRTC izteikto jauno tarifu piedāvājumu". LVRTC arī pauž neizpratni par to, ka TV3 ar LVRTC sarunājoties tikai ar mediju starpniecību, turklāt centra ieskatā "absolūti maldinot trešās personas par faktisko situāciju līgumslēgšanas procesā". "Laulības var noslēgt tikai tad, ja abi to patiesi vēlas, proti, ja tam piekrīt gan vīrs, gan sieva. Ja TV3 patiešām būtu vēlējies noslēgt līgumu ar LVRTC, maz ticams, ka sarunas būtu atliktas uz pēdējo brīdi," komentē LVRTC valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta. Viņaprāt, TV3 rīcība "atgādina kādu mērķtiecīgi veidotu ažiotāžu un publiska spiediena izdarīšanu uz LVRTC, nevis vēlmi uzsākt konstruktīvas sarunas un būt līdzatbildīgiem par televīzijas virszemes apraides nozari"" Nu paņēma jūs džeki uz blefu, paņēma. Jūs nemaz neplānojāt atstāt TV3 analogajā apraidē, ja pat būtu vienošanās bijusi. Līdz ar to sanāks tagad taisnoties.
kāmis
k
viasats Latvijā atļaujas daudz ko, par ko citās valstīs sen būtu atrāvies pēc pilnas programmas. p.s. dumpi, viasata verbālais masturbator, kaut kā nav dzirdēts, ka viasats izdala par brīvu uztvērējus,tv un atbrīvo no abonēsanas maksas mazturīgos , balstoties uz 1000. pantu. parādi kur rakstīts, ka valstij janodrošina mani ar tv. iešu prasīšu. un antenu ar man lai uzslien. varētu padomāt , ka anologo visiem pakaļ svieda. tādi aži, kā tu , jau gadus 15 atpakaļ auroja par 100. kad radio uz fm pargāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas