Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Tverijons: valsts bankrots ir muļķības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es-
e
Forsi,tiksim pie leetiem dziivokliem,bankas uzvaariisies divtik.Buutu tie dziivokli no saakuma maksaajusi tik cik tagad un arii tas ir par daudz.
borcinsh
b
....tikai bus jaatrast to starpibu - bankroteshanai un visu muzhu kredita izmaksashanai !
d'Andris
d
Teodora laiks iet uz beigām - pārāk bieži medijos redzams. Pēc tam izmetīs un ņems svaigu. Interesanti, vai Teodoru kā Māri uz jahtas liks un apkārt pasaulei sūtīs? Vai kā Gerhardu kādā trubas kompānijā? Vai kā Cērpu Uldi uz Zviedriju paņems? Dies' pas', ar veselību taču viss kārtībā ...
anonīmais šakālis
a
Dzirdēju to radio pārraidi, izklausijās, ka Tverijons ir tuvu izmisumam, bet turas kā nu var! Bankām IR jāuzņemas atbīldība! Lielu daļu mēslu ir ievārijušas bankas un pirmais, kas banku īpašniekiem būtu jādara, ir jāatlaiž nekompetentie darbinieki, otrais ir jācieš zaudējumi, jo paši tādus nekompetentus darbiniekus pieņēmuši!
Fakts
F
Replikā uz to, ka par valsts bankrotu runā kāds, kam nav ko darīt, der atgādināt, ka valsts ir nav tikai tās ierēdņu sarēķinātās algas, bet arī sociālā vide - un bankrots tai būtu, ja neizmaksātu algas valsts sektorā algotajiem, kas savukārt vairs neveiktu savu darbu. Tad rastos iemesls politiski vardarbīgām pārmaiņām. Un tas būtu vecās valsts pārvaldes un arī valsts bankrots. Fizisks.
@
@
"Valstij, kas politisku apsvērumu dēļ nāk ar aicinājumiem, ka vajag palīdzēt tiem 15% mājsaimniecību, kuriem ir grūtību veikt kredīta maksājumus, ir jāsaprot, ka šī palīdzība maksā. Jautājums, vai valstij ir adekvāta naudas summa." Toties LC sistēmbankai atkal pietiks, jo atkal pietrūkstot.
@
@
Šis kungs ar savu viszinību un Trojas zirga faktoru sāk jau bišķi tracināt, cik vieds un zinošs. It kā.
cepts cālis
c
Lai Tverijona kungs skaita savus asociācijas cāļus ( bankas) rudenī.
arī debilka
a
ja man būtu izkritis par tverijoni iekārtoties ........
nn
n
kursa atbrivosana ir kaa sastrutojusa zoba izrausana bez narkozes... deflacija ir kaa zhoklja operaacija pec tam, kad sastrutojums no zoba ir izpleties... un arii bez narkozes, starp citu... nesapigu risinajumu nav
ru
r
Argentīnas variants jau ir sācies. Solījumus par banku Baltija un Parex mēs jau dzirdējām.
a
a
Precīzi!
C
Katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā pelnījusi. To pierāda kaut vai tas, ka mums nav vis visus šos gadus bijusi viena valdība - vairāk vai mazāk cilvēki pie varas ir mainījušies, un mēs par viņiem esam balsojuši. Un nāk viņi no mūsu pašu vidus. Ja ir bijuši pāris kadri, kuri nav mainījušies un kuri velk uz leju - arī tā ir mūsu pašu visu vaina, ka viņi tur ir.
dzeris
d
Jā, Tverjonis gudrāks par visiem. Ko viņš negrib redzēt, tas nav vispār.
1000
1
"15% mājsaimniecību šai šļakai arī ir tikai cipari uz papīra, ne reāli cilvēki, kuri cīnās katru dienu par izdzīvošanu!" Atvaino, ir aizdomas, ka vismaz liela daļa šo 15 % neko necīnās, vien sēž rokas klēpī salikuši un tukši irš, ka valdība pie visa vainīga. Pa TV ziņās vai katru otro dienu rāda kādu no šiem izbijušajiem "projektu vadītājiem", "attīstītājiem" utt. - māja uzbliezta, pagalmā džips, bet spēj vien to kā sēdēt vaimanāt, jo pēkšņi izrādījies, ka viņu "ģenialitāte" par štuku mēnesī nav nekur pieprasīta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šonedēļ biežāk uzspīdēs saule un līs visā Latvijā

Šonedēļ Latvijā biežāk uzspīdēs saule un gaiss iesils līdz plus 26 grādiem, tomēr nokrišņi būs novērojami plašākā valsts daļā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas