Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ulmanis "nepieciešamības gadījumā" gatavs kļūt par premjeru

Bijušais Valsts prezidents, jaunais apvienības "Par labu Latviju" valdes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis "nepieciešamības gadījumā" ir gatavs kļūt arī par premjeru, šodien pēc apvienības "Par labu Latviju" valdes sēdes žurnālistiem sacīja pats Ulmanis.

"Es neesmu nācis, lai domātu par amatiem un naudu, bet, ja būs tāda nepieciešamība, es to darīšu, taču tikai tad, ja jutīšu, ka mani atbalsta," sacīja Ulmanis, apgalvojot, ka viņam nav aktuāli amati un popularitāte.

Ulmanis vēl nav pieņēmis lēmumu, vai kandidēs 10.Saeimas vēlēšanās.

Savukārt, atbildot uz jautājumu, kādas ir viņa attiecības ar apvienības biedru Andri Šķēli, kuru viņš kritizējis savā pērn iznākušajā grāmatā "Gunta Ulmaņa vertikāle", Ulmanis sacīja: "Viss ir kārtībā, izlasiet visu šo teikumu - spīdošs politiķis un mantkārīgs. Es ceru, ka otrā daļa ir realizēta, bet pirmo mēs realizēsim." Ulmanis tomēr atzina, ka Šķēles iepriekšējā darbība rada pārdomas, "bet katrs cilvēks ir spējīgs mainīties".

Šodien notika pirmā apvienības "Par labu Latviju" valdes sēde, kurā esot izskatīti galvenokārt ar organizatorisko darbu saistīti jautājumi.

Kā ziņots, 12.jūnijā Rīgā tika nodibināta partiju apvienība "Par labu Latviju", kuru veido Tautas partija (TP), LPP/LC, politiskā apvienība "Ogres novadam", partija "Latgales tauta" un partija "Vienota Rēzekne".

Par apvienības valdes priekšsēdētāju kļuvis Ulmanis. Apvienības vadībai izveidota valde 14 cilvēku sastāvā. Bez valdes priekšsēdētāja Ulmaņa tajā darbojas arī apvienībā esošo partiju priekšsēdētāji un vairāki uzņēmēji.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas