Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ulmanis: Zatleram neizdosies izvairīties no Kangara tipa apzīmējumiem

No kangaru tipa apzīmējumiem Valdim Zatleram (ZRP) neizdosies izvairīties. Tomēr nevar ignorēt katra trešā vēlētāja domas Latvijā, šos pilsoņus ir jārespektē, tā Dienas Vēlēšanu tiešraidē atzina ekspolitiķis Guntis Ulmanis.

"Nav problēma trim partijām sanākt kopā, problēma ir vienoties par nākotnes politiku. Šeit lielākā atbildība gulsies uz Zatlera reformu partiju (ZRP), jo ja viņi teiks pirmo zilbi, viņiem būs jāsaka arī otrā," atzina G. Ulmanis.

Saskaņas centrs (SC) ir uzvarētājs, bet idejiski uzvarētājs ir Zatlers. Un viņam būtu jāiesaista koalīcijā arī vēlēšanu uzvarētājs, proti SC, ir pārliecināts G.Ulmanis.

"Jāsaprot, ka divus mēnešus dominēja tikai Zatlera ideja un karogs, nekā cita Zatleram nebija. Es šodien skatījos ZRP sarakstus, bet es tur neatradu pazīstamus uzvārdus. Šeit var rasties daudz uzticības problēmas. Un uzticība, ko Zatlers kā prezidents viesa cilvēkos, ir milzīgā atbildība. Viņš to var zaudēt bet var arī nostiprināt," Dienas Vēlēšanu tiešraidē atzina G.Ulmanis.

Ekspolitiķis ir pārliecināts, ka pēc šīm vēlēšanām Latvija iegūs stabilu Saeimu.  

Jau ziņots, ka sestdienas vakarā no plkst.21.45 laikraksta Diena redakcijā - Dienas cilvēki Atis Rozentāls, Māris Zanders un Andrejs Panteļējevs ar esošajiem un bijušajiem politķiem, kā arī citiem sabiedrībā aktīviem cilvēkiem video tiešraidē komentē 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas