Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Urbanovičs konsultē nacionālboļševiku Lindermanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agussagita
A
Birželis 9 d, 2009Taip atlikėjų darbas ir ddeliių pinigų atėjimas padaromas sudėtingesnis: jei anksčiau užteko įrašyti albumą, kurio pardavimai nešė didelį pelną, dabar dėl tų pačių pinigų reikės ne vieną kartą atlaikyti gyvus koncertus.Klausytojams, aišku, nuo to tik geriau (daugiau koncertų).
Maya
M
Zdraveite. iskam da kandidatstvam po goprrama za razvitie na selskij turizam, da napravj kachta za gosti v s. izvos do gr. Belogradtschik.Razpolagam s 2etajna kachta ot 72 kv.m i dvor 1450kv.m. Kakvo trjbva da napravj za da kandidatstvam., kakvi dokumenti trjbvat,vachata firma izgotvj li dokumentite.
Sandy
S
Fell out of bed feeling down. This has brihgetned my day!
Dr.xy
D
Abus uz Karatavu Laukumu!
mazulis
m
Mani Urbanoviča draudzība ar Lindermanu nepārsteidz. SC un nacboliem mērķis ir viens - šīs valsts iznīcināšana. Uz šīs platformas arī sadarbojas.
Melna vārva
M
"Kad šito liks cietumā? Maizī, kur esat?" Ieliks lembi un ķersies pie šitā.
replika
r
Pie raksta kaut kas pietrūkst.... Ak jā - "dzeris" komentāra... :)
pamela
p
Tam krievu čelovekam smadzenes ir Gogoļa gs. neattīstības līmeni.Es gan nesaprotu tos vārdus ko šis tur min par to čaja dzeršanu un ķīķerēšanu uz Moskovu,BET tapēc jau viņa sapņu dubļu pleķis ir tie Vasjuki.Latvija gadsimtiem ir attīstībā apsteigusi Krīveju un tapēc vien Vasjuki te nesanāks,pat polukrovka Ūšaks plāno LasVegasu,bet nekādus Vasjukus.Krieveļi saies ragos. Čalovek,es - PAMELA - tev zvēru,ka te ir un būs TIKAI RĪGA UN LATVIJA !!!Saprotu arī tevi,jo Krievija JAU IR sabrukusi,Maskava,Pīters vēl tikai turas,bet tā ir dzīves nātnā īstenība.Čerkizonu likvidēja ,tagad ĶĪNIEŠI paši sev būvē miljonus vērtu tirgu.Kamēr tu te spļausi žulti,krievenes sāks dzemdēt ķitajancus.Tad ne tikai tavi Vasjuki pazudīs,bet arī VASJKAS.
MV
M
nu ta gan pārsteigums-Urbanovičs tāds pats LV ienaidnieks kāds Lindermans ja ne vēkl lielāks
kalve
k
jā šī resnā morda ne pa jokam. tiks tas no krievijas izraiditais augstos amatos , ari būs morda ķirpiča prosit. citadi tas revolucionars pavisam izdēdējis. var redzēt , ka atrodas tikai labas siles meklējumos.
Antons
A
Lindermanis ir šīks bandinieks un āksts. Ļoti iespējams, ka viņu izlaida no Krievijas cietuma atpakaļ uz Latviju pret parakstu - ka Latvijā viņš mēģinās duļķot ūdeni, cik vien iespējams. Ja Lindermanis nopietni traucētu kremlim, tad viņu atrastu piebeigtu jau krievu cietumā. Tā jau ir bizantiskās ļaunuma impērijas gadsimtiem senā skola - visas mazās radības - lindermaņus, ždanokas, urbanovičus - izmantot savās interesēs uz maksimumu - izžmiegt kā grīdas lupatas un tad, kad viņi ir savu lomu izpildījuši, izmest viņus miskastē.
pionieris
p
Lindermans ir dēkainis, bet par to, ka, ticis pie varas, viņš ar pretiniekiem rīkotos tāpat, kā boļševiku čeka sarkanā terora laikā ar buržujiem, nevajadzētu šaubīties.
peace
p
Vai esi pārģerbies čeloveks? Baigās muļķibas raksti.
Mūrniektante
M
Ierosinu čelovekam piešķirt Viestura ordeni par latvju kaujas spēju pašaizliedzīgu kurināšanu Dienas komentaros un rūpes turēšanu, ka patriotisma liesma nelaižas pelnos.
@
@
Nezinu, kā jums, pārējiem, bet kirilicā rakstošo tekstus mans dators neļauj izlasīt un automātiski ieliek tiem pa vienai ģenerāļu zvaigznītei. Ka Urbanovičs urbina ne tur un ne to, ir rakstīts viņa sejā un dzirdams viņa runās. No viņa sanāktu laba lielgabalu gaļa, taču diez vai šī aizmugures žurka kam tādam būtu gatava. Labāk ir urķēt shēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas