Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Uzsvars uz struktūrfondiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
+++
+
Raksta autoram pieklātos iet klosterī, nevis klāstīt savas mācības, kas nekad nekur nevienu pie laba nav novedušas.
TT
T
Ivar,nu nežvanksti vairāk! Savu doļu nozagi un dzīvo ar savu bebru mātīti! Nelien vairāk masu mēdijos. Satikšu, iespļaušu tavā pretīgajā, zaglīgajā fizionomijā!
lo
l
Rakstu sērijas turpinājumu lasiet nākamtrešdien -------------------------------------------- ---------------------------------- Brīnums, ka politiķis nesaprot - ar savu apnicīgo vervelēšanu viņš zāģē zaru, uz kura sēž. Apbrīnojama tuvredzība; iespējams - apvienojumā ar bezkaunību.
Darbs dara daritaju
D
kgb parazitbandas locekla drumz purnz intensivi doma,kur,ko un kaa, "demokratijas" un "brivas" LV uzplaukuma vard ,atkal varaetu izzagt no rietumniekiem un eirofondu naudinam.
Kika
K
Godmanis un Skele Latvijas valsti noveda bankrota un par to viniir jasoda ar visbargako sodu.
Sara
S
Sis zids Godmansi atkal grozas kur ir nauda un naudas smaka, lai veretu atkal kaut ko nozagt.
atmina
a
Kad sis noladatais Latvijas valsts izlaupitajs un genocida realizetajs pret latviesu tautu Godmanis, kops Latvija atguva neatkaribu, tiks tiesats un sodits ar publisku naves sodu? Latvija ir jaatjauno naves sods, jo to ir pelnijusi loti daudzi politki, ministri, ieredni, prezidenti, kuri pedejos 20.gados ir piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana, iedzivotaju apzagsana un to iznicinasana.
Viesulis
V
Godmani, pirms cept šādus tukšus raksteļus, tā kā vajag painteresēties par to, kā katru fondu saīsina un sauc latviešu valodā, kā arī par to, kas notiek Latvijā patiesībā, nevis raudzīties no augstā Briseles beņķa un izteikt "gudrus" spriedelējumus! Latviski Kohēzijas fondu saīsina KF nevis ECF. Tas pats attiecas uz Eiropas Reģionālās attīstības fondu, kas saīsinās ERAF, nevis EDRF, kas pat nav angliskais saīsinājums (ERDF). Kopumā - ļoti vājš skribelējums, no kura var uzreiz saprast, ka rakstītājam patiesībā ir ļoti maza sajēga par tematu!
Žīds un nauda
Ž
Varbūt 3. reizi atnāks un sačakarēs šo valsti. īstā ebrreju stilā. Nebūtu pārsteigts Godmanis kopā ar Pabriku un ASV vēstniee ir tie pelēkie kardināli kompensācijas lietā
garāmgājējs
g
Bet nav jau nekādu iespēju pieteikties tiem struktūrfondien,jā nu ja vienīgi neesi pietuvinātais pie siles esošajiem
DIEVA SODS
D
VISS IR IZZAGTS......te vēl ir,KAD BEIDZOT ŠITO TIESĀS? Pasaulē karaļus,prezidentus tiesā bet šitajs vēl SMEĻ un SMEĻ> VALSTS IR DIEVA NOLĀDĒTA!
ej maajjaaas
e
Ej maajaas un nodibini pagrabaa ansamblja pulcinju, laiks atpuusties!
Lelle
L
Kapēc šitā zagļa purns atkal te iebīdīts? 'Tukša, bezjēdzīga ļurināšana...un nekādas darbības. Kur ir valdības solītā Attīstības banka, kas ļautu projektu īstenotājiem par SAPRĀTĪGIEM % vai dabūt vislabāk bezprocentu aizdevumu?! NAV.
viesis
v
Par kādu apguves efektivitāti var būt runa, ja pat vienkāršai, saskaņotai lietai četrus mēnešus nevar ieskaitīt naudu!!! Kas tad būs, kad vajadzēs realizēt īstu projektu? Nav brīnums, ka ar tādiem tempiem nav jau intereses kaut ko mēģināt darīt. Ātrāk nomirt var, nekā fondu naudu sagaidīt.
zvirbulēns
z
Kā? Vai tad Godmanis vēl nav cietumā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas