Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valainis: JV, ZZS un Progresīvie veidojas kā spēcīga, koleģiāla komanda

Jaunā vienotība (JV), Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un Progresīvie veidojas kā spēcīga, koleģiāla komanda, pēc potenciālās koalīcijas partneru tikšanās žurnālistiem sacīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Viktors Valainis.

Viņš pauda, ka redz komandas garu un profesionālus cilvēkus, kuri esot gatavi nākt kopā kā vienota komanda, kas vēlas papildināt viens otru, grib strādāt pie konkrētām idejām un neatliekamajiem darbiem.

Valainis norādīja, ka viņam grūti komentēt AS šodienas lēmumu neierasties uz sarunām. Politiķis atsaucās uz Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča pausto, ka līdz piektdienas pēcpusdienai sagaida skaidrību par koalīcijas aprisēm. To sagaidot arī ZZS, jo, pēc Valaiņa vārdiem, šādi ilgstoši turpināt nav iespējams.

Savukārt "Progresīvo" politiķe Antoņina Ņenaševa norādīja, ka tikšanās laikā netika runāts par atbildības jomām, bet gan par satura jautājumiem un darāmajiem darbiem - banku peļņas nodoklis un pasākumi, lai ierobežotu elektrības tarifu kāpumu, kā arī kredītprocentlikmju slogs un Stambulas konvencijas ātrāka ratificēšana.

Komentējot AS neierašanos uz sarunām, politiķe pauda, ka durvis tiek turētas vaļā līdz rītdienai, jo "Progresīvie" redz ieguvumus no plašākas koalīcijas. Tāpat Ņenaševa domā, ka AS vēl nav pieņēmuši gala lēmumu par dalību valdībā.

Kā ziņots, JV vēl līdz piektdienas pusdienas laikam gaida AS gala atbildi par dalību valdībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas