Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Valdība atbalsta Nacionālā attīstības plāna galīgo redakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maksis
M
Tas NAP tāds plāns!
Kad pieprasīs vinceles demisiju????
K
Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāti šodien vienbalsīgi apstiprināja lūgumu Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (V) apturēt plāna darbību, kurš paredzēja "dzimumu lomu grāmatiņu" izdošanu. Kad pieprasīs vinceles demisiju???????
jelgavnieks
j
piekrītu,gluži manas domas,pašreizējā valdība ved uz valsts iznīcību!
  • 1
  • 0
latvijas patriots
l
Tautai jāpieprasa visas jenotu valdības demisija! Valdības ņirgāšanās par tautu vairs nav izturama. Pēdējais piliens ir Lemberga politiskā vajāšana. Ir jāsastāda jauna valdība ar SC un ZZs priekšgalā, jo tikai tāda valdība spēs bez mahinācijām noturēt pašvaldību un vēlāk Seimas vēlēšanas. Nost jēlo valdību! Pieprasam jaunu godīgu valdību!
  • 2
  • 1
Redz, kā minisri veic savu attīstīb
R
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbinieki aizvadītajā nedēļā paviesojušies vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža mājās. Nelūgtos ciemiņus Sprūdžam nodrošinājušas kā publiskotās ziņas par viņa iespaidīgajām nodokļu optimizēšanas shēmām, tā fakts, ka viņš kā savu uzņēmumu juridisko adresi norādījis paša mājas Mārupē, Irbītes ielā. Par Sprūdža izmantoto nodokļu optimizēšanas shēmu medijos pēdējās nedēļās rakstīts vairākkārt, un tās būtība ir – savos uzņēmumos nesaņemt algu, kas tiek aplikta ar nodokļiem, bet tā vietā no uzņēmumu līdzekļiem izmaksāt sev apjomīgus bezprocentu aizdevumus. Šādā vietā optimizētājs izvairās valstij maksāt sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas un iedzīvotāju ienākuma nodokli. Kā rāda Sprūdža amatpersonas deklarācija, ar „optimizēšanu” viņš nodarbojies vēl pagājušā gada beigās, kad jau bija kļuvis par Saeimas deputātu un tika minēts pat kā toreizējās Zatlera Reformu partijas premjera amata kandidāts: tad viņš no savas SIA Sensum Solutions (iepriekš – Hansa World Latvia) aizņēmās 108,4 tūkstošus latu, savas kopējās parādsaistības palielinot līdz 409 tūkstošiem latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas