Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Valdība lems par SVF ierosmēm celt mājokļa nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - replika
d
Ā, sapratu, tu par nodokli, skaidrs ka par traku.
dzeris - replika
d
Es īsti nesapratu, kas tur bija?
Matemātiķis
M
Vai tiešām neviens neprot lietot internetu? Sērijveida 2-istabu dzīvokļa kadastrālā vērtība Rīgā ir ar 10 000 latu.
Fricis
F
Nu ko - bankas kā hipptēku īpašnieki tad arī maksās "nodoklīti"? :D
Sandris R.
S
Pietiktu, ja atdotu Parfex sindicētos kredītus un uz laiku, visus kontus iesaldētu. Protams, ka ciestu valsts ekonomika, jo tā nevarētu operēt ar iesaldētiem līdzekļiem, bet kādu laiku varētu to paciest.
Ieva
I
Un to kadastrālo vērtību, cik dzirdēts, neviens vēl nav pārrēķinājis, turklāt vienalga nav skaidrs, pēc kādiem principiem to darīs un principus vienmēr var piekoriģēt...
Ieva
I
Ar to atņemšanu-neatņemšanu ir tā, ka pa tiešo jau neatņem, taču....piemēram, tās Filipīnu medmāsiņas (arī dakteri), ko ar prieku ņem jeņķu slimnīcās. Un ne jau tāpēc viņas turp brauc, ka Filipīnās akurāt nebūtu ko ārstēt, vienkārši to finansējumu saskaņā ar reformām nogrieza tā, ka....
Sandris R.
S
Man sāp sirds, ka vairums nespēja ieklausīties pirmā Godmaņa (es rakstu ar nolūku, pirmais Godmanis, jo cilvēki mēdz dramatiski mainīties atgādinājumam - brīdinājumam, ka labklājība nav gaidāma rīt ap pusdienas laiku. taisnības labad es atceros , ka arī Šķēle mudināja neaizrauties ar ilūzijām. Reiz pat atgādināja par austrumvācijas problēmām. Tomēr, tāpat taisnības labad, kaut kas viņam (Šķēlem) izrādijās svarīgāks, kā dēļ viņš pameta iesākto pusratā. Baidos, ka atgriezies par vēlu, lai labotu savas partijas maztalantīgāko gala sastrādāto. Ja tauta nesaprot, tad valdībai ir pienākums visos veidos tai atgādināt elementāras patiesības. Kalvītis, laikam cerēdams pieredzēt brīnumu, kas tomēr parasti nenotiek, gribēja ieiet vēsturē, kā labklājības sasniedzējs. Kaut kas līdzīgs Kārlim Ulmanim. Tagad tas, kam valdīšana sakritīs ar valsts atlabšanu , noteikti pierakstīs nopelnus sev. Tāpat kā tie, kam laimējās sagrābt varu pēc lielās Pasaules krīzes.
denacionalizeetais
d
Vai juus domaajiet, kas iipashnieks maksaa iipashuma nodokli? Protams, nee! To maksaa nelaimiigais iirnieks, kuram valsts prettiesiski sho mitekli atnheema!
dzeris - Sandris R.
d
Neesmu sajūsmā par Godmaņa valdību, bet, reāli jau nebija citi varianti. Vienīgi, ja nu ar to Parexu izdarītu kā savādāk, un arī šaubos, vai kādas te varētu vēl vairāk savilkt jostas.
Sandris R.
S
Es visai reti komentēju, bet šoreiz sirds pilna. Kādas gan sazvērestību teorijas, par acīmredzamo , manuprāt kļūdaino, izvēli? Mēs protams bijām nepacietīgi, bet labs gans parūpējas par aitām, lai tām pēc leknām ganībām, nebūtu jācieš bads. Protams var aizlienēt sienu no kaimiņa, pat, ja tas iesaka daļu ganāmpulka nokaut, lai varētu par to sienu samaksāt, tomēr labāk ir atrast un pieveikt grūto pāreju uz labākām ganībām. Respektīvi, strādāt un pievienot vērtību kopproduktam.
Ērglis
Ē
Sazvērestības teorijām ir ļoti liels trūkums - tās 99% ir cilvēku iztēles auglis, jo tā tam ir jābūt. Nevar būt, ka cilvēki ir mazāk gudrāki nekā viņiem vajadzētu būt. Nevar būt tā, ka Kalvīša un Godmaņa valdība vienkārši neredzēja un savā ziņā negribēja redzēt tuvojošos defaultu. Padomā pats - kā tādai populisma pilnai partijai kā TP vai LPP izdotos kaut ko samazināt? Kāda būtu reakcija? Tā vietā izvēlējās gaidīt sadursmi. Tauta jau nebūtu gudrāka - būtu tie paši bļāvieni kas tagad - griežam, ai kā sāp, visu nozaguši, utt. Tas, ka arī mēs dzīvojām pāri līdzekļiem, neviens īsti negrib atzīt. Jā, mums pāri līdzekļiem dzīvošana nozīmēja dzīvošana normāli - tāda ir skarbā patiesība. Mēs nebijām pelnījuši vēl to labo dzīvi, jo tik daudz vienkārši nebijām sastrādājuši.
Ērglis
Ē
"Kas ir 40 000 LS/! Tas taču ir 50kvm dzīvoklis Rīgā, kurā reizēm dzīvo 5-7 cilvēki!!!" Un gribi teikt, ka 5 - 7 cilvēki nevarēs to nodokli nomaksāt? :) "Toties villu miljonāri pacentīsies sev "nopirkt"supermazu kadastrālo vērtību un maksās tos pašus 2%!!! Idiotu, kretīnu, parazītu, korumpantu un bandītu valsts! Tautai sen jau bija jābūt ielās!" Nu beidzat sludināt to, ka var "nopirkt" kadastrālo vērtību, ka kāds "sarunāts" kadastrālo vērtību. Tā ir jūsu jaunā mitoloģija? :) Nu nevajag. "Idiotu, kretīnu, parazītu, korumpantu un bandītu valsts! Tautai sen jau bija jābūt ielās!" Tātad tu un es esam idioti, kretīni, parazīti, korumpanti un bandīti? Vai arī tu gribēji izbļaut savu superlatīvo sāpi bez īpašas padomāšanas ko saki, hm? Es neesmu no treknā gala. Es vienkārši nedzīvoju dārgajā Rīgā. Neizprotu, ko jūs cilvēki tur esat atraduši tādu.
Ērglis
Ē
Jā, jo no iznīcinātas valsts ir vieglāk kaut ko paņemt nekā no esošas. Tavai zināšanai nevienai valstij ar varu - ja nu vienīgi tai ir milzīgs ārējais parāds kā Argentīnai - neko neviens neatņem, un ne SVF. SVF piedāvā nodokli, no kura nevar izvairīties un kuru var mērogot atkarībā no cilvēka rocības. Tas joprojām būtu sociāli vistaisnīgākais nodoklis, salīdzinot ar darba algas nodokļiem. Ja noraidam SVF piedāvājumu - kurš NAV obligāts, galu galā, šī valdība pat atsakās par to lemt, jo nākošajiem ievēlētajiem tad arī būs jāuzņemās tā atbildība par budžeta izpildi - tad lūdzu, lielie ekonomikas eksperti, jūsu priekšlikumi. Kur ir? Nav? Nu tā jau domāju :)
Lelle
L
Izskatās, ka tu no resnā gala! Kas ir 40 000 LS/! Tas taču ir 50kvm dzīvoklis Rīgā, kurā reizēm dzīvo 5-7 cilvēki!!! Un viņiem vēl jāmaksā nodoklis par to, ka viņie viens otram uz galvas dzīvo!!! Toties villu miljonāri pacentīsies sev "nopirkt"supermazu kadastrālo vērtību un maksās tos pašus 2%!!! Idiotu, kretīnu, parazītu, korumpantu un bandītu valsts! Tautai sen jau bija jābūt ielās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas