Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Valsts prezidents: 9.maija svinības nevajag saistīt ar Latvijas okupācijas sākumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoodarzā izraudzīts
z
un nezin latvijas vesturi. a. latviju okupēja vienu dienu pec kara beigām, jo krievu armija aizmirsa braukt atpakaļ uz krieviju. b. kāpec ?Zatlers nesaprot ka braucot uz maskavu viņam nāksies saktities uz Stalina bildēm. kas ir Stalins - vai tas ir ko Zatlers prasīs? c. Stalins ir tas pats kā hitlers, tikai Hitleru režima ir bernu darza ka salidzin ar Stalina režimu. un un žāltlers brauks godināt stalinu jo stalina bildes bus visur maskavā, jo krievi godin lielāko slepkavu pasaulē, stalinu.
Fakts>Troll
F
Vienā ziņā gan Zatleram ir taisnība - 1945. gada maijs nav okupācijas sākums: tad sākās Latvijas (visu Baltijas valstu) REokupācija (okupācijas sākums - 1941. gadā). Taču šis fakts nu nekādi neattaisno Valsts prezidenta līdzdalību reokupācijas svinībās..
Troll
T
Jābrīnās, kā var vienam cilvēkam būt tāda vēstures putra galvā...
Enija
E
"...ja Latvija ar savu ļoti traģisko kara vēsturi, faktiski ar trīs okupācijām un kritušajiem abās pusēs ir daudz cietusi, tas nenozīmē, ka arī citi nav cietuši..." Cien. Prezidenta kungs! Latvija ir cietusi TIKAI UN VIENIIGI citu agresivu lielvaru deelj! Tikai taapec mums ir tie kritusie. Un ir milziga starpiba, vai tauta ir cietusi savas valsts agresivaas politikas delj vai tapec, ka kadai kaiminvalstij iepatikusies blakus teritorija. Taas ir lietas, ko ir noziedziigi saliidzinaat!
Valdis
V
Kātad! Kas tad uzvarēja tajā karā? Tie, kuri kopā ar nacistiem dalīja Eiropu, kopā to karu uzsāka, kopā okupēja Polijas valsti, kopā Polijā soļoja uzvaras parādēs (!). Valsts, kura iebruka Somijā un tā apkakājās (maigi teikts), ka pat nevēlas savus Somijas frontes varoņus atcerēties, tagad parādi rīkos tiem, kuri laimīgas sagadīšanās pēc, pateicoties koalīcijas partneriem, ne tikai izglāba savu ādu, bet vēl arī atņēma Hitleram laupījumu - Baltijas valstis, kuras pirms tam pasi civilizācijas mēsli bija okupējuši!
borcinsh
b
was wobsche skoro budet malo - kitayci ne spyat....
DRAK
D
В ЛАТВИИ НЕ РАЗВИВАЕТСЯ НАУКА, НАРОД НИЩИЙ, РАБОТЫ НЕТ, СТРАНУ В ДОЛГИ ЗАГОНЯЮТ - ПО ТВОЕМУ НАШЕ ПРАВИТЕЛЬСТВО НЕ ПРЕСТУПНИКИ??? ТЫ ГОВОРИШЬ - visai tai zagļu un slepkavu tautai ir sen jau ļasts uzlikts ,pats redzi nekā viņiem nav un neko vīņi neprot - А ЛЕРМОНТОВ, ПУШКИН, ЛОМОНОСОВ, СИКОРСКИЙ, МЕНДЕЛЕЕВ, СУХОВ???? ИЛИ ПО ТВОЕМУ В ЛАТЫШСКОЙ ИСТОРИИ ЕСТЬ БОЛЕЕ ВЕСОМЫЕ ЛИЧНОСТИ??? КТО ИЗ ЛАТЫШЕЙ ЧЕГО-ТО СДЕЛАЛ БОЛЬШОЕ??? ТАК ЧТО ПОМОЛЧАЛ БЫ....НО ПРИ ЭТОМ Я НЕ УТВЕРЖДАЮ ЧТО ТАКИХ ЛЮДЕЙ В ЛАТВИИ НЕ БУДЕТ.... В ОТЛИЧИЕ ОТ ТЕБЯ НЕОБРАЗОВАННОГО И НЕ КУЛЬТУРНОГО....
DRAK
D
И НАС СТАНОВИТЬСЯ БОЛЬШЕ КАЖДЫЙ ГОД....
borcinsh
b
...shausmiigakajs, ka "iemitnieki" - ar latvieshu pase !!!
KAUNS
K
ZATLERAM TĀDI SMIEKLĪGI VĒLĒTĀJI - ZOOPARKA IEMĪTNIEKI , TOS NOPIETNI JAU NEVIENS NEUZTVER......... ARĪ KRIEVIJAS VĒSTNIECĪBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soho
s
Valdi Zatler, es esmu dziļi vīlusies jūsos. kādreiz jūs aizstāvēju, pēc šiem ziepjainajiem vārdiem manas ilūzijas ir zudušas.
Andris
A
Nu nekādi nevar TEVI saprast ,ko tu plēsies ar tiem garīgi slimiem ,kā piemēram DRAK, visai tai zagļu un slepkavu tautai ir sen jau ļasts uzlikts ,pats redzi nekā viņiem nav un neko vīņi neprot ,visus pastāvēšanas gadus viņi ir spiesti zagt informāciju un tehnoloģijas no attīstītām pasaules valstīm .,valstij ar 150 milj iedz..ar tādām bagātibām.ŠAUSMĪGS KAUNS TAI TAUTAI.
norm
n
Tie, kuri apšāva poļu virsniekus tagad 2010.gadā (visdrīzāk) vairs nav šajā pasaulē! Tie, kuri apdirš - ir Starpību jūtat?
KLM
K
viņiem būtu jānošaujās .............................................. ........... kuriem - tiem, kuri apdirš Zatleru? Vai tiem, kuri apšāva poļu virsniekus ? Starpību jūtat?
DRAK
D
ВО ВРЕМЯ....)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas