Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Valsts prezidents aicina eirokomisāra amatam virzīt vislabāko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
man ir divi varianti - vai nu tie reitingi ir no pirksta izziisti vai nu arii tauta ir stulba. absoluuti. peec veeleeshanu rezultaatiem riigaa sliecos vairaak uz otro.
DD1
D
Vita Matīsa - izcila personiiba, ideaals kandidaats.
mazepa
m
..ja man dotu iespēju izvēlēties eirokomisāru - tad vai nu Karginu vai Krasovicki....šitiem "izredzētās" tautas pārstāvjiem ir jādod iespēja revanšēties....ne jau brīvprātīgi viņi pārdeva banku par 1 latu...to piespieda krīze....šie visumā ir ļooti spējīgi džeki, kuri piedzīvoja neveiksmi....bet karā par vienu kaujā bijušu kareivi - dod divus? ...ja Latvija noslēgtu līgumu ar Karginu ,ka viņiem tiek atgriezta banka, ja Latvija no Eiropas dabū dažus desmitus miljardus eiro - uz priekšu!...i viņiem labi , i mums....uz Briseli ir jāsūta cilvēki, kuri māk slaukt naudas govi....un krējumu uz Latviju!
bardaks
b
TIKAI NE GODMANI,TUR JĀSŪTA CILVĒKS KURŠ SPĒJ LATVIJAI NEST LABUMU NEVIS POSTU!!!!!!!!
Clash
C
Jāizvirza bijušais diplomāts Aivis Ronis par kuru vismaz kauns nebūtu (kas pat ir ļaoti daudz, jo izskatās - pie mums ir vakums).
Ls 5..10 :))
L
..kārtējais ..bla..bla..bla (nu nekas!!!)...pasar dievs no visām šim Āboliņām..!!vai vienreiz nevar saņemties un izvirzīt TIEŠĀM KOMPETENTU CILVĒKU!!!???..nevis gandrīz kā galvenais rādītājs..cik viņš tālu(tuvu) ticis dotajā brīdī SILEI!!!
mazepa
m
nevis prezidents maldās, bet maldās "zvirbulēns" !...tikai nekļūsti iedomīgs, ka tevi salīdzināju ar prezi... ja mūsu komisārs pārliecinās Eiropu, ka kāposts ir jāiegulda Latvijā - tad cepuri nost!...ja var pierādīt, ka Eiropas -Ķīnas robeža / tilts / muita ir Zilupe - tad tātad komisāram varētu uzcelt pieminekli vēl dzīvam esot !
zvirbulēns
z
Jācer, ka tā tomēr būs Saeimas izvēle, ne Dombrovska. P.S. Prezidents maldās domājot, ka ES komisāriem jābūt kaut kādiem paraugiem, uz to amatu būtu jāvirza cilvēks - izsitējs, buldozers, kampējs - sauciet kā gribat, cilvēks, kurš spētu pierādīt visiem un katram, ka, piemēram, Rīgas, Ventspils ostas ir ES galvenās osta, kuras jāpaplašina. :)))
mazepa
m
...man šķiet - uz Briseli ir jāsūta tāds kadrs, kurš prot stiept uz māju Eiropas labumus....ko Piebalgs atvilka uz Latviju?....da neko!...kur ir truba? ...- jūrā! ...Latvijas labums= 0!...nu ko viņš labu tieši Latvijai ar savu darbu paveica?.....vajag sūtīt tādu cilvēku, kurš mācētu noorganizēt Briseles kāposta atsūtīšanu uz Rīgu...
mazepa
m
es par Lindu Baltiņu - visforšākais Latvijas tēls !
Sniper'sEye
S
Solvitu Āboliņu -- noteikti nē. Nav aizmirstas viņas ekshibicionistiskās izdarības tieslietu ministres laikā. Visam MK nācās glābt no šīs zī mules -- no vārda "zīmēties"! -- Vitoldu Zaharu, kam bija laba iniciatīva vienīgi tādēļ, ka ieslodzīto nodarbināšanas iniciatīva nebija Āboliņas vārdā nosaukta un pasniegta. Tas nekas, ka šī kundzīte pati sevi televīzijā uzskata par ļoti piemērotu.
riņķī apkārt
r
Lavents, Kargins, Krasovickis, Godmans,Ļipmans, +++++ vārdu sakot - par Godmaņa ebreju asinīm :))) Nav viņam tādu. Ne pilītes - ja tas ir tik svarīgi. Viņš to savu degunu ir pāris reižu lauzis
bjr
b
?????? Par kuru cilvēku Jūs vispārīgi runājiet - daudz mums tādu ar tekošu (pa īstam) angļu un franču valodu??. Un par tam analītiskajām spējām - laikam Dienā lasat tikai īsas ziņas. Godmanis nav analītiķis, bet histēriķis..
Vuarzazi
V
Ja, nu, vina nav parnemusi Parexu. Bet vinas analitiskas spejas un valodas nepietiks lielmeroga amatam.
Šampēteris
Š
Prezidents vēl nav ticis pāri PIRMĀ TRUŠA zaudējumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas