Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Vanags: Mums jābūt gataviem savu dzīvi veltīt citiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvija- tavas kloākas
L
Ja nav saprašanas garīdzniecībā, gudrāk paklusēt, bet tam smadzenēs pelēkās vielas pietrūkst.
jauni horizonti
j
Nu redziet, praidā piedalīties varēsiet arī jūs - dzīve būs daudz košāka un interesantāka.
priecīga vēsts
p
Pēteris sevi raksta ar mazo burtu, bet baznīcas amatu ar lielu- tad jau Sētniece arī to ir pelnījusi, ja godprātīgi amatu pilda.
priecīga vēsts
p
Nu varēsi arī tu praidā piedalīties- kas vainas?.
Apmelotājiem
A
Kā gan jums nav kauna ar saviem izdomājumumiem apmelot cilvēku! Laikam jau jūs paši pēc sevis domājat un spriežat? Nav Vanagam ne villas Baltezerā, ne 4000 Ls (!) algas. Un tā braukšana komandējumos vienmēr ir pēc organizāciju ielūgumiem, nevis par Latvijas "ticīgo saziedoto naudu". Tāpat visi tie izdomājumi par priekšvēlēšanām un neuzticību viņam. Ak, Cālītis būtu labāks? Jā, jā, tas pats, kurš aizlūdz par bīstamās mūnistu sektas vadītāja darbības sekmēm Latvijā un organizē praidus?... Viņš ir veikls demagogs, tāpēc arī sekulāro, antibaznīcisko mēdiju galvenais "guru", un ir tiem galvenais "eksperts"par visām citām baznīcām. Lai gan Cālītis no luteriskās Baznīcas ir izslēgts par piedalīšanos Mūna sektas rituālā - publiski, TV kameru priekšā.
daudzkosība
d
Lieciet Dievu mierā, bet iztīriet savas darbus, domas un vārdus no ļaunuma, alkatības, skaudības un svētulīgas liekulības. Tas būs pilnīgi pietiekoši ....arī Dievam
pēteris
p
Paldies Arhibīskap, par saturīgo runu! Mēs mājā ikdienas lūdzamies par Jums. Es tiešām gribētu dzīvot šajā zemē un saukt to par savu.
Balahans
B
To pašu varam teikt arī par Stankeviču.
Juhans
J
Arhibīskāpam jābūt ļoti vecam, lai ātri nomirst un var ielikt citu - kā Pāvestu, citādi ir kā Latvijas gadījumā, ieliek jaunu Vanagu, tas izrādās pilnīga neveiksme un ne pats iet prom, ne Dievs to ņem.
Oda Meloda
O
Palasiet Bībeli par to kādam jābūt bīskapam- katrā ziņā ne jaunam, bet ar lielu pieredzi un tautā(šinī gadījumā luterāņos, jo palasiet, odas pārsvarā dzied katoļi, ne luterāņi!) mīlētam un cienītam. Tāds noteikti ir Cālītis un, protams, kāds no tiem, kas cietuši no Vanaga terora un patvaļas.
pīpiķis
p
Itsevišķi vistām-tām, par ko bija runa.
...
.
Bet vai ir idejas, ko likt viņa vietā?.. Vai neievēlētu kādu no jaunajiem trim bīskapiem?...
Ateists
A
Nu nepatīk man LELB un citu kabatā naudu nemēdzu skaitīt, pat melnsvārču, bet 4000Ls vanaga alga - vai nebūs pārspīlēts?
Nord
N
Vanagi tiešām ir spečuki par tām vistām... Bet luterāņi būtu priecīgi, ja šis vīrs, kurš nejauši nokļuvis baznīcā, nejauši pieslējies luterāņiem un nejauši kļuvis par arhibīskapu, - ja šis vīrs, kurš luterānismu cenšas pabāzt apakšā katolicismam un iznīcināt, kurš dzīvo un uzdzīvo kā biezais, šeftējas ar baznīcas īpašumiem un novedis baznīcu līdz lētai izpārdošanai un bankrotam, - ja šis vīrs labprātīgi aizietu no amata.
pēc salūta
p
kad beigsies prezidentūras laiks, tad Zatlers var iet un pielūgt žīdus, pagaidām viņš oficiāla persona, tā ka nav nekāda staigāšana pa baznīcām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas