Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Velšs: Pārmetums, ka Latvija netiek galā ar organizēto noziedzību, ir nepamatots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
frīku bars
f
valsts policija nespēj izskaust korupciju savā organizācijā, kā tad tā tiks galā ar organizēto noziedzību. Šogad vispār notiek neiedomājamais: dzērušo riteņbraucēju statistika. Acīmredzama korupcija, bet VP pasaka, ka viss normāli. Ja vienā svētdienā tiek noķerts tikai viens dzēris autovadītājs visā Rīgā, bet veseli 16 "velosipēdisti", kuri samaksā policistam, tad par ko vispār var runāt??? Ja melus atkārto nepārtraukti, tie kļūst par patiesību.
i praviļna !
i
Visa tā muļķuzeme SEN JAU VISAI PASAULEI ZINĀMA kā VIENA ORGANIZĒTA NOZIEDZĪBA - 2001. gadā, vai, to ziņu palaida, un kopš tā laika tā kā tāda tiek lietota - - un nepavisam nekādas vainas ...... priekš kam būtu pašai ar sevi kaut kādā galā jātiek .... pašai sev kājās jākož - vai kā ??? Pareizi dakladčik pfui 09:53 dakladivajet - VOT, AR KO NETIEK !
Fiksais
F
Vēl interesantāk lasīt ss.lv, ka kādas 20 firmas atklāti raksta un piedāvā, ka uzliks jums auto spogulīti, lietotus vai jaunus - vai tos pašus, kurus ikdienā zog? Un kā beidzās tas stāsts par jauniem BMW, kurus kuro gadu jau zog pēc autorizētā servisa apmeklējuma? Kā tas var būt, ka valsts Policija pat nespēj saskatīt elementāru korelāciju savā auto zādzību statistikā?
dimdamdum
d
Ko tu te ar saviem spoguļiem ielīdi?
pfui
p
...un kā tad tiek galā ar to organizēto noziedzību? Zagļi zog auto parkinga sensorus un spoguļus, autoservisi tos uzpērk un apdrošinātāji to visu finansē. Un tā jau otro gadu pēc kārtas. Kādi ir Policijas panākumi šīs organizētās noziedzīgās shēmas apkarošanā? Ir tikai noķerti atsevišķi narkomāni, kas zog detaļas, bet neviens procesa finansētājs un zagto detaļu legalizētājs aiz "riekstiem" nav paņemts. Hehe
cccp
c
jā, 100 purni Jēkaba ielā tipa neskaitās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas