Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vešņakovs: Zatlers nesaņems oficiālu ielūgumu uz Uzvaras dienas svinībām Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KAUNS
K
ZATLERAM TĀDI SMIEKLĪGI VĒLĒTĀJI - ZOOPARKA IEMĪTNIEKI , TOS NOPIETNI JAU NEVIENS NEUZTVER......... ARĪ KRIEVIJAS VĒSTNIECĪBA !!!!
Boņuks
B
Nu gan iebrauci dilllēs.
nav jabrauc taču ja nav ielug
n
protams ka nav jabrauc ka nav ielugums. via zatlers ir kads okupācijas valsts rokas puisis vai , taču mostaties tauta. nav jabrauc uz krieviju svinēt latvijas okupāciju.
a' propos
a
Tu, "jaunieti", sāc atvainoties ejot Rīgā pa ielu katram, ko satiec, bet esot Rēzeknē un D-pilī vispār atvainojies savas mātes, tēva vietā, ka esi nācis pasaulē, saki, ka kļūdas dēļ, tev piedos. Tu tak esi vairāk jucis kā tā vecenīte PSKP biedre kopš 1905. gada Krustiņsone (palasi 70-to badu avīzes). Priduroks!
Mārtiņš
M
Ja Zatlers brauks uz Maskavu, man zudīs jebkāda cieņa pret viņu.
sos>>4е(hiroglifs)ов
s
4е(hiroglifs)obek ir nomaldījies internetā ... analfabēts pat rakstīt nav iemācījies !!!
Ruta
R
domāju, ka visi, kas vēlas var braukt uz Maskavu 9.maijā, paņem vīzu un svin Maskavā, katram jau ielūgums nav vajadzīgs. Komentētaji arī brauks?ja grib lētāk tad tiešām Pārdaugavā var.
a kas par bildi
a
saliciet blakām birka, bokas, mozga, gardovska, liscova, jaķana bildes....ja jūs teiksiet, ka viņi nav brāļi, tad kur atšķirības
vēsturnieks
v
Ja jau Zatleram tik ļoti gribas svinēt okupantu svētkus, tad lētak taču to var izdarīt Pārdaugavā kopā ar "savējiem". Tomēr es neticu ka prezidents ir tik zemu kritis lai līksmotu kopā ar savas tautas okupantiem.
gio
g
Varbūt Zatleram, ciemojoties Maskavā, drīzāk vajadzētu apmeklēt Butovas masu kapus, kur apglabāti tūkstošiem 1937.-38.gadā nošautie latvieši? Viņus noslepkavoja tas pats režīms, kura "Lielo uzvaru" vienam otram tik ļoti patīk atgādināt. Kad pie mums ciemojās izraēlieši, tad taču pirmais gājiens uz Rumbulu. Varbūt arī Krievijā noslepkavotie latviešu tūkstoši būtu pelnījuši, ka viņiem izrāda cieņu, vai arī tā pienākas tikai ebrejiem-holokausta upuriem? Saprotu, tas jau būtu daudz grūtāk, nekā pacelt šampaieša glāzi Kremlī ...
Vientulais vilks
V
Attieciba uz brauksanu, nav ieluguma ,nav japazemojas.
hmmm
h
Tīri tehniskas dabas jautājums - atbrauks Zatlers bez ielūguma, pie kopējā galda sēdinās, vai arī šņabi lies tikai pēc ielūgumiem?
Vientulais vilks
V
Jus aizmirsat,ka Berlines pedejais faktiskaiskomendants,ar gen. Krebsa paveli ari bija latvietis virleitinantsNAUMANIS.
rex
r
"[..] oficiāli ielūgumi nosūtīti vien atsevišķām NVS valstīm, kuras kopā ar Krieviju cīnījās un uzvarēja nacistisko Vāciju." 1 )Pēc Kremļa oficiālās versijas Latvija 1940. gadā nebija okupēta, bet brīvprātīgi iestājās PSRS; 2) Kā patastāvīgai padomju republikai, Latvijas PSR bija sava valdība; 3). LPSR valdība organizēja Latviešu divīzijas formēšanu; 4) Latviešu divīziju, vēlāk korpusu komandēja latviešu tautības virsnieki; Pirmais "atbrīvotās"Berlīnes komendants bija latvietis Bērzzariņš; 5) Tātad Latvija kopā ar Krieviju PSRS bruņoto spēku sastāvā cīnījās un uzvarēja fašistisko Vāciju; 6) Ielūgumus saņems tikai tās bijušās PSRS republikas, kas kopā ar Krieviju cīnījās pret Vāciju. Acīmredzot,Kremļa varasvīriem trūkst gan vēstures zināšanas, gan arī loģiskas domāšanas, un paldies Dievam, ka tā - ja jau Latvijas prezidents nesaņem ielūgumu, tas pierāda, ka Latvija nav cīnījusies kopā ar Krieviju pret Vāciju, līdz ar to nav bijusi PSRS sastāvdaļa - ko arī vajadzēja pierādīt! Paldies biedram vēstnieka kungam par Latvijas okupācijas fakta atzīšau!
Dīzels
D
Diena, nomainiet taču Prezidenta bildi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas