Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

VID pret Kamparu veiks nodokļu administrēšanas pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
roku dzelži
r
Smaidi, smaidi! Mēs tevi gaidām.
bucis
b
skatas ka viss čigāņi nesaceļas.
y
y
KNAB būtu jāsniedz skaidra atbilde vienā no diviem variantiem: 1. Mēs konstatējām, ka Kampars ir pārkāpis likumdošanas normas par nodokļiem un tālākai darbību veikšanai nosūtām visus materiālus uz VID. 2. Mēs pusotru mēnesi kasījām savus pakaušus vai citas ķermeņa daļas līdz nonācām pie secinājuma, ka Vienotības ministra Kampara finanšu darījumu pārbaude nav mūsu kompetencē, lai ar to nodarbojas VID, kurš savukārt nodeva šīs lietas materiālus KNAB pirms pusotra mēneša!!!!
y
y
Par Kapara finanšu darījumiem jau nebija tikai jautājumi par nodokļu iespējamo nemaksāšanu, tur jau bija arī epizode par bezprocentu kredīta saņemšanu no nezināma labdara, kāpēc KNAB nav sniedzis atbildi par šo epizodi, šī epizode taču 100% ir KNAB kompetence, jo runa iet par iespējamu interešu konfliktu????
He he...
H
kempers ir slē un sili arī saviem genosēm nodrošina.... he he.... tāpēc šis ir neaizskaram... hi hi... jaunais oļigars... ha ha...
  • 4
  • 0
He he...
H
Viens likums , viena taisnība.... hi hi.... Ir tikai Vienotības taisnība, bet likumi jau muļķiem.... ha ha.... Nu smuki.... he he.... Vienotības blēdi paglaudīs un palaidīs tas VIDiņš.... he he... Mēs par likumību- brēt Vienotības jenoti.... ha ha.... bet likumi nav viņiem rakstīti... hi hi.... _______________ Trešdiena, 1.jūnijs (2011), plkst.14:04 | Ziņu aģentūra BNS Valsts ieņēmumu dienests (VID), kuram Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pārsūtījis iesniegumus par dīvainībām ekonomikas ministra Arta Kampara amatpersonas deklarācijā un nesakritībām oficiāli uzrādītajos ienākumos un izdevumos, plāno pret ministru veikt nodokļu administrēšanas pasākumus, raksta portāls "pietiek.com". VID Nodokļu pārvaldes direktors Aigars Undzēns portālam sacījis, ka VID izvērtēs saņemto informāciju par Kampara, iespējams, nelegāli gūtajiem ienākumiem un to izmantos, veicot attiecīgus nodokļu administrēšanas pasākumus. Sabiedrība gan par to rezultātiem netiks informēta, jo atbilstoši VID traktējumam to liedz pašreiz spēkā esošie normatīvie akti, protams, ja vien par šiem rezultātiem un atklātajiem pārkāpumiem neinformēs Kampars.
y
y
Kāda vispār var pēc šī gadījuma būt runa par KNAB politisko neatkarību? Iedot slēdzienu, ka viss ar Kampara finanšu darbībām ir kārtībā nebija iespējams, tāpēc lieta tika nodota citam Vienotības ministram pakļautai organizācijai, kura ir tiesīga nesniegt atbildi Latvijas iedzīvotājiem!!!!
abet
a
trīs mēneši līdz vēlēšanām palika - Vienotība, atbrīvojies no šitā ... ja gribi kaut cik balsu dabūt.
Kampars = krimināls
K
Pret Kamparu būtu jāvēršas nevis Valsts ieņēmumu dienestam, bet gan Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam. Un nevis par no pagultes izvilktu sievas pārdotā dzīvokļa naudu, bet par nelegālu vienošanos par amatpersonu iecelšanu, amatpersonu konkursu gaitas ietekmēšanu un rezultātu falsificēšanu.
Frenks
F
Citam džekam uztaisītu normālu auditu, bet te jau "godīgie JL deputāti un ministri"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas