Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

VIDEO | Zatlers: Varu vienkāršā tautas valodā pateikt - man piegriezās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jes
j
Ja mēs vēl šoreiz nopūdelēsim,tad Latvijas tauta pati būs izlēmusi savu turpmāko likteni.Nekādā gadījumā nedrīkst vecajām oligarhu partijām vairs dot iespēju būt valdībā, un izlemt Latvijas un visas tautas likteni. Ir jābalso par Saimas atlaišanu,ja reiz nu šīs durvis ir atspertas vaļā.Cik ilgi Latvijas tauta vēl noskatīsies kā veco partiju blēži mūs aplaupa,un valstī diktē savu kārtību?
zewq
z
Piekrītu Zatleram,jo man jau sen tas viss bija piegriezies ,kā daži blēži rīkojas Latvijā .Viņi jāizsvilpj uz neatgriešanos.Cik ilgi vēl tauta balsos par tiem ,kas izlaupa Latviju,un tautu liek postā?Rīt ar lielāko prieku balsošu pret oligarhu partijām.
jaa
j
# ZATERA STULBUMS stulbs stulbi atlaist Saeimu un maksāt par to grandiozas summas, ja netiek mainīti nekādi vēlēšanu principi. Tas būtu tas pats, ja es tirgū nopirktas iebojātas reņģes atdotu pārdevējam, par to piemaksājot un pēc tam vēlreiz pirktu tās pašas, jo šim pārdevējam citu nemaz nav, ja nu vienīgi vēl sliktākas. Stulbi taču!
kronšteins
k
Nu tad sēdi, kur sēdēji ar savām sapuvušajām reņģēm ņemdamies. Tāds, laikam, tavs gudriniekas liktenis.
  • 0
  • 0
Latvijas Patriots
L
Pateikts labi! Cepuri nost! Bet Tautai skumjas joprojaam rada partiju finanseetaaji...
!!!!!!!!
!
Piegriezās, kad redzēja, ka vairs nesēdēs prezidenta krēslā. Kad abi ar laulāto draudzeni par valsts naudu nevarēs braukāt pa pasauli, dzīvot par nesamērīgu budžeta naudu iekārtotajā Jūrmalas vasarnīcā... Liekulības kalngals.
rr
r
Jautājums ir vienkāršs - vai noticēt vienreiz dakterim vai nē. Tas, ka viņam piegriezās var būt liela taisnība. Dakteriem ir mazliet šķība domāšana, bet nav kaitīga. Viņi labi redz simptomus, bet ne visu māk ārstēt. Ja Zatleram būs laba komanda, tad var uz ko cerēt.
Ēriks
Ē
Man piegriezās, ka tu pats melo, nepildi solīto, runā puspatiesībām vai vispār neatbildi uz uzdotajiem jautājumiem, nespēdams pat argumentēt kādēļ. Taisnības cīnītājs atradies, tad arī dzīvo un rīkojies attiecīgi, nevis ...................
zil
z
yoooooo !!!
Jukums
J
Esmu jau teicis un varu atkārtot - šajā ziņā ticu Zatleram!
referendums
r
saeimu atlaist un jaunu valdibu nevelet, tad nu lai notiek kas notikdams. ha
Der izlasīt atkārtoti
D
Ja prezidenta Zatlera salaušana un transformācija par 180 grādiem liecina par šā politiskā spēlmaņa mīksto mugurkaulu un vājo raksturu, tad saprotams arī, kā uz šo vājas gribas cilvēku iedarbojas pastiprinātie masu mēdiju slavinājumi un straujā bīdīšana uz augšu. Jā, Zatlera galviņa apreibusi no pēkšņajiem un vieglajiem “panākumiem”. Kā saka tautā – “slava sakāpusi galvā”. Tāpēc nav jābrīnās, ja šis cilvēks faktiski sācis kāpt pa personības kulta stāvajām kāpnēm un pat savu partiju nosaucis savā vārdā. Ar to arī Zatlera fenomens bīstams, ka viņš, kalpojot savas personības un iedomātās varas kultam, būs gatavs, tēlaini izsakoties, kāpt pār līķiem. Slavaskāre taču padara aklu un viegli manipulējamu. Vēl viens stimuls “kāpšanai pār līķiem” varētu būt Zatlera sievas ambīcijas. Lilitai tā iepatikusies bezrūpīgā un TV kameru dokumentētā galma dzīve, arvien jauni un dārgāki iedomātā prestiža aksesuāri un iespējas tērēt tautas naudu savām iegribām, ka viņa varētu būt viens no Zatlera kulta dzinējiem. Tas varētu būt klasiskais gadījums, kad augstu amatu ieņēmušu bezrakstura vīru regulē un bīda viņa alkatīgā sieva. Jā, slava dara aklu un viegli manipulējamu, tāpēc nav jābrīnās, ja šis apmātais politiskais pigmejs, kas sevi iztēlojies par gigantu, tik viegli ļaujas slīpētu polittehnologu shēmām, dibinot jaunu partiju, kurai nav neviena konkrēta valstiska mērķa.
šķelmis
š
Ai , kā tev gribētos būt Lilitiņas vietā (kaut varbūt arī esi puisis) !
  • 1
  • 0
Upuruzvārds
U
Ja prezidenta Zatlera salaušana un transformācija par 180 grādiem liecina par šā politiskā spēlmaņa mīksto mugurkaulu un vājo raksturu, tad saprotams arī, kā uz šo vājas gribas cilvēku iedarbojas pastiprinātie masu mēdiju slavinājumi un straujā bīdīšana uz augšu. Jā, Zatlera galviņa apreibusi no pēkšņajiem un vieglajiem “panākumiem”. Kā saka tautā – “slava sakāpusi galvā”. Tāpēc nav jābrīnās, ja šis cilvēks faktiski sācis kāpt pa personības kulta stāvajām kāpnēm un pat savu partiju nosaucis savā vārdā. Ar to arī Zatlera fenomens bīstams, ka viņš, kalpojot savas personības un iedomātās varas kultam, būs gatavs, tēlaini izsakoties, kāpt pār līķiem. Slavaskāre taču padara aklu un viegli manipulējamu.
puaro
p
Nu kā atkarīgie no silēm te plosās! Ka nagi nenodilst dienu/nakti klabinot visos portālos vienus un tos pašus tekstus par sliktajām pārmaiņām un vēl sliktāko Zatleru, kas nu tik būs izputinājis jūsu naudu referndumā! B..n, kur tad bijāt, naudas skaitītāji, kad treknajos gados nauda tika šķiesta pa labi/ kreisi, bet galvenokārt, pa treknu pakaļu kabatām. Kur bijāt, kad jūsu tagad piesaukto naudu sagrūda vienā naktī pareksā, lai tās pašas nobarotās miesas neizputētu. Kāpēc tad skaļi nekliedzāt pa ''valsts naudu''? Bail, ka aizmēzīs jūs ar visiem jūsu ''barotājiem'' tālu un dikti?
QWE
Q
Paldies JUMS ZATNERA kungs!
incanti
i
Ja paskatās netā visi ķēza VZ, bet reitingi aug arvien straujāk. PARADOX! Vispāībā, iznāk, ka paši knakā savos pampāros. arī zvirbuļīc, kurš jau no dabas nemīž, tikai pļūti visu savu īso mūžiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas