Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe-Freiberga saņēmusi brīdinājuma signālus, ka Latvijai jāpilda saistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Ja būtu atbildība, tad pateiktu, ko darīt. Nevēlētu Šleseru.
un
u
Anonīmam pūlim labi kliegt "sterva". Atbildības nekādas.
un
u
Jā, pūlis kliedz "sterva"! Pūlim labi. Pūlis neies zemi rakt. Pūlim vajag asinis. Palasi Kuprinu.
un
u
"Pūlis" viņa pateica, kad prasīja, vai lasa komentārus internetā. Es pateiktu vairāk: "Pūlis bez goda, maskas uzlicis (anonīmi) kviec". Kviec: sterva! Tikko lasīji. Čeloveks pūlim kviec: latvieši fašisti (ķeriet zagli, kviec zaglis). Un pūlī klīstošu zagli atrod. Zaglim nepatīk. Zaglim mācība: tad neapsaukā citus par zagļiem, fašistiem un stervām.
Paa to Vija
P
Nevainosim Vairu, ja paši neprotam dzīvot, ja esam vergu dvēseles ar zemiem morāles principiem! ------------------------- Nevajag sevi un dizhkretiinus pieliidzinaat visiem ! Ja esi izpelnijusies sirdsapzinjaa shaadu savu noveerteejumu tad zini ka ir cilveeki ,kuri ne ieprieks ne arii tagad nav zaudejushi Latvieshu nacijas labaakas ipashiibas un moraales staaju. Mees kliedzam ,bljaujam ,sitamies pret sienu ,lai jums ,kas sevi jau par vegriem nodeevejushi, dotu iedvesmu saraut vazhas. Un ko sanjemam ? Izsmieklu, naidu un aizraadijumus lai kluseejam ( bailes meljus un zagljus kaitinaat ,kur nu veels sodiit ). Vajag buut skaidram, ja cilveeks ir valsti postaa gruudis tad nekaada dainu pieasaukshana un gudru runu runaashana nav attaisnojums. Shis cilveeks ir NODEVEEJS kuraa klausiities nav jeegas ,jo darbojas vinsh ne jau Latvijas labaa, bet sponsoru un ietekmiigu pazinju vaardaa.
un
u
Šodien likums atļauj Ilmāram 07:13 publiskā telpā pateikt "sterva". Ja tev tas iet pie sirds un čeloveka vārdi, ka latvieši ir vergi, tad - brīva izvēle. Vergs taču neesi.
Vija
V
Nevainosim Vairu, ja paši neprotam dzīvot, ja esam vergu dvēseles ar zemiem morāles principiem! Šlesera, Bondara, Kukules un vēl viena otra negodīga cilvēka piesegšana, neieklausoties pūļa (kā viņa reiz mūs nosauca) domās, liecināja par ārzemju latviešu vispārējo slimību - justies pārākiem un gudrākiem par "nabaga brāļiem". Citādi jau viņa bija sirdsgudrs un inteliģents cilvēks, ko "pūlis" tomēr prata novērtēt. Arī tagad der ieklausīties!
Mantrausis
M
Nu jau pate Vaira sapinusēs signālos....
nīgrais
n
Un daudzām privātpersonām (neskaitot Kalvīti) šādus signālus sūta?
Nasing spešel :)
N
Klausa signāliem ;)
Nasing spešel :)
N
Vīķe-Freiberga samazinājusi uzkrājumus latos un palielinājusi eiro[57] ieteikt draugiem - draugiem.lv twitter.com blogs.lv BNS Svētdiena, 11. oktobris (2009) 15:35 ksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga gada laikā samazinājusi bankas uzkrājumus latos, bet palielinājusi - eiro valūtā. Par to liecina eksprezidentes amatpersonas deklarācija, kas Valsts ieņēmumu dienestā jāiesniedz par otro gadu pēc pilnvaru beigām no 2008.gada 8.jūlija līdz 2009.gada 7.jūlijam. Lai gan kopumā uzkrājumu vērtība dažādās valūtās ir pat nedaudz pieaugusi, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, būtiski samazinājusies eksprezidentes «SEB bankā» noguldītā summa latos, proti, ja iepriekš bankā bija uzkrāti 5618 lati, tad pašlaik - tikai 643 lati. Tomēr pieaugusi eiro valūtā uzkrātā summa - iepriekš «SEB bankā» bija noguldīti 10 169 eiro (7147 lati), bet pašlaik uzkrāti jau 17 614 eiro (12 379 lati). Kopumā eksprezidente bankās uzkrājusi 45 644 latus, no tiem 61 631 Kanādas dolāru (27 549 latus) un 9231,57 ASV dolārus (4430,88 latus). Uzkrājumu summas šajās abās valūtās, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, nav būtiski mainījušās. Vēl Vīķei-Freibergai «SEB bankā» ir progresīvais depozīts 31 tūkstoša eiro apmērā, kas, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, samazinājies par 10 tūkstošiem eiro. Eksprezidente ir arī aizdevusi 165 tūkstošus latu. Viņai pieder zeme Dunikas pagastā, kā arī puse SIA «VVF Consulting» kapitāldaļu, savukārt kopīpašumā ar vīru Imantu Freibergu - vasarnīca un zeme Kanādā. Tā kā bijušajām amatpersonām nav jāpublisko vairāki dati, kas bija jādara obligāti pilnvaru laikā, nav zināms, kādus ienākumus gada laikā eksprezidente guvusi, kā arī kādus darījumus virs 20 minimālo mēnešalgu apmēra viņa veikusi šajā laikā.
Ilmārs
I
Kas tā sterva par valsts amatpersonu, ka viņa tiek brīdināta? Kurš cits to visu savārīja , ja ne VVF un Šlesers?
Karamba
K
Kā klasiķi jau simt gadus teic- likums ir tikai aprakstīts papīrs...Katram laikam savs papīrs..kura vērtību , un vietu ;) nosaka pati dzīve, Man to gribētos cienīt pēc sirds un zināmiem ētiskiem parametriem.Pagaidām nesanāk, bet ticu- būs :)
un
u
Tad padomāsim, kā vēlēt. Ja ievēlēti, viņi likumīgi lemj.
Karamba
K
Biju, biju vēlēšanās, un šķiet- atbildīgi atdevu savu balsi. . Tomēr, pie LV vēlēšanu principiem, atkārtojas 30 gadi.. jeb, bezjēgas pļāpātuve.Tiek pie lemšanas pogas ļautiņi, par kuriem pat miesta tuvākos 5 km it neviens nav pat dzirdējis.. Svarīgākā īpašība- pirtī muguru labi berž, aliņu atrauj , un papiņiem klanās līdz zālei,, :) Tā kā nevajag man te borēt par atbildību,cienītais..Pārāk prasts gājiens, jāsaka, tipiska-spēle uz kalpu dvēslēm, no sērijas- " nu, ko lai dara, paši jau iecēlām. .sliktie izrādījās,..vai,vai,..paši mēs vainīgie.... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas