Laika ziņas
Šodien
Migla

Vilks vēlmē izgāzt Brazovski redz politiskas intereses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
īstā politiskā interese
ī
īstā politiskā interese ir Vilkam saglabāt savējiem siltas vietiņas!!!
Kaktuss
K
Populistiem un nezinīšiem paskaidroju - FKTK galvenais uzdevums ir uzraudzīt banku darbību,lai apšaubāmas personas kā Antonovs u.c.neapdraudētu Latvijas finasiālo stāvokli.Pašsaprotami,ka šādam uzraugam jābūt politiski neitrālam,kāds ir Brazovskis,kas Latvijā ir reta parādība.
puaro
p
Nu ko tad vilks grib, ja paši rada politizetas institūcijas un amatus, tad lai politiķi tos neietekmētu? Jo, kāds tad mazam/trūcīgam cilvēkam labums no šī brauzauska &co? Banka neapčakarē vai % neizzīž visu asinsriti? Tie kantori tikai vilkiem, pulkinenam u.c kas dala un pārdala svešu naudu uz saviem makiem. arī pauls nepaliktu bešā, tikai ne tā partija bija zirgā, kad paula naudu izputināja.
jautrais
j
.. manas domas...laiks jau pienācis sēdināt...
Kaktuss
K
VL/LLNK darbība koalīcijā arvien vairāk līdzinās ZZS,kad par katru valstij svarīgu lēmumu pieņemšanu vajadzēja tirgoties...Interesanti,ko šoreiz VL "izspiedīs" savām vajadzībām - vai ar korporatīvā Lūša iecelšana TM parlamantārā sekretāra amatā nav gana?Jācer ka, nākošanās vēlēšanās ,šos darboņus aizslaucīs mēslainē.
xxx
x
Politika, politika. Tas noteikti ir ļaunās kaimiņvalsts un briesmīgā Andra Šķ pirksts. Viņi tā grib piebeigt taisnības tribūnus un ekonomikas dižgarus no jenotības.
!
!
Visur citur valsts pārvalde ir domāta valsts saglabāšanai un stiprināšanai, tikai ne te. Mums ir kaut kas jādara, vai arī mūsu valsti šie vilki izpļeperēs.
he
h
Kaut kā izlasījās "izdrāzt".
Open Eyes
O
Vienotībā ir tikai naudas intereses. Politiku nosaka Brisele.
Kā savādāk?
K
Noteikti vainīga Maskavas roka. Vēl Vilks varēja pieminēt Repšes veco bubuli par krievu tankiem Rīgas ielās nākamā dienā, ja neievēlēs Brazovski.
Pēteris
P
Kārtējā dubultmorāle no jenotiem. Faktu nopludināšana ir krimināli sodāma, bet naudas miljonu npludināšana ir čiks. Vai tiešām cilvēki joprojām neredz, ka pašreizējā "vara" ir klasi pārāka shēmošanā par bijujušajiem A3 kopā ņemot.
Jukums
J
Labāk lai Vilks atbild uz jautājumiem par sociāli netaisnīgo nodokļu sistēmu Latvijā un jebkādu nopietnu reformu neesamību šajā sfērā.
lauķis
l
FKTK vairāk vajadzētu domāt par to, kā sabiedrībai izskaidrot notikušo, nevis cepties par kārtējo informācijas noplūdi! Cik dzirdēts no sacītā, tad izklausās tīri ticami, bet daudzi cilvēki to nav dzirdējuši vai vienkārši nesaprot: par maz skaidrots!
he!
h
Protams, ka politiskās intereses! Galvenais, ka masu medijs var uztaisīt tādu melno kampaņu, ka nenomazgāties! Vajag tikai labi gribēt!
Visa politika sastāv no politiskām
V
Visa politika sastāv no politiskām interesēm un mēģinājumiem tās īstenot
uzmini nu!
u
iistenojot savas politiskaas intereses uz kaa reekjina? :))))
  • 2
  • 0
jā gan
j
Nevis politiskām interesēm, bet gan ekonomiskām interesēm, kuras realizē caur politisku darbību!
  • 10
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas