Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Vilnītis lūdz izvērtēt Dombrovska rīcības tiesiskumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Normunds Vilnītis lūdzis Ģenerālprokuratūru izvērtēt Ministru prezidenta Valda Dombrovska rezolūcijas tiesiskumu un likumību, atceļot Vilnīša apstiprināto biroja reformu, kurā ietilpa reģionālās grupas izveide. Kāpēc tikai Dombrovska tiesiskumu, ja nodarīta tāda "netaisnība"? Vajag mērķēt augstāk. Kāpēc nevarētu lūgt izvērtēt visas tās padarīšanas, ko sauc par zemeslodi tiesiskumu? Tai vietā tak ir uzrakstīta tā "briesmīgā" rezolūcija! Vai Saules sistēmas tiesiskumu? Vai mūsu galaktikas tiesiskumu? Ja nodarīta tāda "netaisnība'", tad jāiet līdz galam!
Bolero_10
B
J.Strīķe reiz ironizējot apšaubīja, vai Vilnītis pats vispār drīkst pieņemt lēmumu par amata atstāšanu. Izskatās, ka Vilnītim dots uzdevums palikt līdz pēdējam.
hrv0301
h
vai tad nav kas to Vilnīti aiz pautiem izmestu pa logu ?
naxal Volodja
n
bet Vilnītis jau šūpojas un ar viņu kritīs arī viņa stutes ! Patreiz tīŗīšana var notikt arī prokuratūrā ! Pārāk jau smird .............
Vai nav tā
V
ka Vilnītis ar savu sabotāžu, valsts vadības graušanu rada nozieguma pazīmes, par ko jau saucams pie kriminālatbildības? Ja nē, tad viņš nonāks līdz tam.
Un ko teiks Hūte
U
tā arī būs. Valstī visu nosaka "JŪRMALĢEITA", (Politbirosjs) Koalīcijas padome, tiesājāmie un notiesātie par smagiem noziegumiem, KNABa darba grāvēj, bij. čekas stukači, kompartijas sekretāri un nomenklaturščiki.
JES
J
tik draudzīgi rej ,taisni prieks Nu noēdiet sevi ,nu nošaujieties vienreiz, jeb aizrijieties.
*****
*
Normund! Kad tu esai redzējis Dombrovska rīcības tiesiskumu?
Karma
K
Vai tad ģenerālprokuratūras uzliktais sods Dombrovskim neskaitās, ka V.D. rīcības tiesiskums jau ir izvērtēts?
beta
b
Ne nu Vilnītis pats tik gudrs nekā. Viņam tādi padomdevēji... Un atceraties, Godmaņa rūpju pilno ģīmi, kad viņš izvēlējās šo keksu, apgalvojot, ka viņš noteikti būs labāks par Strīķi, kas arī pretendēja uz KNAB šefa amatu... Paldies Godmanim, Latvijas patriotam, visu karginu un vilnīšu aizstāvim un labdarim!
kobra
k
Vilnīti jau stutē vienīgi mafiozās aprindas ! Un iespējams pat prokuratūrā !
VIENTULAIS VILKS
V
AKSTS UN PAPUGAILIS.
J
Vilnītis ir apriebies ar savu uzbāzību. Viens briesmīgs cilvēks.
milnītis
m
Bet es lūdzu Vilnīša kungu beidzot vai nu sākt strādāt (t.i.,apkarot korupciju), vai rakstīt atlūgumu un velti netērēt nodokļu maksātāju naudu.
pamela
p
Tu gan vecais Maskavā studejot pamatīgi esi VDK metodēs iezīdies! Atgādini tādu Gulaga blakti,kas izlien nez no kurienes,bet zina kur piezīsties lai asins deva pamatīgāka.Kā tika galā zeki?Spieda nost vai indīgā dezkamerā!Pašas jau nepratās atkrist.Re kādus vaigus jau paspēji piesūcināt.Tuvu Urbanoviča feisam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas